مسافرت رفتن در بارداری، توصیههای پزشکی
مادران باردار به خصوص پس از هفته بیستم بارداری بهتر است به سفر نروند چرا که ممکن است با خطراتی مانند زایمان زودرس و پارگی کیسه آب مواجه شوند.
خبرگزاری فارس: یک متخصص زنان و زایمان گفت: مادران باردار به خصوص پس از هفته بیستم بارداری بهتر است به سفر نروند چرا که ممکن است با خطراتی مانند زایمان زودرس و پارگی کیسه آب مواجه شوند.
مهناز یاونگی در گفت وگو با خبرنگار بهداشت و درمان در مورد شرایط سفر برای مادران باردار خاطرنشان کرد: مادران باردار بهتر است در نیمه دوم بارداری یعنی تقریبا از هفته بیستم به بعد به مسافرت نروند چون اگر در حین سفر با مشکلی مواجه شدند به دلیل دسترسی کمتر در شهرها، ممکن است مشکلاتی برای خود و جنینشان به وجود بیاید.
وی افزود: معمولا توصیه پزشکان این که است که در دوران بارداری سفر کمتر انجام شود ولی باز اگر قبل از ۵ ماهه بارداری باشد می توان با انجام مراقبت هایی آن را انجام داد.
این متخصص زنان و زایمان به مادران باردار توصیه کرد در صورت ضرورت شهرهای نزدیک را انتخاب کنند و به سفر یا مسافرت های طولانی نروند. بهتر است در ضمن سفر اگر با وسایل موتوری مانند ماشین مسافرت می کنند هر ۲ ساعت توقف کنند تا مادر یک ربع پیاده روی کند.
یاونگی با توجه به افزایش تعداد مسافر در این ایام تصریح کرد: زنان باردار ترجیحا در استفاده از مواد غذایی نهایت دقت را به کار گیرند تا مسمومیتی و مشکلی برای مادر و جنین پیش نیاید.اگر خانم بارداری دوقلو باردار است کمتر تصمیم به مسافرت بگیرد.اگر مادری سابقه مشکلاتی ماند پاره شدن زودرس کیسه آب یا زایمان زودرس را از قبل دارد اصلا نباید به مسافرت برود.
وی در مورد نوع وسیله نقلیه برای مسافرت زنان باردار گفت: سوار شدن هواپیما به دلیل اینکه فشار هوا در آن به طور ناگهانی افزایش و کاهش می یابد برای مادر باردار توصیه نمی شود و در عین حال در فرودگاه هم از ورود مادران باردار به هواپیما ممانعت می شود و می توان گفت حداقل در قطار امکان راه رفتن در وضعیت راحت تری برای زنان باردار فراهم است.
یاونگی خطرات احتمالی سفر را برای مادران زایمان زودرس و پاره شدن کیسه آب عنوان کرد و گفت: خدای ناکرده اگر هنگام سوار شدن اتومبیل هم تصادفی رخ دهد خطر جدا شدن زودرس جفت، مرگ جنین و یا پارگی رحم وجود دارد.
برای ارسال نظر کلیک کنید
▼