۲۵۰۱۷۲

دارچین هندی بهتر است یا چینی؟

دارچین هندی بهتر است یا چینی؟

شاید باورتان نشود که چوب دارچین هم اصل و غیراصل دارد. لذا برای نفع بردن از مزایای دارچین باید بدانید که چه نوع آن را خریداری کنید.

دارچینی که تا دیروز یک نوع داشت و در واقع پوست زمخت تنه درختی خاص بود، حالا گونه‌ای دیگر هم دارد که شاید عطر و بوی آن تندتر و قوی‌تر از دارچین همیشگی است.  درحقیقت مدتی است نوعی دارچین که شباهت زیادی به دارچین اصل دارد در بازار مشاهده می‌شود.

این نوع شبه‌دارچین از پوست درختی که منشأ  آن از چین است، تهیه می‌شود و به همین دلیل به آن دارچین چینی یا دارچین کاسیا گفته می‌شود. پوسته‌ای رولی شکل دارد و رنگ آن قهوه‌ای تیره و پوسته آن سفت و ضخیم‌تر از دارچین اصل است و کیفیت پایین‌تر و قیمت ارزان‌تری دارد.

اما دارچین اصل از پوسته درختی خاص در منطقه سریلانکا یا نواحی هند به‌دست می‌آید که به آن دارچین هندی یا سیلان هم گفته می‌شود. با توجه به این‌که ترکیبات موثره و روغنی اسانس دارچین کاسیا در مقایسه با دارچین اصل سیلان بسیار بیشتر است، دارچین کاسیا عطر تندتر و قابض‌تری دارد.   

شاخص-2

سمیت دارچین چینی بیشتر است  

هر دو این دارچین‌ها اثرات سلامت‌بخش داشته و در کنترل قندخون و دیابت می‌توانند اثرگذار باشند اما نکته مهم این‌که در دارچین کاسیا(چینی) نوعی ترکیب سمی به نام کومارین وجود دارد که میزان این ترکیب در دارچین اصل سیلان بسیار اندک و ناچیز است و مشخص شده که این ماده سمی در جوندگان سبب آسیب کبدی و کلیوی و در برخی موارد سبب سرطان شده‌ است. لازم است بدانید خوردن روزانه یک تا دو قاشق چایخوری از دارچین کاسیا برای بدن خطرناک و توصیه بر این است که اگر مصرف روزانه دارچین شما بالاست، حتما از دارچین سیلان(هندی) استفاده کنید.

منبع: خبرآنلاین

لینک هدیه

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

هم اکنون دیگران می خوانند