۱۴۰۵۷۶
۲۳۵۰
۲۳۵۰

به دنیا آوردن نوزاد، ثبت لحظات طلایی

بسیار ضروری و مهم است که در دوره اقامت در بیمارستان راحت باشید.

از همسرتان بخواهید که هنگام اقامت شما در زایشگاه، مکالمات تلفنی با خانواده و نزدیکان را که به طور طبیعی بخشی از آن ها درباره ی خبر تولد فرزند جدید خواهد بود، برای شما ضبط کند، مثل تبریک ها، اظهار خوشحالی ها و… برای این کار کافی است دستگاه ضبط صوت را کنار آیفن تلفن قرار دهید. شما حتماً از شنیدن این مکالمات خوشحال خواهید شد.
بسیار ضروری و مهم است که در دوره ی اقامت در بیمارستان راحت باشید. لذا باید در مواجهه با اموری که برایتان مهم است، دوراندیشی و در عین حال ملایم و نرمخو باشید. مثلا اگر دوست دارید در طول شب، نوزاد به جای اتاق کودکان در کنار شما باشد (یا برعکس) - بخصوص اگر خواسته شما برخلاف مقررات بیمارستان است - می توانید قدرتمندانه اصرار کنید. اما این کار، دشواری های خاص خود را دارد.
شما غیر از شرایط فوق العاده که تصمیم گیری در آن فقط به پزشکان مربوط می شود، در امور مربوط به کودک نظر خود را نسبت به شیوه ی مراقبت و توجه به او بیان کنید و اگر با مسئله ای مخالفید، در صورت منطقی بودن اعتراض کنید.
اگر خودتان کودک را شیر می دهید، حق دارید هرگاه که کودک تمایل داشت، این کار را انجام بدهید و رعایت جدول زمانی معینی برای این سرویس، ضروری نیست.
در زایشگاه، تمام داروهای مورد نیاز وجود دارد. میتوانید هرگاه احساس کردید که حالتی غیرعادی مانند خونریزی شدید، یبوست، دل درد زیاد و… دارید، دارو درخواست کنید.
در مورد احتمال عوارض جانبی مصرف دارو برای خود یا فرزندتان سؤال کنید. شما حق دارید که از مصرف داروهای دارای عوارض خودداری کنبد.
هرگاه سؤالی به ذهنتان رسید، آن را به ترتیب یادداشت کنید تا مطمئن شوید که آن را فراموش نخواهید کرد. هنگامی که دکتر ماما برای دیدن شما آمد، میتوانید سؤال هایتان را مطرح کنید. در پرسیدن سؤال تردیدی نکنید، هر چه می خواهد باشد. ندانستن، نمیتواند انگیزه ای برای تمسخر شما باشد. زیرا هنگامی که به منزل باز می گردید، شما خواهید بود و سؤال های بی جواب.
اگر احساس خستگی می کنید، از مدیریت بیمارستان بخواهید ملاقات با شما را ممنوع کند یا زمان معینی برای آن مشخص نماید. یا آن که تا هنگام مرخصی آن را به تعویق بیندازد. از این چند روز کوتاه برای مقداری استراحت ببشترین بهره را ببرید.
فهرستی برای نوشتن نام و نوع هدیه ای که بازدید کنندگان برایتان می آورند، تهیه کنید تا هنگام قدردانی از زحمات آنان دچار اشتباه و جابه جایی نشوید.
هنگامی که احساس کردید دیگر میتوانید راه بروید، بکوشید تا از جایتان بلند شوید. زیرا راه رفتن به دستگاه های بدن کمک میکند تا نشاط فعالیت طبیعی خود را از سر بگیرند. اما در صورتی که برای زایمان از شیوہی epidural (بی حسی نخاعی) استفادہ کردہ اید، باید صبر کنید تا تمام آثار آن از میان برود۔
اگر بی اشتها شده اید، در طول روز چند بار شربت هلو بنوشید. اگر برای تولد کودک از شیوه ی Episiontomie (تولد طبیعی کودک همراه با برش محل خرو) استفاده شده است، برای کاهش درد در روزهای بعد از وضع حمل می توانید اقدامات زیر را انجام بدهید:
محل عمل جراحی را با آب گرم بشویید.
محل جراحی را مرتب با گاز استریل خشک کنید.
از پزشک بخواهید مسکن موضعی برای شما تجویز کند.
در روزهای اول بعد از تولد کودک، روی تویوب باد شده ی گرد بنشینید. به این ترتیب به زخم شما فشار نمی آید.
دستمال (نوار) بهداشتی خود را در یخچال بگذارید.
روی جای زخم کیسه یخ خردشده بگذارید.
حرکت و پیاده روی کنید، هر چند این کار دردآور باشد. زیرا بافت های اطراف زخم، نرم تر خواهد شد.
در آغاز شیردهی، بویژه اگر عمل جراحی Episiotomie یا سزارین کرده باشید، وضعیت فیزیکی خود را از این قرار تنظیم کنید: روی پهلو دراز بکشید و طفل را مقابل خود بخوابانید. در این وضعیت سنگینی نوزاد روی رختخواب خواهد بود و شما - به ویژه در شب - احساسی راحتی ببیشتری خواهید کرد.
حتماً دسته گل های بسیاری دریافت خواهید کرد. به جای آن که آن ها را نگاه کنید تا پژمرده و دور ریخته شوند، از یک نفر بخواهید زیباترین آن ها را جدا و خشک کند. بعداً می توانید مجموعه ای از گل های خشک زیبا تهیه کنید و در داخل یک قاب بچسبانید و به یکی از دیوارهای اتاق کودکتان بیاویزید.
اگر در خانه سگ یا گربه دارید، از همسرتان بخواهید هر روز لباسی را که کودک در بیمارستان میپوشد، به خانه بیاورد. حیوان، کودک نو رسیدہ رامی شناسد و مانند یکی از اعضای خانوادہ تلقی اش میکند.
طی مدت اقامت در زایشگاه، خاطراتی اتفاق می افتد که دوست دارید آن ها را حفظ کنید. مثلا عکس نوزادتان را هنگامی که تازه به دنیا آمده و شما آن را به سینه چسبانیده اید، حلقه های تولد، نمونه ای از مهرهایی که روی دست و پای نوزاد بسته می شود، مقداری از موی نوزاد (چون موی نوزاد به سرعت می ریزد).

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.