۲۳۵۹۵۹
۳۷۳۶
۳۷۳۶

تاثیر مصرف نمک روی پوست صورت/ کاری که نمک با بدن ما میکند!

اگر شما هم جزو گروهی هستید که سر غذا نمکدان به دست می‌گیرید، پس حتما باید این مقاله را بخوانید تا متوجه شوید نمک با بدن ما چه میکند! اینجا تاثیر مصرف نمک روی پوست صورت را هم بررسی می‌کنیم.

تاثیر مصرف نمک روی پوست صورت/ کاری که نمک با بدن ما میکند!

اگر شما هم جزو گروهی هستید که سر غذا نمکدان به دست می‌گیرید، پس حتما باید این مقاله را بخوانید تا متوجه شوید نمک با بدن ما چه میکند! اینجا تاثیر مصرف نمک روی پوست صورت را هم بررسی می‌کنیم.

تاثیرات مصرف نمک روی پوست صورت/ کاری که نمک با بدن ما میکند!

ناگفته پیداست که نمک تقریبا هر غذایی را خوش‌طعم‌تر می‌کند. این چاشنی علاوه بر افزایش طعم غذاها، می‌تواند عطرها را هم متمایز، طعم‌های دیگر را متعادل و غذاها را خوش‌مزه کند.
مشکل این است که افزودن بیش از حد نمک به مواد غذایی می‌تواند اثراتی منفی بر سلامت و پوست شما داشته باشد. در این مقاله، ما به این موضوع می‌پردازیم که مصرف بیش از حد نمک یا همان رژیم غذایی نمکی چگونه روی پوست شما تاثیر می‌گذارد.
به این دلیل که پوست می‌تواند آنچه را در داخل بدن می‌گذرد منعکس کند، داشتن بیش از حد رژیم غذایی حاوی نمک می‌تواند روی پوست یا روی صورت اثرات خود را نشان دهد. به مطالعه این مقاله ادامه دهید چون در آن برایتان می‌گوییم که داشتن یک رژیم غذایی پرنمک چه اثراتی روی پوست شما می‌گذارد:

بیشتر بخوانید: جدیدترین روش پاکسازی پوست صورت

تاثیر مصرف نمک روی پوست صورت/ کاری که نمک با بدن ما میکند!

۱- پف کردن پوست و چشم ها

رژیم غذایی که بیش از حد نمک دارد، می‌تواند باعث شود بدن شما آب را حفظ کند و در نتیجه باعث پف کردن صورت و بدن شود. در چنین شرایطی، پوست شما ظاهری پف‌کرده یا حجیم به خود می‌گیرد. ناحیه اطراف چشم جایی است که این اثر را به خوبی نمایش می‌دهد. چرا؟ چون اطراف چشم، پوستی نازک و لطیف دارد . اگر شما هم از پف‌کردگی زیر چشمتان گله دارید، شاید پف‌کردگی یا کیسه‌های زیر چشم به دلیل مصرف بیش از حد نمک باشد.
اگر به طور ناگهانی متوجه پف زیر چشم خود شدید، منطقی است که رژیم غذایی خود را بررسی کنید. اگر بیش از حد نمک می‌خورید، بازگرداندن تعادل مصرف نمک می‌تواند به رفع آن کمک کند و پوست شما را به حالت عادی بازگرداند. استفاده از کرم دور چشم، استفاده از محصولات آرایشی‌بهداشتی ملایم و خواب راحت هم برای جوان‌تر شدن چشم‌ها و پوست مهم هستند.

رژیم غذایی که بیش از حد نمک دارد، می‌تواند باعث شود بدن شما آب را حفظ کند و در نتیجه باعث پف کردن صورت و بدن شود. در چنین شرایطی، پوست شما ظاهری پف‌کرده یا حجیم به خود می‌گیرد.

2- کم آبی بدن

مصرف بیش از حد نمک بر میزان جذب آب توسط اندام‌های داخلی هم تاثیر منفی می‌گذارد. سپس باعث می‌شود بدن، آب را از سلول‌ها و پوست ما بیرون بکشد و در نتیجه آب بدنمان کم می‌شود. پوست خشک و پوسته‌پوسته ، خطوط و چین و چروک‌های برجسته‌تر و پوستی رنگ‌پریده، از نشانه‌های کم‌آبی بدن است.
مشکل دیگر پوست خشک این است که می‌تواند باعث تولید بیش از حد «سبوم» شود. هنگامی که آب بدن بیش از حد از دست می‌رود، پوست با تولید سبوم یا روغنی که سطح پوست را می‌پوشاند از خود محافظت می‌کند. این موضوع باعث می‌شود پوست شما براق و چرب به نظر برسد. چربی اضافی، منافذ پوست را مسدود می‌کند و باعث ایجاد جوش می‌شود.

بیشتر بخوانید: اسکین کر پوست چیست؟

تاثیر مصرف نمک روی پوست صورت/ کاری که نمک با بدن ما میکند!

3- پیری و رژیم غذایی شور

به این دلیل که مصرف بیش از حد نمک می‌تواند آب را از پوست خارج کند، پوست ممکن است خشک و مستعد چین و چروک شود. غذاهای شور و سرخ‌کرده به صورت ویژه برای پوست مضر هستند، چون غذاهای سرخ‌کرده در روغن در دمای بالا باعث آزاد شدن رادیکال‌های آزاد می‌شود که که به DNA آسیب می‌زند و تسریع پیری پوست را در پی دارد.
علاوه بر این، مطالعات نشان می‌دهد که رژیم غذایی پر نمک با کوتاه شدن «تلومر» مرتبط است. تلومرها کلاهک‌هایی در انتهای کروموزوم‌ها هستند که به جلوگیری از آسیب در سلول‌ها کمک می‌کنند. آن‌ها به تدریج با گذشت زمان و رسیدن به سنین پیری، کوتاه می‌شوند، اما برخی عوامل مثل داشتن رژیم غذایی پر نمک، سیگار کشیدن، عدم فعالیت بدنی، استرس و چاقی می‌توانند کوتاه شدن آن‌ها را تسریع کنند. تلومرهای کوتاه‌تر با روند پیری و افزایش خطر بیماری‌ها مرتبط هستند.

بیشتر بخوانید: راه های درمان خشکی پوست در پاییز، ۵ درمان خانگی موثر

تاثیر مصرف نمک روی پوست صورت/ کاری که نمک با بدن ما میکند!

4- ایجاد آکنه و جوش

چرا ایجاد آکنه و جوش؟ به این دلیل که نمک بیش از حد می‌تواند پوست شما را کم‌آب کند . بدن با تولید «سبوم» بیشتر سعی می‌کند کم‌آبی را جبران کند. چربی اضافی می‌تواند منافذ را مسدود و پوست را ملتهب کند، در نتیجه جوش‌های سرسیاه و سرسفید ایجاد می‌شود.
مطالعات نشان داده است که ارتباطی قوی بین رژیم غذایی و آکنه وجود دارد.

بیشتر بخوانید: چگونه پوستی صاف یکدست داشته باشیم؟

تاثیر مصرف نمک روی پوست صورت/ کاری که نمک با بدن ما میکند!

به مصرف نمک و رژیم غذایی شور خود توجه کنید

درست است که تا این قسمت مقاله از ضررهای نمک برایتان گفتیم و درست است که مصرف نمک بیش از حد ناسالم است، اما به این معنا نیست که شما باید آن را به طور کلی نادیده بگیرید. نمک، منبع اصلی یون‌های سدیم و کلرید رژیم غذایی ما است. سدیم ، یک الکترولیت مهم است که به حفظ تعادل مایعات در بدن کمک می‌کند . همچنین می‌تواند در تنظیم فشار خون و حفظ عملکرد عصب‌ها و ماهیچه‌ها موثر باشد.
چیزی که باید از آن اجتناب کنید، مصرف بیش از حد نمک است. اشکالی ندارد که گاهی اوقات در برابر برخی از هوس‌هایی که شامل نمک هستند، تسلیم شوید، اما نوشیدن مقدار زیادی آب را فراموش نکنید. به جای ترکیب یک نوشیدنی شیرین با یک خوراکی نمکی، برای جلوگیری از کم‌آبی، از مصرف آب کمک بگیرید.
اگر رژیم غذایی پر نمک دارید، می‌توانید با این راهکارها آن را کاهش دهید:

  • نمک مصرفی خود را کم کنید.
  • سس کچاپ و سایر چاشنی‌هایی را که در آن‌ها نمک وجود دارد، کنار بگذارید یا نسخه‌های کم‌سدیم را انتخاب کنید.
  • غذاهای فرآوری‌نشده یا کمتر فرآوری‌شده را انتخاب کنید.
  • به جای اضافه کردن نمک اضافی از انواع گیاهان و سایر ادویه‌ها برای طعم دادن به غذاهای خود استفاده کنید.
  • مقدار سفارش خود را محدود کنید.

    پیشنهاد ویژه نی نی بان: آشنایی با پزشکان متخصص پوست، مو و زیبایی

تاثیر مصرف نمک روی پوست صورت/ کاری که نمک با بدن ما میکند!

خلاصه

محدود کردن نمک، کار چندان سختی نیست. مصرف غذاهای فراوری‌شده حاوی نمک را کاهش دهید و به جای نمک از سایر ادویه‌ها مثل آویشن استفاده کنید. تاثیر مصرف نمک روی پوست صورت، داشتن پوستی پف‌دار، ایجاد آکنه و جوش و تسریع پیری پوست است. این مشکلات واقعا به مصرف بیش از حد نمک نمی‌ارزد.

برای یافتن متخصصان مورد نظر خود به کلینیک نی نی بان سر بزنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.