۲۳۶۰۹۶
۲۶۹۰
۲۶۹۰

راه های بالا بردن عزت نفس

در این ویدئو به این سوال پاسخ داده می‌شود که راه های بالا بردن عزت نفس چیست؟

سوال: راه های بالا بردن عزت نفس چیست؟

پاسخ: طی تحقیقات انجام شده در سال‌های گذشته عزت نفس به عنوان اسکلت روانی شناخته شده است. به همین دلیل است که بیشتر افراد به نوعی با راه‌های افزایش عزت نفس دست به گریبان هستند. از این رو یافتن راه‌های افزایش عزت نفس در بزرگسالان نیز به یکی از محبوب‌ترین موضوع‌ها تبدیل شده است.

برای آگاهی بیشتر از راه های بالا بردن عزت نفس به سراغ دکتر مریم خدابخشی، متخصص روانشناسی رفتیم. از شما دعوت میکنیم ویدئو زیر را تماشا کنید. برای مراجعه به دکتر مریم خدابخشی ، یا دریافت نوبت از دکتر مریم خدابخشی ، کلیک کنید.

راه های بالا بردن عزت نفس
راه های بالا بردن عزت نفس

ویژگی افرادی که عزت نفس بالا دارند

افرادی که از خود و دیگران تشکر و قدردانی می‌کنند، از رشد کردن استقبال کرده و به دنبال معنا‌ بخشیدن به زندگی خود هستند و مدام لایه‌های وجودی خود را کشف می‌کنند، دارای عزت نفس بالا هستند. اینگونه افراد اغلب خودشان تصمیم می‌گیرند اما با گشودگی پذیرای نظرات و پیشنهادات افراد صاحب نظر نیز هستند. اشخاص با عزت نفس بالا واقع‌گرا هستند و سعی در هدایت افراد به سمت جنبه‌های مثبت‌ زندگی دارند، آنها می‌دانند ارزش‌هایشان در زندگی چیست و طبق آن حرکت می‌کنند، به منظور رشد، چالش‌ها را پذیرفته و در صورت عدم‌ موفقیت از اشتباهات خود درس می‌گیرند، همچنین افرادی که از عزت نفس بالا برخوردارند دیگران را آنگونه که هستند می‌پذیرند و با آغوش باز از انتقادات استقبال می‌کنند چون می‌دانند ارزش وجودی آنها به نظرات دیگران بستگی ندارد.

راه‌های برای کسب عزت نفس

ارزش‌های خود را تعیین کنید

چشم‌انداز خود را بنویسید

اولویت خود را انتخاب کنید

ایجاد مسؤولیت پذیری

افکار مزاحم خود را نادیده بگیرید

به نیازهای روحی و روانی خود رسیدگی کنید

راه های بالا بردن عزت نفس

چه عواملی باعث پایین آمدن عزت نفس می‌شود؟

عزت نفس پایین اغلب از کودکی آغاز می‌شود. معلمان، دوستان، خواهرها و برادرها، والدین و حتی رسانه‌ها پیام‌های بسیاری به ما منتقل می‌کنند، هم مثبت و هم منفی. اما به دلایلی، پیامی که به ما القا می‌کند که «تو به اندازه‌ی کافی خوب نیستی» ماندگارتر است. ممکن است این موضوع را تجربه کرده باشید که برآورده کردن انتظاراتِ دیگران از خودتان یا حتی انتظاراتِ خودتان از خودتان بسیار دشوار است. استرس و رخدادهای سخت زندگی، مانند بیماری‌های سخت و شدید یا از دست دادن عزیزان، ممکن است اثری منفی بر عزت نفس‌ انسان داشته باشد. شخصیت نیز ممکن در این موضوع نقش داشته باشد. برخی افراد به منفی اندیشیدن تمایل بیشتری دارند و برخی دیگر معیارهایی بسیار بالا و تقریبا دست‌نیافتی برای خودشان در نظر می‌گیرند.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.