۱۹۰۲۹۷
۱۰۵۵
۱۰۵۵

مصرف داروهای ضد صرع در بارداری، باعث چه می‌شود؟

نتایج یک تحقیق نشان می‌دهد مصرف داروی رایج صرع در دوران بارداری با خطر ابتلای کودک به اختلال کم‌توجهی-بیش‌فعالی (ADHD) مرتبط است.

نتایج یک تحقیق نشان می‌دهد مصرف داروی رایج صرع در دوران بارداری با خطر ابتلای کودک به اختلال کم‌توجهی-بیش‌فعالی (ADHD) مرتبط است.
پزشکان در بررسی‌های تازه دریافتند زنان مبتلا به بیماری صرع که در دوران بارداری داروی "والپروات" مصرف می‌کنند، فرزند خود را در معرض ابتلا به اختلال کم‌توجهی-بیش‌فعالی قرار می‌دهند.
هرچند بررسی متخصصان علوم پزشکی در دانمارک این موضوع را تایید نمی‌کند که داروی والپروات موجب بروز اختلال کم‌توجهی-بیش‌فعالی در کودکان می‌شود بلکه تنها وجود ارتباط میان آن دو را نشان می‌دهد.
متخصصان در این مطالعه مشاهده کردند که قرار گرفتن جنین در معرض داروی والپروات با افزایش ۴۸ درصدی احتمال ابتلا به اختلال کم‌توجهی-بیش‌فعالی مرتبط است.
در این بررسی اطلاعات بیش از ۹۰۰ هزار نوزاد که در فاصله سال‌های ۱۹۹۷ تا ۲۰۱۱ میلادی به دنیا آمده‌اند مورد مطالعه قرار گرفت. وضعیت سلامت روان این کودکان هنگام تولد و ۱۰ سال بعد نیز ارزیابی شد.
متخصصان در بررسی‌های انجام شده به این نتیجه دست یافتند که مصرف داروی والپروات در دوران بارداری با افزایش حائز اهمیت خطر ابتلا به اختلال کم‌توجهی-بیش‌فعالی در نوزاد همراه است.
آنها همچنین تاکید کردند که دیگر داروهای تجویزی برای بیماران مبتلا به صرع خطر ابتلا به اختلال کم‌توجهی-بیش‌فعالی را افزایش نمی‌دهد.

منبع: ایسنا

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.