۲۱۵۹۴۶
۸۴۳
۸۴۳

مصرف آناناس در بارداری، خطرناک نیست؟

وقتی باردار هستید ممکن است حرف‌های زیادی از اطرافیان و خانواده بشنوید، برخی از این اطلاعات مفید است و برخی دیگر شایعه است.

وقتی باردار هستید ممکن است حرف‌های زیادی از اطرافیان و خانواده بشنوید، برخی از این اطلاعات مفید است و برخی دیگر شایعه است. به عنوان مثال ممکن است شنیده باشید که اگر یک آناناس کامل بخورید، مجبور به زایمان می‌شوید، یا مصرف آناناس در بارداری باعث سقط جنین می‌شود. قبل از اینکه قید این میوه خوشمزه و مغذی را برای ۹ ماه بارداری بزنید، بهتر است با حقایقی در مورد آن آشنا شوید.

آیا مصرف آناناس در بارداری باعث سقط جنین می‌شود؟
آناناس یک انتخاب سالم در دوران بارداری است. ممکن است شنیده باشید که باید از خوردن این میوه خودداری کنید زیرا ممکن است باعث سقط جنین یا زایمان شود، اما بهتر است بدانید که این فقط یک باور قدیمی است و هیچ مدرک علمی مبنی بر این که آناناس در دوران بارداری خطرناک است، وجود ندارد.

آنزیم موجود در آناناس خطرناک نیست؟
آناناس حاوی برملین، نوعی آنزیم است. قرص‌های برملین برای استفاده در دوران بارداری توصیه نمی‌شود. آنها می‌توانند پروتئین‌ها را در بدن تجزیه کرده و منجر به خونریزی غیرطبیعی شوند. اگرچه برملین در هسته آناناس یافت می‌شود اما در گوشت بدن آناناس بسیار ناچیز است. مقدار برملین موجود در یک وعده آناناس به احتمال زیاد نمی‌تواند در بارداری شما تاثیر بگذارد. نکته مهم این که مصرف مقدار طبیعی این میوه بعید است که بر بارداری شما تاثیر منفی بگذارد.

آیا آناناس می‌تواند بخشی از رژیم غذایی در بارداری باشد؟
براساس اعلام وزارت کشاورزی آمریکا رژیم غذایی ایده‌آل در دوران بارداری شامل پنج گروه است:
- سبزیجات
- میوه‌ها
- لبنیات
- دانه‌ها
- پروتئین
آنچه در این گروه‌های غذایی وجود دارد به ویتامین‌ها و مواد معدنی مورد نیاز جنین برای رشد و توسعه کمک می‌کند. برای داشتن احساس بهتر باید سعی کنید ترکیبی دلچسب از غذاهای سالم و حاوی مواد مغذی دست یابید و آب زیادی بنوشید.
آنچه می‌خورید با سن، قد، وزن و سطح فعالیت شما ارتباط دارد.

چطور آناناس را در رژیم غذایی خود اضافه کنید
یک پیمانه آناناس می‌تواند حاوی ۱۰۰ درصد منابع مورد نیاز ویتامین C یک خانم باردار را داشته باشد. این میوه همچنین منبع خوبی از مواد زیر است:
- فولات
- آهن
- منیزیوم
- منگنز
- مس
- ویتامین B۶
این مواد مغذی همگی برای رشد جنین و سلامت کلی شما مهم است.
اگر می‌خواهید آناناس را در رژیم غذایی دوران بارداری خود قرار دهید اما نمی‌دانید از کجا شروع کنید می‌توانید راه‌های متفاوتی را امتحان کنید. مثلا تکه‌های آناناس را در ماست صبحانه قرار دهید، آناناس منجمد را در یک اسموتی مخلوط کنید، آناناس تازه را برای تهیه یک دسر سالم استفاده کنید و...

چه میوه‌ها و سبزیجات دیگری در بارداری مصرف کنید
بسته به فصل انواع مختلف میوه و سبزی برای امتحان کردن وجود دارد. گزینه‌های زیر را می‌توانید در رژیم غذایی قرار دهید:
- سیب
- پرتقال
- لوبیا سبز
- زردآلو
- انبه
- سیب زمینی شیرین
- اسفناج
- بریدن آناناس

خطری در مصرف آناناس در دوران بارداری وجود دارد؟
مصرف آناناس خطرناک نیست و به رشد جنین کمک می‌کند اما خوردن مقادیر زیاد می‌تواند اثرات ناراحت کننده‌ای داشته باشد، اگر معده حساسی دارید، مراقب باشید. اسیدهای موجود در آناناس ممکن است باعث سوزش سردل یا ریفلاکس شود. برای جلوگیری از این عوارض جانبی بهتر است این میوه خوشمزه را به مقدار مناسب و متعادل بخورید. اگر بعد از مصرف آناناس هر نوع علائم آلرژیک زیر را تجربه کردید با پزشک مشورت کنید:
- خارش یا تورم دهان
- واکنش پوستی
- آسم
- احتقان یا آبریزش بینی
از جمله عوارض دیگری که ممکن است در اثر مصرف بیش از حد آناناس در بارداری اتفاق بیفتد می‌توان به ریفلاکس، افزایش قند خون، افزایش وزن بدن، اسهال و حتی سقط جنین اشاره کرد.

چه مقدار مصرف آناناس در بارداری مجاز است؟
در سه ماهه اول بارداری از مصرف آناناس خودداری کنید. در طول سه ماهه دوم می‌توانید حدود ۵۰ تا ۱۰۰ گرم آناناس در هفته میل کنید. در سه ماهه سوم شما میتوانید روزانه حدود ۲۵۰ گرم آناناس مصرف کنید. با این حال از آنجا که مصرف زیاد نمی‌تواند باعث انقباضات رحمی شود در مورد تعداد آناناسی که می‌توانید بخورید با پزشک مشورت کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.