۲۴۵۱۹۹

دختر ایرانی با ۲۲سال سن، مادر حامله‌اش را رهسپار سونوگرافی کرد

دختر ایرانی با 22سال سن، مادر حامله‌اش را رهسپار سونوگرافی کرد

کاربری به نام رز خسته با انتشار توئیتی درباره بارداری مادر خود نوشت: ‌دارم مامانمو میبرم سونوگرافی

نی نی بان: کاربری به نام رز خسته با انتشار توئیتی درباره بارداری مادر خود نوشت: ‌دارم مامانمو میبرم سونوگرافی؛ خیلی حس عجیبیه با ۲۲ سال سن قاعدتا الان باید مامانم منو میبرد سونوگرافی. این چه کاری بود بعد ۲۲ سال؟

کاربران درباره این توئیت نظرات متفاوتی دادند:

کاربری به نام بهی نوشت: من و آبجی سومم تفاوتمون ۲۰ ساله..اما عشقمه...نفسم به نفسش بنده.

الیناز: چه اتفاق خوبی، شما نوزاد را بزرگ می‌کنی و مامان استراحت میکنه

ناهید: من داداش بزرگه ام با داداش کوچیکه ۲۰ سال اختلاف سنی دارن. کوچیکه انگار دوتا بابا داره

کاربر شاعر تنها اما نظر دیگری دارد: سن بالای مادر برای بجه دار  شدن ممکنه باعث بروز اختلالات ژنتیکی  در فر زند شود و خود مادر هم ریسک بالای زایمان در سن بالا را تحمل خواهد کرد. به نطرم این بارداری اشتباهه.

kwcqsh78

یک روانشناس حوزه کودک و نوجوان در رابطه با تأثیر اختلاف سنی با فرزندان گفت: تحقیقات نشان می‌دهد که داشتن فرزند در دوره‌های سنی مختلف زندگی، فواید و همچنین معایبی دارد، واقعیت امر این است که خانواده‌ها و زوجین با توجه به امکانات، توانمندی‌ها و شرایط خود نسبت به این موضوع نظرات کاملاً متفاوتی داشته و تصمیمات متنوعی می‌گیرند.

دکتر پریسا ارجمندی عنوان کرد: یکی از مهم ترین سؤالاتی که برای هر پدر و مادری پیش می‌آید این است که چه فاصله سنی بین تولد فرزندان مناسب تر است و چه زمانی بهتر است تا برای تولد فرزند دوم اقدام شود، در مورد این موضوع با توجه به شرایط مختلفی که خانواده‌ها دارند، اختلاف نظرها زیاد است.

وی افزود: واقعیت امر این است که خانواده‌ها و زوجین با توجه به امکانات، توانمندی‌ها و شرایط خود نسبت به این موضوع نظرات کاملاً متفاوتی داشته و تصمیمات متنوعی می‌گیرند، زوج‌هایی هستند که معتقدند فاصله سنی بین تولد دو فرزند اگر خیلی کم یا خیلی زیاد باشد زمینه ساز مشکلات بسیاری خواهد شد، این در حالی است که برخی دیگر فاصله سنی کم را مناسب‌تر می‌دانند و دلیل آن‌ها این است که معتقدند با فاصله کم نیازهای فرزندان به هم نزدیک‌تر بوده و خود آن‌ها هم می‌توانند به رشد همدیگر کمک کنند.

این روانشناس حوزه کودک و نوجوان گفت: این والدین می‌گویند که فاصله سنی بین تولد فرزندان بهتر است که کم باشد تا آن‌ها با هم بزرگ شوند، در کنار این دو گروه، گروه دیگری هم وجود دارند که فاصله سنی زیاد بین فرزندان را مفیدتر می‌دانند زیرا فرزند بزرگ‌تر حامی و الگویی برای خواهر یا برادر کوچک‌تر خود می‌شود، به اعتقاد این عده رعایت فاصله بیشتر بین تولد فرزندان باعث می‌شود که مشکلات و تنش‌های میان آن‌ها به حداقل برسد.

وی در رابطه با تأثیر اختلاف سنی مادر با فرزند، گفت: بارزترین نگرانی بیولوژیکی این است که افزایش سن مادر با نقایص مادرزادی، افزایش خطر زایمان زودرس و وزن کم نوزاد هنگام تولد همراه خواهد بود، با این حال مطالعات همچنین نشان می‌دهد که ممکن است سایر نگرانی‌های سلامتی مرتبط با مادر شدن در سن پایین نیز وجود داشته باشد.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

هم اکنون دیگران می خوانند