افسردگی پس از زایمان، درمان طبیعی آن
بسیاری از زنان پس از تولد نوزاد، افسردگی پس از زایمان (PPD) را تجربه می کنند.
بسیاری از زنان پس از تولد نوزاد، افسردگی پس از زایمان (PPD) را تجربه می کنند. شما سزاوار بهترین نوع زندگی و سلامتی هستید و کودک شما لیاقت داشتن یک مادر شاد و سالم را دارد ، بنابراین درمان مهم است. در بعضی موارد ممکن است دارو ضروری باشد ، اما مگر اینکه افسردگی شما شدید باشد، می توانید ابتدا داروهای طبیعی را امتحان کنید. درک کنید که افسردگی خفیف بخشی طبیعی از دوره پس از زایمان است. در طی چند هفته اول پس از زایمان ، ممکن است احساس غم و اندوه، تحریک پذیری و اضطراب مشخصه "خلق گرفتگی" را تجربه کنید. ممکن است بیشتر از حد معمول گریه کنید و در خوابیدن مشکل داشته باشید. اگر این علائم را دارید ، نگران نباشید زیرا این علائم رایج و طبیعی هستند. این علائم به دلیل خستگی و استرسی که مادران تجربه می کنند، اغلب تشدید می شوند. آنها افسردگی پس از زایمان را ۲ الی ۳ هفته پس از زایمان تجربه می کنند. مراقب احساسات منفی و طولانی مدت خود باشید. مشخصه " خلق گرفتگی " معمولی طی دو هفته بهبود می یابد. اگر احساسات شما پس از دو هفته بهبود پیدا نکرد، ممکن است دچار افسردگی پس از زایمان شده باشید. به حالات و انرژی خود دقت کنید.
شما به عنوان یک مادر تازه وارد، احتمالاً بسیار خسته خواهید شد، بدن شما هنوز در حال بهبودی و ترمیم دوران بارداری و زایمان است و احتمالاً کودک هنوز برای شما غریبه است. اگر احساس خستگی شما بسیار زیاد باشد و به هرچه قدر استراحت می کنید از بین نمی رود، می تواند نشانه ای از افسردگی پس از زایمان باشد. نوسانات روحی خود را جدی بگیرید. تغییرات هورمونی، مسئولیت های جدید در زندگی و احساس خستگی شدید، همه ی این نکات می توانند در نوسانات خلقی شما نقش داشته باشند. اگر وضعیت شما شدید و حاد است، به خصوص اگر احساس عصبانیت شدید یا ناراحتی زیادی دارید، ممکن است به درمان افسردگی پس از زایمان نیاز داشته باشید. سعی کنید با کودک خود رابطه برقرار کنید. اگر پس از گذشت چند هفته هنوز نمی توانید با کودک خود رابطه بر قرار کنید به ویژه اگر علائم دیگری را نیز احساس می کنید، ممکن است دچار افسردگی پس از زایمان شده باشید. بروز تغییرات در اشتها می تواند نشانه ای از افسردگی باشد. زنان مبتلا به افسردگی پس از زایمان اغلب اشتهای خود را از دست می دهند (یا در برخی موارد متوجه می شوند که بیشتر از حد معمول غذا می خورند). بروز تغییرات در اشتهای شما
همیشه نشانگر افسردگی پس از زایمان نیست و ممکن است به دلیل تغییرات هورمونی باشد. تغذیه نوزاد با شیر مادر نیز می تواند گرسنگی را در شما به وجود آورد، اما در ترکیب با سایر علائم، این نشانه ها می توانند یک علامت هشدار دهنده باشند. به از دست دادن علاقه های توجه کنید. اگر به نظر می رسد علاقه خود را نسبت به افراد یا فعالیت هایی که معمولاً دوست داشتید، از دست داده اید، ممکن است افسردگی پس از زایمان داشته باشید. افسردگی پس از زایمان باعث می شود که زنان از دوستان و خانواده خود عقب نشینی کنند و علاقه خود را نسبت به فعالیت هایی که قبلاً از آنها استفاده می کردند از دست بدهند.
مقابله با افسردگی پس از زایمان
با کسی که به او اعتماد دارید صحبت کنید. هیچ دلیلی برای مخفی نگه داشتن احساسات شما وجود ندارد. اگر مبتلا به افسردگی پس از زایمان هستید، باید سعی کنید با کسی که بدون قضاوت کردن به شما گوش می دهد صحبت کنید. این شخص می تواند همسر یا شریک زندگی خود، یک دوست قابل اعتماد یا شخصی که به تازگی مادر شده است و شرایط شما را داشته است، باشد. با این شخص درباره احساسات، حالات و نگرانی های خود صحبت کنید. صحبت کردن و بازگو کردن احساسات می تواند به بهبودی شما کمک کند. به یک مشاور یا روانکاو مراجعه کنید. مطالعات نشان داده است که بسیاری از زنان مبتلا به افسردگی پس از زایمان ازمشاوران و روانکاو کمک می گیرند. یک روانکاو یا مشاور دلسوز و با تجربه در زمینه افسردگی پس از زایمان، می تواند به شما در شناسایی احساسات ، جلوگیری از نوسانات خلقی و همچنین انجام اقدامات درمانی به شما کمک کند. برای زنان با افسردگی پس از زایمان خفیف یا متوسط، مراجعه به مشاور یا روانکاو ممکن است باعث شود که از مصرف داروهای ضد افسردگی یا داروهای دیگر خودداری کنید. برای یافتن یک مشاور یا روانکاو مناسب، می توانید در اینترنت جستجو کنید. می توانید نام شهر یا کد
پستی خود را در گوگل وارد کنید تا روانشناسان نزدیک شما را پیدا کند. سپس می توانید با جستجوی افسردگی و بارداری و کلمات کلیدی مربوط به آن زایمان ، تمامی مسائل مربوط به آن را پیدا کنید. سعی کنید خودتان به خودتان نیز کمک کنید و از بازگو کردن احساسات خود هراس نداشته باشید و از اطرافیانتبن بخواهید تا به شما کمک کنند. در کارهای خانه از دیگران کمک بگیرید. افسردگی پس از زایمان می تواند احساس خستگی، احساس خفگی و اندوه را در شما ایجاد کند. همسر یا شریک زندگی شما باید در انجام کارهای خانه و مراقبت از کودک به شما کمک کند. علاوه بر این، می توانید از دوستان، همسایگان و نزدیکان خود کمک بخواهید. این افراد می توانند به شما کمک های مختلفی کنند از جمله:
- وعده های غذایی منجمد یا آماده را برای شما و خانواده تان بیاورند.
- در کار های خانه مانند تمیز کردن و شستن لباس ها به شما کمک کنند.
- کمک در کارهای ضروری شما
- مراقبت و سرگرم کردن فرزند دیگر خانواده
- مواظبت کردن از کودک برای استراحت کردن شما
استراحت کردن
زمانی استراحت خود تعیین کنید. با تمام مسئولیت های جدیدی که دارید، پیدا کردن زمان استراحت باید جزو کارهای واجب برای شما باشد. این گفته است ، تمام تلاش خود را بکنید که از استراحت کردن غافل نشوید. چند نکته وجود دارد ممکن است به شما کمک کند تا موارد مورد علاقه خود را بدست آورید. وقتی شریک زندگی یا عضوی از خانواده شما از کودک شما مراقبت می کند و شما می خواهید به جای استراحت به کار دیگری روی آورید و کارهای عقب مانده خود را انجام دهید، از خود بپرسید که انجام این کار تا چه اندازه مهم تر از سلامتی شما می باشد. به احتمال زیاد زمان هایی وجود دارند که بتوانید کارهای عقب مانده ی خود را به نوبت انجام دهید. پس استراحت کردن را سعی کنید در الویت قرار دهید. سعی کنید در طول روز چرت بزنید. هنگامی احساس ناخوشایندی دارد در اتاقی تاریک رفته و ۱۰ تا ۳۰ دقیقه چرت بزنید. ذهن خود را با یک بازی ویدیویی معمولی بر روی تلفن خود آرام کنید. انجام بازی های ویدیویی می توانند روحیه شما را بهبود بخشند و استرس را در شما کاهش دهند. می توانید زمانی که کودک خواب است و وقت اضافی دارید این کار را انجام دهید.
تغذیه
سعی کنید به موقع غذا بخورید. یک رژیم غذایی مغذی و سالم، میوه، سبزیجات، پروتئین های بدون چربی، لبنیات کم چرب و غلات، به شما کمک می کنند تا احساس بهتری داشته باشید. اگر در حال شیردهی هستید، مواد مغذی از شیر مادر به کودک منتقل می شود به همین دلیل مصرف مواد غذایی شما بسیار در این دوره مورد اهمیت واقع می شود. از نوشیدنی هایی مانند نوشابه، نوشیدنی های کافئین دار و الکل خودداری کنید. همه این نوشیدنی ها می توانند افسردگی پس از زایمان را با تغییر دادن روحیه شما به روش های خاصی تشدید کنند. به عنوان مثال، کافئین می تواند شما را مضطرب کند و الکل یک عاملی برای بروز افسردگی است.
ورزش کردن
سعی کنید ورزش کنید. زمانی که احساس می کنید خسته و غرق در مشکلات هستید، فعالیت بدنی می تواند به افسردگی پس از زایمان کمک کند. تمرینات شما لازم نیست سخت و سنگین باشند. برای شروع برای فعالیت بدنی، سعی کنید هر روز پیاده روی کنید. سعی کنید مثبت اندیش باشید. اگرچه تلاش به مثبت اندیشی به تنهاییراه حل افسردگی پس از زایمان نمی باشد، اما می تواند به کاهش علائم آن کمک کند. به خود یادآوری کنید که افسردگی پس از زایمان موقتی است و به زودی احساس بهتری خواهید داشت. سعی کنید روی چیزهایی تمرکز کنید که شما را خوشحال می کنند. افکار منفی را از خود دور کنید زیرا افکار منفی حال شما را بدتر می کند.
برای ارسال نظر کلیک کنید
▼