لینک هدیه
۲۴۵۸۴۰

مطالعه نشان می دهد که تنهاچند قدم بیشتر در روز می تواند خطر ابتلا به افسردگی را کاهش دهد

مطالعه نشان می دهد که تنهاچند قدم بیشتر در روز می تواند خطر ابتلا به افسردگی را کاهش دهد

مطالعات منتشر شده در مجله JAMA Network Open ، نشان می دهدکه تعداد گام‌های روزانه با علائم افسردگی مرتبط است.

مطالعات منتشر شده در مجله JAMA Network Open ، نشان می دهدکه تعداد گام‌های روزانه با علائم افسردگی مرتبط است.

دکتر برونو بیززورو-پرونی، محقق ارشد این مطالعه، محقق فوق دکترا در مرکز تحقیقات اجتماعی و سلامت، دانشگاه کاستیا-لامانچا در اسپانیا، گفت: «مطالعه ما شواهد بیشتری ارائه می‌کند که تشویق افراد به فعال بودن، صرف نظر از نوع یا شدت فعالیت، یک استراتژی مؤثر برای پیشگیری از افسردگی است.» 

این تحقیق یک متاآنالیز است که 33 مطالعه شامل بیش از 96000 بزرگسال را مرور کرد. دکتر کارمل چوی، روانشناس بالینی و استادیار دانشکده پزشکی هاروارد، می گوید: داده ها نشان می دهد که تعداد مراحل مرتبط با کاهش علائم افسردگی کمتر از آن چیزی است که فکر می کنید. چوی در این تحقیق شرکت نداشت.ما معمولاً می شنویم که گرفتن 10000 قدم در روز خوب است، اما در اینجا حتی 700 قدم هم به نظر می رسد به سلامت روانی بهتر تبدیل می شود.»

gettyimages-1201590523

خبر دلگرم کننده این است که حتی افزایش اندک در تعداد گام های روزانه شما نیز می تواند کمک کند.

دکتر برندون استابز، پژوهشگر پیشرفته موسسه ملی بهداشت و مراقبت در کینگز کالج لندن، در بیانیه ای می گوید: حداقل 1000 گام اضافی در روز می تواند به طور بالقوه خطر ابتلا به افسردگی آینده را تا 9 درصد کاهش دهد.

وی می گوید، با این حال، مطالعات بیشتری مورد نیاز است، زیرا مطالعات انجام شده در متاآنالیز عمدتاً مشاهده‌ای بودند و به جای افراد مبتلا به افسردگی بالینی بر روی جمعیت عمومی متمرکز بودند، به این معنی که محققان نمی‌توانند بگویند که آیا برداشتن قدم‌ها بر افسردگی تأثیر می‌گذارد یا افراد مبتلا به افسردگی کمتر حرکت می‌کنند.

حرکاتی که برای شما مفید است

در حالی که شکاف هایی در تحقیقات وجود دارد که نیاز به انجام کارهای بیشتر دارد، جای تعجب نیست که حرکت بیشتر با کاهش علائم افسردگی مرتبط باشد. دکتر چوی می گوید: برداشتن گام‌های بیشتر تنها حرکتی نیست که می‌توانید برای سلامت روان بهتر انجام دهید.

او اضافه کرد: «شمارش گام‌ها نشان‌دهنده خوبی برای فعالیت بدنی است که به طور مداوم نشان داده شده است که اثرات مفیدی بر خطر افسردگی دارد. با این اوصاف، ما باید به خاطر داشته باشیم که گام برای گرفتن انواع خاصی از حرکات، مانند راه رفتن یا دویدن، بهترین است و ممکن است برای ثبت فعالیت‌هایی مانند یوگا کمتر مناسب باشد.

چوی می گوید که کارشناسان علاقه مند به گسترش توصیه های فعالیت بدنی بوده اند تا آنها را در مورد انگیزه های هر فرد انعطاف پذیرتر کنند. او افزود: اما در حال حاضر، توصیه‌ها حول محور زمان هستند، مانند ۱۵۰ دقیقه در هفته فعالیت متوسط ​​تا شدید.

چوی پیشنهاد می دهد: « معیاری را انتخاب کنید که برای شما انگیزه بیشتری دارد. خواه گام‌ها باشد یا ساعت‌ها، ادبیات سلامت روان همواره نشان می‌دهد که حرکت تا حدودی بهتر از حرکت نکردن است.»

کجا باید انگیزه پیدا کرد

بسیاری از مردم با پیدا کردن انگیزه برای ورزش کردن مشکل دارند و اضافه کردن افسردگی به آن می تواند شروع را حتی سخت تر کند. دکتر مایکل نوتل، مدرس ارشد دانشکده روانشناسی در دانشگاه کوئینزلند استرالیا،  می گوید که تعیین اهداف و پیگیری فعالیت همیشه کمک کننده نیست.

او با اشاره به حمایت و پاسخگویی گفت: « با پیوستن به یک گروه تناسب اندام، گرفتن یک مربی یا درخواست از یکی از عزیزانتان برای پیاده‌روی با شما، آن‌ها را پیدا کنید.»

او گفت: «برداشتن چند قدم به سمت دریافت این حمایت، احتمال ادامه راه را بیشتر می‌کند. خواه تمرین با وزنه یا پیاده روی باشد، برای ادامه دادن به  باید آن فعالیت را لذت بخش کنید .»

نوتل می‌گوید: «با خود با آینده‌ی خود مهربان باشید و ورزش را تا حد امکان آسان و جذاب کنید، مانند تهیه یک کتاب صوتی یا آزمایشی در یک استودیوی یوگا».

طبق یک مطالعه در سال ۲۰۱۵ ، هرچه بیشتر از تمرین خود لذت ببرید، اعتماد به نفس بیشتری برای غلبه بر موانع ورزشی خواهید داشت، که آن به این معنی است که احتمال بیشتری دارد که از یک رژیم غذایی پیروی کنید .

نوتل می‌گوید: «پس اگر سخت است با خودتان مهربان باشید، گاهی ما فراموش می‌کنیم که زندگی چقدر آسان است، بنابراین یک برنامه پشتیبان تهیه کنید، گویی شادی شما به آن بستگی دارد. چون اینطور است.»

 

 

 
 

 

منبع: CNN

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

هم اکنون دیگران می خوانند