۱۹۱۷۳۸
۶۸۳۰
۶۸۳۰

گلوله شدن شیر مادر، علتش چیست؟

هنگامی که بعد از زایمان پستان ها از شیر پر می شود، می تواند آزاردهنده باشد.

هنگامی که بعد از زایمان سینه ها از شیر پر می شود، می تواند آزاردهنده باشد. یک راه برای جلوگیری از پر شدن دردناک و به اصطلاح عامیانه گوله شدن شیر در سینه، شروع شیردهی بلافاصله بعد از تولد نوزاد است.
راهکارهای مؤثر دیگر برای پیشگیری از گوله شدن شیر در سینه، پوشیدن سوتین محکم (نه تنگ) و ماساژ دادن سینه ها قبل از شیر دادن است.

گوله شدن شیر در سینه
ماساژ جاری شدن شیر را تسهیل می کند و مقداری از پری سینه خالی می شود. همچنین می توانید بر روی سینه های خود کمپرس گرم بگذارید. (برخی از خانم ها احساس می کنند گذاشتن کیسه ی یخ بهتر است - هر دو را امتحان کرده تا ببینید کدام یک اثر بهتری برایتان دارد.)

انسداد مجاری شیر نیز علت دیگر گوله شدن شیر در سینه است
گاهی بعضی از مجاری شیر در سینه با زایده هایی مسدود می شود. در صورت بروز چنین چیزی، یک غده ی کوچک، سفت و قرمز رنگ درون سینه ی شما شکل می گیرد ممکن است غده ملتهب باشد، ولی معمولا با تب یا درد طاقت فرسا همراه نیست.
بهترین راه برای درمان مجرای مسدود شده ی سینه، خالی کردن کامل آن سینه پس از هر بار شیر دادن است. زمانی که نوزاد بیشتر گرسنه است، با همان سینه شروع کنید.
در صورتی که نوزاد سینه را کاملا خالی نکرد، از یک شیردوش برای همان سمت استفاده کنید تا زمانی که شیر کاملا بیرون بیاید. همچنین، کمپرس گرم بر روی غده و ماساژ دادن با دست مؤثر است. از همه مهمتر آن است که به شیر دادن ادامه دهید.
در صورتی که غده بیش از چند روز باقی مانده با پزشک خود تماس بگیرید تا از عدم ایجاد آبسه اطمینان یابید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.