پاره شدن کیسه آب، چطور مطمئن شوید؟
در روزهای منتهی به زایمان زنان بارداری که تصمیم به زایمان طبیعی دارند باید مراقب پاره شدن کیسه آبشان باشند.
در روزهای منتهی به زایمان زنان بارداری که تصمیم به زایمان طبیعی دارند باید مراقب پاره شدن کیسه آبشان باشند. مایع آمنیوتیک یا همان کیسه آب معمولا بی رنگ و بو است و بوی آمونیاک میدهد.
آزمایش پاره شدن کیسه آب
در صورت مشاهده مایعی که مایل به زرد است و بوی آمونیاک میدهد احتمال دفع ادرار زیاد است. اما میتوان یک آزمایش مطمئن انجام داد. در این حالت متخصصان توصیه میکنند خانم باردار سعی کند با سفت کردن عضلات لگن مانع خروج جریان مایع شود. در صورت توقف، میتوان گفت که مایع ادرار است اما اگر دفع مایع متوقف نشد، مایع آمنیوتیک است و کیسه آب پاره شده است.
اگر مایع آمنیوک زرد نبود خطرناک است؟
متخصصان میگویند برای تشخیص پاره شدن کیسه آب باید به رنگ مایع دفع شده توجه شود در صورتی که این مایع سبز یا قهوه ای باشد حتما باید با پزشک مشورت شود. این امر میتواند به این معنا باشد که جنین در رحم تخلیه روده (مکونیوم) انجام داده است.
نگران زایمان نباشید
بسیاری از زنان در یک ترس بی اساس مشترک از ناتوانی در زایمان طبیعی به سر میبرد. به نظر عجیب است که چیزی به بزرگی یک هندوانه با وزن حدودی 3 کیلوگرم بتواند از چنین فضایی عبور کند ولی این دقیقا همان چیزی است که اکثر مواقع رخ میدهد. گرچه ممکن است خانم باردار ریز نقش باشد یا هر سایز دیگری، این سایز لگن است که اهمیت دارد نه قالب کلی بدن. در بیشتر موارد جنین کاملا با سایز لگن مادر منطبق است. در زمان تولد جنین کشیده میشود و دوباره جمع میشود. جالب است که جنین خودش میداند چه کار کند و با گرفتن شکلی آرام به خود، سر قابل انعطافی دارد که از آن مسیر تنگ رد میشود. بنابراین چنین نگرانی برای زنان باردار بی مورد است.
برای ارسال نظر کلیک کنید
▼