۶۴۲۵۵
۴ نظر
۵۳۸۱۴
۴ نظر
۵۳۸۱۴

استفاده از داروهای خواب آور در بارداری

زمانی که زنان باردار از باربیتوراتها ( قرصهای خواب آور) به طور منظم استفاده می کنند در اصل بر ضریب هوشی (IQ) جنین اثر گذاشته و مشکلاتی را در سوخت و ساز بیلی روبین جنین (میتواند منجر به زردی و آسیب مغز شود) بعد از تولد ایجاد می کنند.

نی نی بان، گروه ترجمه: بسیاری از خانمها در طول دوران بارداری دچار بی خوابی می شوند و نمی دانند می توانند از داروهایی که به خواب راحتتر کمک میکنند، استفاده کنند یا نه! بسیاری از متخصصان در مورد تجویز قرص های خواب آور احتیاط میکنند چون خیلی راحت میتوان به آنها عادت کرد. نکته اینجاست که اگر شما به این قرصها عادت کنید جنین در دوران بارداری به آنها معتاد خواهد شد و بعد از تولد دچار مشکل میشود.

قرص خواب بچه‌ را خنگ میکند
یافته‌های متخصصان دانمارکی نشان می دهد زمانی که زنان باردار از باربیتوراتها ( قرصهای خواب آور) به طور منظم استفاده می کنند در اصل بر ضریب هوشی (IQ) جنین اثر گذاشته و مشکلاتی را در سوخت و ساز بیلی روبین جنین (میتواند منجر به زردی و آسیب مغز شود) بعد از تولد ایجاد می کنند.

استفاده از داروهای خواب آور در بارداری
بی خیال شوید
اگر بیخوابی تان روزها هم شما را اذیت میکند و احساس خوبی ندارید هیچ مشکلی وجود ندارد که گاه گاهی برای مشکل بیخوابی‌تان از این داروها استفاده کنید اما بهتر است از پزشکتان درباره روشهای جایگزین سوال کنید. به طور کلی اگر این ناراحتی شبها بروز میکند و یک بیخوابی عادی است بهتر است به هیچ عنوان از داروهای خواب آور استفاده نکنید. به جای آن سعی کنید مثانه‌تان را خالی کنید، بالش نرم استفاده کنید، کتاب بخوانید یا یک غذای سبک بخورید و دوباره به خواب طبیعی‌ تان برگردید.

به رده بندی دارو توجه کنید
در حال حاضر سازمان غذا و داروی آمریکا هیچ داروی خوابی را به طور کامل بی خطر اعلام نکرده است. برخی داروها مانند بنادریل به عنوان داروهای رده B طبقه بندی شده اند که به این معناست براساس مطالعات حیوانی احتمال میرود برای زنان باردار بی خطر باشد اما مطالعه انسانی کنترل شده و درستی در دسترس نیست.
دیگر داروهای خواب آور از جمله سونات، روزرم و لونستا داروهای رده C در نظر گرفته می شود، به این معنا که ایمن بودن مصرف آنها نامشخص است. برخی مطالعات حیوانی خطراتی را برای جنین نشان داده اند. داروی آمبین در ابتدا به عنوان دارو دسته B شناخته شده بود اما بعدا تغییر کرد و در دسته بندی C قرار گرفت. هیچ داروی خوابی در دسته بندی A قرار نگرفته، دسته‌ای که براساس مطالعات انسانی هیچ گونه خطری را برای جنین به اثبات نرسانده است. بنابراین قرصهای خواب آور برای مشکل خواب طی بارداری راه حل مناسبی نیست. لازم است قبل از مصرف هر نوع دارویی با پزشک مشور کنید. پزشک حتما خطرات و فواید مصرف این قبیل داروها را بررسی کرده و راه حل جایگزین به شما ارائه میکند.

داروی گیاهی و قرص خواب
اگر فکر میکنید هر گیاه طبیعی بی ضرر بوده و میتوان بری بی خوابی از آن استفاده کرده، اشتباه میکنید. تنها تعداد کمی از داروهای گیاهی طبیعی مانند جنسینگ، عسل، جوز و جو را میتوان در دوران بارداری استفاده کرد. اما حتی در مود این گیاهان هم اطلاعات کمی وجود دارد. محصولات گیاهی دیگر هم هستند که برای رفع این مشکل مناسب هستند اما اثرات آنها بر بارداری هنوز مشخص نشده است. اگر تصمیم به استفاده از داروهای گیاهی گرفتید پیش از هر اقدامی با پزشکتان در این باره مشورت کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

نظر کاربران

  • میلاد
    درباره استفاده از داروهای خواب آور در بارداری

    مطالب بسیار عالی بود وهست خانما بخونند ممنون از زحمات شما

    پاسخ ها

    • مدیر پایگاه

      ممنون از توجهتون

  • شهربان
    درباره استفاده از داروهای خواب آور در بارداری

    (خوب بود عالی)

  • بدون نام
    درباره استفاده از داروهای خواب آور در بارداری

    عیبم و. غمگین

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.