۲۵۰۰۹۵

«درمان‌های» سرطان که مؤثر نیستند

«درمان‌های» سرطان که مؤثر نیستند

در حالی که برخی از درمان‌های جایگزین می‌توانند کمک کنند، بسیاری از آنها مؤثر نیستند. تحقیقات نشان می‌دهد که تا ۳۰٪ از افراد مبتلا به سرطان، به اصطلاح "درمان" را امتحان کرده‌اند که هیچ فایده‌ای ندارد.

در حالی که برخی از درمان‌های جایگزین می‌توانند کمک کنند، بسیاری از آنها مؤثر نیستند. تحقیقات نشان می‌دهد که تا ۳۰٪ از افراد مبتلا به سرطان، به اصطلاح "درمان" را امتحان کرده‌اند که هیچ فایده‌ای ندارد. این درمان‌ها می‌توانند اتلاف وقت و پول باشند. حتی بدتر از آن، برخی از این "درمان‌ها" برای سلامتی شما خطرناک هستند و ممکن است بر عملکرد سایر درمان‌های سرطان تأثیر بگذارند.

رژیم‌های قلیایی

این بر اساس مطالعات آزمایشگاهی است که نشان می‌دهد سلول‌های سرطانی نمی‌توانند در محیط کم اسید یا قلیایی زنده بمانند. این نظریه این است که خوردن غذاهای خاص و دوری از برخی دیگر، سطح اسید بدن شما را کاهش داده و از رشد سلول‌های سرطانی جلوگیری می‌کند. اما آنچه می‌خورید بر میزان اسیدیته خون شما تأثیری ندارد. بدن شما این تعادل را کنترل می‌کند.

روغن شاهدانه

این ماده که از گیاهان ماری‌جوانا ساخته می‌شود، کنف یا روغن ماری‌جوانا نیز نامیده می‌شود. برخی فکر می‌کنند که می‌تواند تومورهای سرطانی را از بین ببرد یا کوچک کند، اما هیچ علمی این را تأیید نمی‌کند. و در حالی که کانابیس ممکن است عوارض جانبی برخی از درمان‌های سرطان، مانند حالت تهوع و از دست دادن اشتها را کاهش دهد، قبل از امتحان کردن آن با پزشک خود صحبت کنید. برخی از ترکیبات موجود در کانابیس ممکن است بر عملکرد برخی از داروهای سرطان تأثیر بگذارند. آنها همچنین باعث عوارض جانبی مانند از دست دادن حافظه و توجه می‌شوند.

کلرید سزیم

این نوعی نمک است که به عنوان یک درمان جایگزین سرطان فروخته می‌شود. این نظریه این است که از گسترش سلول‌های سرطانی جلوگیری می‌کند. محققان هیچ مدرکی برای این ادعا پیدا نکرده‌اند - یک مطالعه کوچک نشان داد که کلرید سزیم به افراد مبتلا به سرطان کمکی نمی‌کند. و عوارض جانبی آن می‌تواند شامل اسهال ، حالت تهوع و ضربان قلب نامنظم باشد. در برخی موارد، می‌تواند منجر به مشکلات قلبی جدی و احتمالاً تهدیدکننده زندگی شود .

داروهای گیاهی

هیچ محصول گیاهی برای درمان یا پیشگیری از سرطان نشان داده نشده است -- اما ممکن است مانع از اثربخشی شیمی‌درمانی و پرتودرمانی آنطور که باید، شوند. با این حال، تحقیقات نشان می‌دهد که برخی از گیاهان می‌توانند به کاهش عوارض جانبی کمک کنند. به عنوان مثال، زنجبیل ممکن است استفراغ و حالت تهوع را کاهش دهد.

1800ss_wikimediacommons_rf_black_salve

مرهم سیاه

این یک خمیر، کرم یا پماد است که با کلرید روی و گیاهانی مانند گیاهی به نام ریشه خون ساخته شده است. برخی می‌گویند که این مرهم، بافت سرطانی پوست شما را هدف قرار می‌دهد، اما این درست نیست. مرهم سیاه به هر پوستی که لمس کند آسیب می‌رساند. می‌تواند لایه بالایی را از بین ببرد اما سرطان را در زیر آن باقی می‌گذارد. و می‌تواند عوارض جانبی مانند عفونت و جای زخم ایجاد کند.

مگادوزهای ویتامین C

این ایده که دوزهای بسیار بالای ویتامین C می‌تواند سرطان را درمان کند، از دهه ۱۹۷۰ آغاز شد. این ایده بر اساس تحقیقاتی بود که نشان می‌داد این ماده مغذی برای سلول‌های سرطانی سمی است. اما مطالعات نشان می‌دهد که مصرف مگادوزهای ویتامین C از طریق دهان هیچ کاری برای افراد مبتلا به سرطان انجام نمی‌دهد. و می‌تواند بر نحوه عملکرد برخی از داروهای شیمی‌درمانی تأثیر بگذارد. محققان اکنون در حال بررسی این موضوع هستند که آیا تزریق ویتامین C می‌تواند کمک کند یا خیر.

آمیگدالین (لاتریل)

این عصاره‌ای است که از هسته زردآلو و سایر گیاهان تهیه می‌شود. همچنین به عنوان لاتریل و ویتامین B-۱۷ شناخته می‌شود. بدن شما آمیگدالین را به یک ماده شیمیایی سمی به نام سیانید تجزیه می‌کند. برخی افراد می‌گویند این سم سلول‌های سرطانی را هدف قرار داده و از بین می‌برد، اما مطالعات نشان می‌دهد که با سرطان مبارزه نمی‌کند و می‌تواند منجر به مسمومیت با سیانید شود. عوارض جانبی شامل سردرد، سرگیجه و احتمالاً فشار خون پایین تهدیدکننده زندگی است.

روغن‌های خاص

این‌ها عصاره‌هایی هستند که از گیاهانی مانند اسطوخودوس و درخت چای تهیه می‌شوند. شما معمولاً آن‌ها را روی پوست خود می‌گذارید یا عطرشان را استنشاق می‌کنید. طرفداران این روغن‌ها می‌گویند که آن‌ها دارای خواصی هستند که می‌توانند با سرطان مبارزه کنند، اما علم می‌گوید که این‌طور نیست. با این حال، آن‌ها ممکن است به کاهش برخی از عوارض جانبی درمان‌های سرطان، از جمله اضطراب ، حالت تهوع و افسردگی ، کمک کنند .

1800ss_getty_rf_man_watching_sunset

تفکر مثبت

تحقیقات نشان می‌دهد که هیچ ارتباطی بین ویژگی‌های شخصیتی و احتمال ابتلا یا زنده ماندن از سرطان وجود ندارد. کاری که یک نگرش مثبت می‌تواند انجام دهد، بهبود کیفیت زندگی شما در طول تشخیص و درمان است. همچنین می‌تواند به شما کمک کند تا با بیماری بهتر زندگی کنید و آن را مدیریت کنید.

تنقیه

با این روش، مایعی مانند آب یا قهوه از طریق روده بزرگ شما شسته می‌شود . تصور می‌شود که این روش روده بزرگ و روده‌های شما را سم‌زدایی می‌کند. طرفداران این روش معتقدند که اگر این اندام‌ها را از سموم پاک کنید، بدن شما بهتر می‌تواند با سلول‌های سرطانی مبارزه کند. اما هیچ مدرکی وجود ندارد که نشان دهد تنقیه می‌تواند سرطان را درمان کند یا سلامت شما را افزایش دهد. و انجام مکرر این کار ممکن است منجر به عفونت، کم‌آبی بدن یا پارگی در رکتوم شما شود. همچنین ممکن است بر تعادل الکترولیت‌ها در خون شما تأثیر بگذارد.

درمان گرسون

پزشکی در دهه ۱۹۴۰ این برنامه را به عنوان درمانی برای میگرن ابداع کرد. اکنون برخی افراد از آن برای سرطان استفاده می‌کنند. این برنامه شامل یک رژیم غذایی دقیق است که شامل نوشیدن ۱۳ لیوان آبمیوه ارگانیک در روز و خوردن غذاهای گیاهی تهیه شده بدون نمک، ادویه یا روغن است. همچنین تعدادی مکمل مصرف می‌کنید و به طور منظم تنقیه می‌کنید. این برنامه نه تنها برای سرطان مفید نیست، بلکه متخصصان هشدار می‌دهند که می‌تواند مضر باشد زیرا ممکن است مواد مغذی مهم را از دست بدهید.

اوزون تراپی

اوزون نوعی اکسیژن سمی است. اساس اوزون درمانی این ایده است که اکسیژن اضافی رشد تومورها را دشوار می‌کند. اما اوزون هیچ کاربرد پزشکی، از جمله درمان سرطان، ندارد. و می‌تواند منجر به عوارض جانبی جدی مانند التهاب ورید، درد قفسه سینه و مشکلات قلبی شود

با پزشک خود صحبت کنید

اگر علاقه‌مند به امتحان کردن یک درمان غیرسنتی هستید، ابتدا با پزشک خود صحبت کنید. آنها می‌توانند به شما کمک کنند تا بفهمید که آیا این روش می‌تواند مفید باشد و مطمئن شوید که منجر به عوارض جانبی خطرناک نمی‌شود. و مهم است که خطوط ارتباطی خود را با پزشکتان باز نگه دارید. یک مطالعه نشان داد افرادی که مبتلا به سرطان هستند و از درمان‌های جایگزین استفاده می‌کنند، بیشتر احتمال دارد که از درمانی که پزشکشان توصیه کرده است، امتناع ورزند.

 

 

منبع: WebMD
لینک هدیه

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

هم اکنون دیگران می خوانند