بیمه تکمیلی برای زایمان، نکاتی که باید بدانید
قبل از زایمان و یا حتی قبل از باردار شدن باید حواستان به هزینههای آن باشد. زایمان چه طبیعی باشد و چه سزارین بسته به بیمارستانی که انتخاب میکنید هزینههای مختلفی دارد.
نینیبان: بچه دار شدن مهمترین اتفاق زندگی یک زوج است اما این اتفاق وقتی شیرین و به یاد ماندنی میشود که همه کارها روی برنامه باشد. پس قبل از هر چیز باید به بیمه و بیمه تکمیلی فکر کنید. قبل از زایمان و یا حتی قبل از باردار شدن باید حواستان به هزینههای آن باشد. زایمان چه طبیعی باشد و چه سزارین بسته به بیمارستانی که انتخاب میکنید هزینههای مختلفی دارد. پس قبل از هر اقدامی اگر از خدمات بیمۀ درمانی یا بیمههای تکمیلی استفاده میکنید، بهتر است قبل از انتخاب بیمارستان، از طرف قرارداد بودن آن با بیمۀ درمانی خود و همچنین بیمۀ تکمیلیتان مطمئن شوید. بیمه درمان تکمیلی در کاهش هزینه زایمان نقش مهمی دارد. همه بیمههای تکمیل درمان پوشش زایمان را دارند. ذکر این نکته خیلی مهم است که بیمههای تکمیل درمان فقط به صورت گروهی صادر میشوند برای همین کمترین تعداد در بیمه تکمیل درمان یک خانواده میتواند باشند. پوشش زایمان شامل: هزینههای زایمان طبیعی و سزارین، سونوگرافی، ماموگرافی و درمان نازایی، ناباروری، اعمال جراحی مرتبط، IUI، ZIFT، GIFT، میکرواینجکشن و IVF حداکثر معادل سقف تعهد زایمان و به صورت یک پوشش مستقل از آن مجاز
است. جز بیمه تکمیل درمان بیمه تولد کاملا مختص به جبران هزینههای نازایی، ناباروری و تالاسمی نوزاد است، که تا ۱۰ سال یا تا تولد اولین فرزند تا سقف ۱۶ میلیون تومان شما را تحت پوشش بیمه تولد قرار میدهد. در بیمههای درمان تکمیلی گروهی در ابتدای قرارداد، بین ۹-۶ ماه دوره انتظار وجود دارد، به این معنی که از زمان شروع قرارداد در سال اول، از ۶ ماه تا ۹ ماه اول برای زایمان هیچ پوششی به بیمه شدگان داده نخواهد شد، پس حواستان باشد که قبل از بارداری خودتان را بیمه کنید. هزینه زایمان در بیمارستانها مختلف دولتی و نیمه دولتی و خصوص متفاوت است و به درجه بندی بیمارستانها بستگی دارد. هر چه رتبه بیمارستان بالاتر باشد، بنابراین نرخ خدمات هم در این بیمارستان بالاتر میرود. حداکثر پرداختی تامین اجتماعی در شرایط عادی بین ۱۵٪ تا حداکثر ۳۰٪ هزینهها در بیمارستانهای سطح دو است. در حال حاضر زایمان با نرخهای متفاوتی در بیمارستانها ارائه میشود. نرخ زایمان، در بیمارستانهای تامین اجتماعی و با دفترچه تامین اجتماعی رایگان است. در بیمارستانهای دولتی و با دفترچه سلامت ۱۰٪ فرانشیز دارد، یعنی اگر هزینه زایمان در یک بیمارستان دولتی یک
میلیون تومان باشد، ۱۰٪ از این مبلغ، یعنی ۱۰۰ هزار تومان را باید بپردازید. در صورتی که با بیمه تکمیلی بخواهید انجام دهید حداقل تعهدات حدود پانصدهزار تومان و حداکثر آن حدود پنج میلیون تومان است.
نکته بسیار مهم برای یاد آوری
یادآوری این نکته خیلی مهم است که برای عضویت در بیمههای تکمیلی گروهی، بین ۹-۶ ماه دوره انتظار و برای بیمههای درمان تکمیلی خانواده ۱۲-۹ ماه دوره انتظار وجود دارد. دوره انتظار یعنی مدت زمان تاریخ عقد قرارداد بیمه تکمیلی با شما. در این مدت درباره آن پوشش بیمهای سرویسی از طرف شرکت بیمه به شما ارائه نمیشود. قبل از بارداری نسبت به برقراری و خریداری پوششهای بیمه تکمیلی اقدام کنید، چون بعد از بارداری هیچ شرکت بیمهای با شما قراداد نمیبندد.
برای ارسال نظر کلیک کنید
▼