یوگا در دوران بارداری، نکات مهم
بدن یک زن در طول بارداری دچار تغییرات بسیار زیادی می شود که موجب فشار استرس هم بر روی بدن و هم بر روی روان فرد می شود.
بدن یک زن در طول بارداری دچار تغییرات بسیار زیادی می شود که موجب فشار استرس هم بر روی بدن و هم بر روی روان فرد می شود. یک راه برای برخورداری از روان و جسم سالم، یوگا در دوران بارداری می باشد.
یوگا در بارداری بر روی حرکات مخصوص زنان باردار تمرکز کرده و هدف آن افزایش قدرت و انعطاف پذیری زنان باردار می باشد. این ورزش همچنین به زنان باردار کمک می کند تا تنفس بهتری داشته و تکنیک های آرام سازی را برای زمان زایمان فرا گیرد.
فوائد یوگا در بارداری
یوگا در دوران بارداری برای سلامت کلی فرد بسیار مفید است. فواید زیادی برای این نوع ورزش وجود دارد که در زیر به برخی از آنها اشاره می کنیم:
-کیفیت خواب بالاتر
-کاهش استرس
-افزایش قدرت انعطاف و قدرت تحمل
-کاهش درد کمر
-کاهش احساس تهوع
-کاهش سر درد
-کاهش سندرم تونل کارپال
-کاهش احتمال زایمان زودرس
-کاهش احتمال محدودیت رشد داخل رحمی ( شرایطی که موجب کاهش رشد جنین می شود)
علاوه بر مزایای ذکر شده، مطالعات نشان داده که رابطه ای بین یوگا بارداری و کاهش فشار خون بارداری وجود دارد.
در حالی که باردار هستید، بهره برداری از یک تیم حمایتی قوی بسیار مورد مهمی می باشد. گاهی اوقات این موارد حمایتی می توانند دوستان یا اعضای خانواده تان باشند.
نکات مهم در یوگا بارداری
به خاطر داشته باشید که یوگا را با فشار متعادل و به مدت زمان 30 دقیقه روزانه انجام دهید و هیچ گاه فشار بیش از حد به خود وارد نکنید. یوگا در جهت آرامش دادن به فرد می باشد پس هیچ نیازی به فشار وارد آوردن بیش از حد نمی باشد و از سوی دیگر فشار آوردن بیش از حد برای زن باردار به هیچ عنوان ایمن و سالم نمی باشد.
در حالی که مزایای یوگا بسیار زیاد است، مهم است بدانید که تمامی انواع یوگا و حرکات یوگا برای زن باردار مناسب نیست.
نوعی از ورزش یوگا که نیاز به هوای گرم دارد، برای مادر خطرناک است. انجام این حرکات خاص می تواند موجب هیپرترمی شود.
هر نوع حرکتی که نیاز به این باشد که زن باردار به صورت طاق باز دراز بکشد، یا نیاز به کشیدگی بیش از حد شکم در هر حالتی داشته باشد، برای زن باردار پیشنهاد نمی گردد.
به علاوه در صورتی که احتمال زایمان زود رس وجود داشته باشد، یوگا به این افراد پیشنهاد نمی شود. حتماً قبل از شروع هر ورزش و نرمشی در طول بارداری با پزشک یا مامای خود مشورت کنید.
برای ارسال نظر کلیک کنید
▼