زایمان طبیعی ایستاده، انجام آن ممکن است؟
بدون شک زایمان مرحله ای است که با دردهای فراوانی برای مادر همراه خواهد بود.
آیا انجام زایمان طبیعی ایستاده ممکن است و برای مادر و جنین خطری ندارد؟
زایمان طبیعی ایستاده
بسیاری از کسانی که زایمان طبیعی داشتن و در طی زایمان می توانستند آزادانه به اطراف حرکت کنند، بایستند و ... تجربه بهتری را از زایمان نسبت به افرادی که از ابتدای زایمان تا انتهای آۀن و خروج جنین، بر روی تخت زایمان دراز کشیده بودند، در ذهن دارند.
بدون شک زایمان مرحله ای است که با دردهای فراوانی برای مادر همراه خواهد بود. درواقع بسیاری از افراد به دلیل همین درد فراوان از انجام زایمان طبیعی امتناع می کنند. خوشبختانه راهکارهایی وجود دارد که با کمک گرفتن از آنها می توانید درد زایمان خود را کاهش دهید تا حدی که نیاز به دریافت هیچ گونه بی حسی اپیدورال و ... نداشته باشید. یکی از این روش ها انجام زایمان طبیعی ایستاده است که باید تحت نظارت دقیق دکتر زایمان طبیعی انجام شود.
در مرحله ی فعال زایمان، انقباضات زایمانی که شما آنها را به صورت درد های لگن، کمر و شکم حس می کنید، قوت می یابند. اگر در این زمان بدن خود را در مناسب ترین پوزیشن ممکن قرار دهید، علاوه بر کاهش درد زایمان از مزایایی بهره مند خواهید شد که در ادامه راجع به هر یک گفت و گو می کنیم.
فواید و معایب زایمان طبیعی ایستاده
ایستادن مادر مرحله ی اول زایمان، علاوه بر کمک به نزول جنین، مانع از وارد شدن فشار به یک ناحیه ی کوچک از لگن می شود. در حین این حالت می توانید آرام آرام قدم بزنید.
مزایا
- کاهش درد کمر
- قرار دادن جنین در یک پوزیشن مناسب
- افزایش سرعت پیشرفت زایمان
- کاهش درد ناشی از انقباضات
معایب
- مانیتور کردن ضربان قلب جنین در این حالت بسیار دشوار است.
- پیاده روی کردن در حین مرحله ی اول زایمان برای مادرانی که به فشار خون بالا مبتلا هستند توصیه نمی شود.
توجه داشته باشید که در برخی شرایط همانند بی حالی مادر که احتمال زمین خوردن او وجود دارد، زمانی که مادر چندمین زایمان خود را تجربه می کند و احتمال خروج ناگهانی نوزاد و آسیب های ناشی از آن وجود دارد، انجام زایمان طبیعی ایستاده به هیچ وجه گزینه مناسبی نیست.
برای ارسال نظر کلیک کنید
▼