۱۵۵۲۰۹
۲۲۷۰
۲۲۷۰

چرا سزارین بد است؟

همه مادران با یک همراه کلاس آمادگی زایمان می روند. درخیلی مراکز حتی با همسرانشان در کلاس تمرین های نرمشی و تنفسی را برای آسان کردن تولد بچه انجام میدهند.

طفلکی زنان ایرانی تا کی باید جان ارزشمند شان به این شدت صدمه ببیند، احشا و اعضا مهم بدنشان شکم، روده ها و واژنشان با روش های غلط، غیر علمی، بی دقتی و بی توجهی بیمارستان ها، مراکز دانشگاهی و غیره تبدیل به آزمایشگاه تمرینات تحت نام علم و پزشکی بشود.
مادران گرامی آیا میدانید که در طب های کل نگر مانند طب سنتی ایرانی و طب سنتی چینی، طب سوزنی و سوجی، سوجوک و کاراتراپی عقیده بر این است که هر عمل جراحی کل بدن و مزاج زن را "سرد " و اسیب پذیر میکند و سردی بدن در واقع در زمان پیری رخ میدهد جراحی سزارین بخصوصی تکرار آن موجب زودتر پیر شدن و مسن شدن کل بدن زنی که جراحی شده است، می شود.
لطفا نگاهی به امار جراحی سزارین در جهان بیندازید در کشور ما بالاتر از کشورهای صتعنی است آخر چطور است که زنان در اروپا و امریکا حداقل ٧٠-٨٠ درصدشان طبیعی زایمان می کنند ولی در سیستم درمانی ما اینقدر رواج پیدا کرده است و نادنسته به استقبال خطر می روند و اینها از عوارض معمول سزارین است در همه کتب پزشکی نوشته شده است چرا نسل زنان امروزی کشور ما باید اینقدر آسیب ببینند؟!!
چراباید شکم نسل کنونی زنان ایرانی این جوری آسیب ببیند ؟!!
آیا خبر از زیر لایه های دوخته شده بدنتان دارید؟
من بعنوان یک ماما که به سلامت زنان هموطنم می اندیشم حداقل ٢۵ سال است از بالین یا در سطح جامعه شاهد این آسیب ها به بدن و روح و روان زنان هموطن هستم و خون دل میخورم!! آخر حقیقت چیست؟ مشکل کجاست؟ چرا این همه تفاوت میان زایمان زن ایرانی در بیمارستان و زنان همسایه مان و حتی زنان اروپایی امریکایی- کانادایی وجود دارد
شما به من بگویید علت این همه تفاوت در کجا است؟!! آیا خالق بدن زن ایرانی را ناقص آفریده است؟!
چرا مادر باردار ما نباید از بارداری خود لذت ببرد ؟! چرا زایمان ها باید با ترس و زور و فشار انجام میشده که به خاطر فرار از زایمان سخت و اتاق زایمان های با رفتار خشن و هولناک
خاطره بد از زایمان طبعی باقی بمان و بدین سبب موج پناه بردن به سزارین در کشور اتفاق بیفتد.
مگر ما چی کم داریم که زایو ما نمی تواند مانند زنان اغلب کشورها بچه خود را بدون ترس، ب طور طبیعی و سالم به دنیا بیاورد و نوزاد دلبندش را فوری در آغوش بگیرد تا ترس و واهمه جدایی از مادر در بدو تولد بر عمیق ترین ارکان وجودش ننشیند.
چرا و با چه روشی مامایی زنان اروپایی به راحتی با ناز ، عشوه و کرشمه آن هم در مقابل دوربین ها زایمان می کنند؟ این رو شها را ما بلد نیستیم یا امکان انجامش به راحتی فراهم نبوده است؟
آنها میدانند و از همه رسانه ها و کل جامعه پزشکی به والدین القا می شود که زایمان طبیعی از هر نظر برای مادر و نوزاد و رابطه زناشویی زوجین و سلامت بلند مدت کل جامعه بهتر است.
لذا کدر درمان هم پای والدین تلاش می کنند تا برای یک زایمان طبیعی مادران به خوبی آماده بشوند با همین تفکر همه مادران با یک همراه کلاس آمادگی زایمان می روند. درخیلی مراکز حتی با همسرانشان در کلاس تمرین های نرمشی و تنفسی را برای آسان کردن تولد بچه انجام میدهند
آنها همه چیز را یاد میگیرند در مورد زایمان تا فعالانه بچه را بیرون بدهندو در بارداری به طورمرتب تمرین های ورزشی خاص برای نرم شدن لگن انجام میدهند.
یک سبک زندگی شاد، فعال و سالم را انتخاب می کنند تا مادر و جنین قوی باشند.
تنها با آموختن و یادگیری تمام مسایل زایمان و داشتن یک سیستم زایمانی که نه تنها در زایمان دخالت نمیکند بلکه فرصت و اجازه زایمان در منزل تحت کنترل و با کمک مامای خصوصی را به آنها میدهد.
بلکه به این امر تشویق می شوند و از همه سو جراید رسانه ها و گروه مامایی-پزشکی و پرستاری تاکید بر فواید زایمان طبیعی می شود.
مادر باردار یا میگیرد از توانایی بدنش استفاده کند. اینها همه نتیجهآموزش و فعال کردن خود مادر و همسرش در روند زایمان و زود بستری نکردن و دخالت نکردن در روند طبیعی خلقت است.
خوشبختانه چنین امکاناتی برای شما مادرانب اردار نازنین اکنون فراهم شده است شما هم می توانید در کنار همسرتان با شرکت در دوره های آمادگی قبل از زایمان، زایمان طبیعی آسان و لذتبخش را با ما تجربه کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.