دلیل نیاز به پیوند استخوان برای ایمپلنت
در این ویدئو به این سوال پاسخ داده میشود که چرا نیازمند پیوند استخوان برای ایمپلنت هستیم؟
سوال : چرا نیازمند پیوند استخوان برای ایمپلنت هستیم؟
پاسخ : بیماری های لثه، عفونت و یا اسیب هایی نظیر تصادف، از مواردی میباشد که میتواند باعث از دست رفتن دندان های طبیعی ما شوند. همانطور که میدانیم معمولا بهترین روش برای جایگزینی این نوع مشکلات دندان، ایمپلنت دندانی میباشد. اما به دلیل موارد مختلفی ، ممکن است که برای جراحی ایمپلنت دندان نیازمند پیوند استخوان فک باشیم. چرا که نگه داشتن ایمپلنت های دندانی که بسیار شبیه دندان های طبیعی میباشد توسط استخوان های موجود در فک انجام میشود.
برای آگاهی بیشتر از دلیل نیاز به پیوند استخوان برای ایمپلنت به سراغ دکتر نیما نداف پور، متخصص جراحی لثه و ایمپلنت رفتیم. از شما دعوت میکنیم ویدئو زیر را تماشا کنید. برای مراجعه به دکتر نیما نداف پور یا دریافت نوبت از دکتر نیما نداف پور کلیک کنید.
پیوند استخوان چیست؟
پیوند استخوان فک عملی است که توسط جراح فک و دندان بر روی استخوان فک بیمار انجام میشود و هدف از انجام این عمل جراحی، ترمیم و بازسازی استخوان فک است. بیمارانی که نواقصی در استخوان فک آنها وجود دارد و یا دچار تحلیل لثه میشوند تنها با انجام این جراحی است که میتوانند به ترمیم استخوان فک خود بپردازند و نواقص آن را برطرف کنند. معمولا برای انجام این جراحی از استخوان طبیعی و یا مواد معدنی که در آزمایشگاهها آماده شده است استفاده میکنند و اینگونه به ترمیم استخوان میپردازند. انجام عمل ایمپلنت به بعد از گذشت مدت زمان بهبودی این جراحی موکول میشود و تا زمانی که پیوند استخوان به طور کامل انجام نشود امکان کاشت ایمپلنت دندان وجود ندارد.
دلایل پیوند استخوان در ایمپلنت دندان چیست؟
هنگامی که استخوان فک تحلیل می رود و خاصیت خود را از دست می دهد، نمی تواند یک دندان را روی خود حفظ کند و فشارهایی که به این دندان وارد می شود، باعث آسیب رسیدن به فک شما خواهد شد.
کاشت یک دندان جدید و جایگزین کردن آن با دندان قبلی نیازمند یک استخوان متراکم است تا با استفاده از آن بتواند فشار هایی که به آن وارد می شود را تاب بیاورد. بنابراین کسانی که میخواهند کاشت دندان را انجام دهند اما تراکم استخوان های فک آنها کم است، می بایست از پیوند استخوان در ایمپلنت دندان استفاده کنند.
رابطه پیوند استخوان با ایمپلنت
ایمپلنت درون استخوان فک قرار میگیرد و برای آن که محکم و پایدار سر جای خود بماند لازم است که به میزان کافی استخوان فک مستحکم باشد و هنگامی که به کلینیک دندانپزشکی مراجعه میکنید اگر تشخیص دندانپزشک بر این باشد که به میزان کافی استخوان مسحتکم و با کیفیت وجود ندارد، نیاز است که بررسی بیشتری انجام شود.
در صورتیکه دندان از دست رفته هنوز ریشه ای در فک داشته باشد لازم است که ابتدا درمان ریشه یا عصب کشی انجام شود. برای آن که عمل ایمپلنت با اطمینان بیشتری انجام شود تا شانس موفقیت بالاتری برای نگه داشتن ایمپلنت وجود داشته باشد از عمل جانبی پیوند استخوان برای حجیم شدن و ضخیم تر شدن استخوان فک استفاده می شود؛ آنگاه نگرانی برای انجام ایمپلنت وجود نخواهد داشت.
پیوند استخوان چگونه انجام می شود؟
به طور کلی پیوند استخوان به دو روش لیفت سینوس و افزایش ری ج انجام می شود. برای استفاده از هر کدام از این روش ها می بایست ابتدا با دکتر خود مشورت کنید و سپس آن را انجام دهید:
-
لیفت سینوس
سینوس به حفره ای گفته می شد که در فک بالای وجود دارد این حفره به مجرای تنفسی متصل می شود. جراحی لیفت سینوس برای افزایش تراکم استخوان های آسیای دندان های فک بالایی انجام می شود.
-
افزایش ریج
در این روش به ارتفاع استخوان و یا عرض آن افزوده می شود، یعنی متخصصان و دندان پزشکان برای پیوند استخوان در ایمپلنت دندان عرض استخوان دندان یا ارتفاع آن را بیشتر میکنند.
برای ارسال نظر کلیک کنید
▼