آزیترومایسین در دوران بارداری، مصرفش مجاز است؟
بارداری، یک لحظه طولانی و بسیار مهم برای هر زنی است. در این دوره، زن زیباتر و حیرت انگیز تر به نظر می رسد.
بارداری ، یک لحظه طولانی و بسیار مهم برای هر زنی است . در این دوره ، زن زیباتر ، قشنگ تر و حیرت انگیز تر به نظر می رسد و در این لحظه ، اندام او به تمام بیماری ها و عفونت ها آسیب پذیرتر می شود که البته می تواند به نوزادش هم آسیب بزند .
در دوران بارداری اصولاً به جزء برخی ویتامینها و مکملهای غذایی، تجویز سایر داروها باید با احتیاط صورت گیرد، زیرا خطر سقط جنین یا ایجاد ناهنجاریهای مادرزادی جنین وجود دارد.
اگر کسی شروع به درمان یک بیماری در زمان مناسب خود نکند ، می تواند بسیار خطرناک باشد . امروزه مفهوم های متفاوتی به معنای درمان به موقع شناخته شده است که می تواند کمبود مایع آمنیوتیک یا افزایش آن ، زایمان زودرس یا حتی سقط جنین غیر عمد را ذکر کرد . همچنین عفونت می تواند بر رشد جنین ، اندام های داخلی یا دستگاه هایش اثر گذارد .
متاسفانه کسی نمی تواند این تغییرات را اصلاح کند . در این ارتباط ، آنتی بیوتیک ها می توانند برای مادران آینده به منظور درمان تجویز شوند . با این وجود ، اکثریت افراد مطمئن هستند که داروهایی از این نوع ، برای مادران آینده ، منع مصرف دارند در بسیاری موارد ، آزیترومایسین حین بیماری ها تجویز می شود که طیف اثر گسترده ای دارد و برای رهایی از استافیلوکوک ها ، استرپتوکوک ها ، اوره خون ، توکسوپلاسما ، درمان راه های هوایی ، بیماری های پوستی و غیره استفاده می شود .
تجویز آنتی بیوتیک برای مادران آینده فقط در موارد نیاز حاد ، رخ می دهد . در این مورد ، یک پزشک ، بسته به نتایج دریافتی از تحلیل ها ، وضعیت ارگاسم یک زن و خطرات پیرامون یک جنین را ارزیابی می کند .
دارو روی حیوانات باردار آزمایش می شود . اثرات جانبی تولد مشاهده نمی شود . اگر کسی اثرات آزیترومایسین را بر مادران آینده مورد توجه قرار دهد ، می تواند ببیند که اثری بر سلامت جنین نخواهد داشت . اغلب آزیترومایسین ها در مراحل زود هنگام تجویز نمی شوند ، چون در این دوره ، تمام اندام های حیاتی نوزاد ، شکل گرفته اند . مطالعات نشان داده است که دارو می تواند در دوز های بسیار کم از طریق جفت ، بدون آسیبی به جنین ، نفوذ کند .
اما ایمن ترین راه برای شروع آزیترومایسین، در ۳ ماهه دوم بارداری است . در ۳ ماهه سوم بارداری ، مصرف دارو را چند هفته قبل از زایمان ادامه ندهد . در مورد برعکس ، این می تواند در اندام مادر تجمع یابد و سپس به نوزاد حین شیردهی منتقل شود .
به علت منع مصرف های این دارو ، که موارد زیر هستند :
-افزایش حساسیت به محتویات دارو
-اختلالات عملکردی کبد یا کلیه
همچنین اگر دیگر داروها به صورت همزمان مصرف می شوند ، باید حتما به دکتر خود در این رابطه اطلاع دهید .
چونکه آزیترومایسین می تواند با آنها اثر متقابل داشته باشد یا ناسازگار باشد ، ممکن است اثر خود را بر ارگانیسم کم کند که همچنین با عواقب متعددی حین درمان ، همراه خواهد بود .
قبل از استعمال دارو ، بایستی که با دقت دستورالعمل استفاده از آن را مرور کنید . آزیترومایسین به صورت خوارکی مصرف می شود ( برای درمان بیماریهای راههای هوایی ، دستگاه گوارش و بیماریهای پوستی ) یا داخل وریدی استفاده میشود ( برای درمان بیماری های ویروسی شدید و التهابات مختلف ) .
این مسئله ، فردی است . شدت یک بیماری و حساسیت یک ارگانیسم ، مورد توجه قرار می گیرد . آزیترومایسین ، ۱ بار در روز ، یک ساعت قبل از غذا یا ۲ ساعت بعد از آن مصرف می شود . اگر سوال در مورد بیماری های سیستم تنفسی و عفونت های پوستی است ، نیم گرم از آنتی بیوتیک در روز اول کافی است . اما بعد از آن ، مصرف باید ۲۵ صدم گرم باشد در مورد کشف عفونت دستگاه ادراری تناسلی ، تا دوز ۱ گرم در روز تعیین شده است .
طبق دستورالعمل دارو ، اثرات جانبی آن ، می تواند موارد زیر باشد : یک جوش در پوست و خارش ، یبوست ، افزایش تولید گاز ، حالت تهوع و استفراغ و سردرد .
در سیستم قلبی عروقی ، می تواند یک نشانه از ضربان تند و درد قفسه سینه باشد . یک نارسایی کبدی حاد روی سیستم ادراری تناسلی اثر منفی دارد . افزایش میزان خستگی . افزایش فعالیت نیز میتواند مشاهده شود . در برخی موارد ، اندام های حسی از مصرف آزیترومایسین ، دچار درد می شوند .
در مصرف طولانی مدت ، از دست دادن جزئی شنوایی ، تغییرات در درک حواس چشایی و بوها ممکن است . گاها ، آنتی بیوتیک ها می توانند بر سیستم حرکتی اثر بگذارند یا موجب عفونت کاندیدیازیس شوند . اگر هر یک از این علایم را مشاهده کردید ، باید فورا با دکتر خود مشورت کنید
نظر کاربران
مصرف قرص باعث سقط شد
من اول بارداری خوردم دوبار12ساعت قرص ال دی هم مصرف کردم یک جلد چه کار باید کنم راهنمایی کنید توروخدا
پاسخ ها
همراه عزیز نی نی بان، اگر سئوالی دارید با متخصصان کلینیک نی نی بان مطرح کنید
https://clinic.niniban.com