۲۳۷۳۴۳
۷۸۳
۷۸۳

علت کمر درد در بارداری و روش های پیشگیری

برای این‌که بدانید کمردرد در بارداری چه مشکلاتی را پدید می‌آورد؟ علت و روش های پیشگیری از آن چیست؟ باید به این نکات که در ادامه مطلب آمده است؛ توجه بفرمائید. حتما در دوران حاملگی به دردتان می‌خورد.

علت کمر درد در بارداری و روش های پیشگیری

خبر خوب این است که کودک شما در حال رشد است. این دقیقاً همان چیزی است که باید اتفاق بیفتد - اما همچنان می‌تواند پشت شما سخت باشد.

شما شرکت‌های زیادی دارید -- اکثر زنان باردار کمردرد را تجربه می‌کنند که معمولاً از نیمه دوم بارداری شروع می‌شود.

باید بدانید که کارهایی وجود دارد که می‌توانید برای به حداقل رساندن کمردرد خود انجام دهید. در اینجا چیزی است که کمک می‌کند.

علل کمردرد در زنان باردار

کمردرد بارداری معمولا در محلی ایجاد می‌شود که لگن به ستون فقرات شما، در مفصل ساکروایلیاک می‌رسد. دلایل احتمالی زیادی وجود دارد که چرا این اتفاق می‌افتد. در اینجا برخی از دلایل محتمل تر وجود دارد:

افزایش وزن

در طول بارداری سالم، زنان معمولاً بین 25 تا 35 پوند وزن اضافه می‌کنند. ستون فقرات باید آن وزن را تحمل کند. که می‌تواند باعث کمردرد شود. وزن نوزاد و رحم در حال رشد نیز بر رگ‌های خونی و اعصاب لگن و پشت فشار وارد می‌کند.

تغییرات فیزیکی بدن

تغییر وضعیت بدن بارداری مرکز ثقل شما را تغییر می‌دهد. در نتیجه، ممکن است به تدریج - حتی بدون توجه - شروع به تنظیم وضعیت و نحوه حرکت خود کنید. این ممکن است منجر به کمر درد یا فشار شود.

تغییرات هورمونی در بارداری

تغییرات هورمونی در دوران بارداری، بدن شما هورمونی به نام ریلکسین می‌سازد که به رباط‌های ناحیه لگن اجازه می‌دهد تا شل شوند و مفاصل شل‌تر شوند تا برای فرآیند زایمان آماده شوند. همین هورمون می‌تواند باعث شل شدن رباط‌هایی شود که از ستون فقرات حمایت می‌کنند و منجر به بی ثباتی و درد می‌شود.

جداسازی عضلات

با بزرگ شدن رحم، دو ورقه ماهیچه ای موازی (عضلات راست شکمی) که از قفسه سینه تا استخوان شرمگاهی امتداد دارند، ممکن است در امتداد درز مرکزی از هم جدا شوند. این جدایی ممکن است کمردرد را تشدید کند.

فشار

استرس عاطفی می‌تواند باعث تنش عضلانی در پشت شود که ممکن است به صورت کمردرد یا اسپاسم کمر احساس شود. ممکن است متوجه شوید که در دوره‌های پر استرس بارداری، کمردرد افزایش یافته است.

علت کمر درد در بارداری و روش های پیشگیری

درمان کمردرد در بارداری

کمردرد در بارداری خود به خود درمان می‌شود مگر اینکه قبل از بارداری کمردرد مزمن داشته باشید، احتمالاً قبل از زایمان درد شما به تدریج کاهش می‌یابد. در همین حال، کارهای زیادی وجود دارد که می‌توانید برای درمان کمردرد یا نادرتر و خفیف‌تر کردن آن انجام دهید:

ورزش

ورزش منظم ماهیچه‌ها را تقویت می‌کند و انعطاف پذیری را افزایش می‌دهد. این می‌تواند فشار وارد بر ستون فقرات شما را کاهش دهد. ورزش‌های ایمن برای اکثر زنان باردار شامل پیاده روی، شنا و دوچرخه سواری ثابت است. پزشک یا فیزیوتراپ شما می‌تواند تمریناتی را برای تقویت کمر و شکم توصیه کند.

گرما و سرما

استفاده از گرما و سرما به پشت می‌تواند کمک کننده باشد. اگر پزشک شما موافق است، با قرار دادن کمپرس سرد (مانند یک کیسه یخ یا سبزیجات یخ زده که در یک حوله پیچیده شده است) تا ۲۰ دقیقه چندین بار در روز روی ناحیه دردناک قرار دهید. پس از دو یا سه روز، به گرما تغییر دهید - یک پد گرم کننده یا بطری آب گرم را روی ناحیه دردناک قرار دهید. مراقب باشید در دوران بارداری گرما به شکم خود وارد نکنید.

علت کمر درد در بارداری و روش های پیشگیری

وضعیت بدن خود را بهبود بخشید

خم شدن ستون فقرات شما را تحت فشار قرار می‌دهد. بنابراین استفاده از وضعیت مناسب هنگام کار، نشستن یا خواب حرکت خوبی است. به عنوان مثال، خوابیدن به پهلو با یک بالش بین زانو، استرس را از کمر شما دور می‌کند. هنگامی‌که پشت میز می‌نشینید، یک حوله غلتانده شده را پشت سر خود برای حمایت قرار دهید. پاهای خود را روی دسته ای از کتاب‌ها یا چهارپایه قرار دهید و صاف بنشینید و شانه‌های خود را عقب ببرید. هنگام ایستادن، باسن خود را به جلو و شانه‌های خود را به عقب بکشید. ممکن است برای جبران شکم در حال رشد خود به عقب خم شوید. بستن کمربند پشتیبانی نیز ممکن است کمک کننده باشد.

به طور منظم حرکات کششی انجام دهید

"کشش به عقب"، "کشش کمر" و "لگن ایستاده" را بررسی کنید. اینها عضلات کمر و لگن شما را تقویت می‌کنند. مشاوره. اگر کمردرد با استرس مرتبط است، صحبت با یک دوست یا مشاور قابل اعتماد ممکن است مفید باشد.

طب سوزنی

طب سوزنی نوعی طب چینی است که در آن سوزن‌های نازکی در نقاط خاصی به پوست شما وارد می‌شود. مطالعات نشان داده اند که طب سوزنی می‌تواند در کاهش کمردرد در دوران بارداری موثر باشد. اگر مایل به امتحان آن هستید، با ارائه دهنده مراقبت‌های بهداشتی خود مشورت کنید.
کایروپراکتیک. وقتی به درستی انجام شود، دستکاری ستون فقرات کایروپراکتیک می‌تواند در دوران بارداری بی خطر باشد، اما قبل از مراجعه به مراقبت‌های کایروپراکتیک با پزشک خود مشورت کنید.

علت کمر درد در بارداری و روش های پیشگیری

اگر می‌خواهید چیزی را از روی زمین بلند کنید، به جای خم شدن، از پاهای خود برای اسکات استفاده کنید.

کفش‌های پاشنه بلند نپوشید. کفش‌های پاشنه کم با ساپورت قوس خوب را انتخاب کنید. به یاد داشته باشید، از آنجایی که هورمون‌ها مفاصل را شل می‌کنند، ممکن است نیاز به خرید یک کفش بزرگتر داشته باشید.

به پشت نخوابید

اگر کمردرد شما ادامه پیدا کرد، ممکن است بخواهید با پزشک خود مشورت کنید تا ببینید چه کارهای دیگری ممکن است امتحان کنید. قبل از مصرف داروهای مسکن حتما با پزشک خود مشورت کنید. مصرف استامینوفن (تیلنول) برای اکثر زنان در دوران بارداری بی خطر است. آسپرین و سایر داروهای ضد التهابی غیر استروئیدی (NSAIDs) مانند ایبوپروفن (Advil، Motrin) یا ناپروکسن (Aleve) توصیه نمی‌شود. در برخی موارد، پزشک ممکن است داروهای ضد درد یا شل‌کننده‌های عضلانی دیگری را که در دوران بارداری بی‌خطر هستند، توصیه کند.

علت کمر درد در بارداری و روش های پیشگیری

مراجعه به پزشک برای کمردرد در بارداری

کمردرد به خودی خود معمولا دلیلی برای مراجعه با پزشک نیست. اما شما در صورت تجربه هر یک از موارد زیر باید فوراً با پزشک خود تماس بگیرید:

  • درد شدید
  • درد یا درد شدید فزاینده ای که به طور ناگهانی شروع می‌شود
    دردهای ریتمیک گرفتگی
    مشکل در ادرار کردن یا "سوزن و سوزن" در اندام‌ها

جمع‌بندی

در موارد نادر، کمردرد در بارداری اگر شدید باشد؛ شدید ممکن است به مشکلاتی مانند پوکی استخوان مرتبط با بارداری، استئوآرتریت مهره ای یا آرتریت سپتیک مربوط باشد. دردهای ریتمیک ممکن است نشانه زایمان زودرس باشد. بنابراین اگر هر یک از این مشکلات را تجربه می‌کنید، مهم است که توسط پزشک خود بررسی شوید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.