۱۸۳۸۸۳
۱۸۳۶
۱۸۳۶

انتخاب دکتر زنان، مخصوص دوره بارداری

هنگام بارداری، زایمان و پس از زایمان مراقبان مختلفی وجود دارند. برخی از آن ها به صورت حرفه ای آموزش دیده اند در صورتی که برخی دیگر د‏انش این کار را از طریق تجربه کسب کرده اند.

هنگام بارداری، زایمان و پس از زایمان مراقبان مختلفی وجود دارند. برخی از آن ها به صورت حرفه ای آموزش دیده اند در صورتی که برخی دیگر د‏انش این کار را از طریق تجربه کسب کرده اند. هنگامانتخاب مراقبان در دوره بارداری، شرایط خود را در نظر بگیرید. اگر بارداری طبیعی و بدون مشکلی داشته باشید به ‏راحتی می توانید هر نوع مراقبی را که مایل هستید، انتخاب کنید. اگر بارداری حساس و پرخطری دارید یا احتمال بروز مشکلی وجود د‏ارید‏، بهترین کار این است که یک متخصص زنان و زایمان به عنوان مراقب یا مشاور و د‏ر کنار آن یک پزشک خانواده یا ماما را به عنوان مراقبان شما در دوره بارداری انتخاب کنید. در انتخاب مراقبان در دوره بارداری. تحصیلات، آموزش و تجربه او را در نظر بگیرید.

انواع انتخاب مراقبان در دوره بارداری

۱) ‏متخصصان زنان و زایمان
‏متخصصان زنان و زایمان از ‏دانشکده ‏پزشکی فارغ التحصیل شده اند. آن ها پس از به پایان رساندن دوره پزشکی عمومی، ۳ ‏سال یا بیشتر در زمینه زنان و زایمان آموزش دیده اند. بخش ‏زنان شامل جراحی ها و درمان بیماری های زنان و بخش زایمان شامل بارداری، زایمان و دوره پس از زایمان است. این پزشکان به صورت ‏معمول با پزشکان دیگر یا ماماها همکاری می کنند و بیماران ارجاعی آن ها را می پذیرند.
۲) ‏پزشکان خانواده
‏پزشکان خانواده علاوه بر دوره پزشکی عمومی، در زمینه طب خانواده، شامل مراقبت های زایمان و مراقبت از کودک، آموزش دیده اند. این آموزش ها بیشتر بر نیازهای کلی خانواده تاکید دارد که زنان باردار به آن ها نیاز دارند.
۳) ماماها
‏ماماها در دسترس ترین مراقبان در همه کشورها هستند. این گروه در مقایسه با متخصصان زنان و زایمان برای ملاقات و مراقبت ار بیماران و بیشتری صرف می کنند. این افراد در زمینه مامایی، مدرک کارشناسی دارند و در صورت بروز مشکل، بیمار را به متخصص زنان و زایمان ارجاع می دهند.

روش هایی که مراقبان به کار می برند
تحصیلات، آموزش و تجربه های شخصی مراقب بر نگرش او نسبت به بارداری و زایمان تاثیر می گذارد. دو نوع الگوی کلی برای مراقبت وجود دارد:
۱- در الگوی مامایی از درمان های دارویی خیلی کم استفاده می شود. در این روش مراقب معتقد است که بارداری و زایمان دوره هایی طبیعی هستند و اگر در بارداری مشکلی به وجود آید، تلاش می کند با حداقل استفاده از دارو مشکل را رفع کند.
۲- در الگوی پزشکی، بارداری و زایمان دوره هایی پیش بینی ناپذیر، نامطمئن و پرخطر هستند و در صورت بروز مشکل، درمان دارویی برای مادر و فرزند ضروری است.
برخلاف نام این الگوها، برخی پزشکان الگوی مامایی را دنبال می کنند و برخی ماماها تمایل دارند از الگوی پزشکی استفاده کنند. مراقبانی که از الگوی مامایی استفاده می کنند، بارداری و زایمان را پدیده های طبیعی می دانند و فقط در صورت بروز مشکل از درمان دارویی استفاده می کنند و مراقبانی که الگوی پزشکی را دنبال می کنند حتی در صورت مراقبت از بیمارانی که بارداری سالم و زایمان کم خطر دارند تا حد زیادی بر فناوری، درمان دارویی و جراحی تکیه می کنند. ممکن است برخی زوج ها در صورتی که مراقبی با الگوی پزشکی انتخاب کنند احساس امنیت خاطر بیشتری داشته باشند اما پژوهش ها نشان می دهند استفاده از فناوری و درمان های دارویی همیشه برای مادر و نوزاد مطمئن نیست. در واقع این روش درمانی گاهی باعث به وجود آمدن عوارض جانبی و مشکلات بیشتر می شود.
‏هنگام انتخاب مراقبان در دوره بارداری، کسی را انتخاب کنید که توانایی و صلاحیت لازم را داشته باشد و متناسب با نیاز شما از روش مناسب استفاده کند.

‏بازگشت به کار
‏معمولا خانواده ها قبل از تولد کودک، درباره بازگشت به کار تصمیم می گیرند، در برخی خانواده ها تنها یکی از والدین به کار بر می گردد اما در برخی دیگر به علت نیاز مالی، زن و شوهر هر دو به کار باز می گردند.
‏هنگام تصمیم گیری در مورد بازگشت به کار، در نظر گرفتن نکات زیر مفید خواهد بود:
- آیا می توان بازگشت به کار را به تاخیر انداخت؟
‏- آیا زن و شوهر می توانند به صورت پاره وقت کار کنند؟
‏- مزایای بازگشت به کار چه خواهد بود؟
- آیا درآمد شما به اندازه ‏ای هست که ارزش بازگشت به کار را داشته باشد؟
- آیا می توان با پایین آوردن هزینه ها، درآمد از دست رفته را جبران کرد؟
‏پس از گرفتن بهترین تصمیم درباره بازگشت به کار، در هیچ شرایطی حمایت از همسر خود را فراموش نکنید. در هر صورت، زندگی جدید شما با وجود کودک، پر از چالش های جدید است.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.