۲۴۸۳۶۹

آب برنج چقدر برای مو مفید است؟

آب برنج چقدر برای مو مفید است؟

آب برنج چه خواصی دارد و چگونه میتواند روی مو تاثیر بگذارد؟ در این مطلب به این سوال پاسخ داده ایم.

به گزارش نی نی بان ، استفاده از آب برنج برای مو ترند جدیدی نیست و ریشه های آن به چین و ژاپن باستان بازمی گردد. تاریخ نگاران می گویند که موهای زنان ژاپنی قدیم تا زمین می رسید و تنها کاری که برای تقویت موهای خود انجام می دادند، شستن آن ها با آب برنج بوده است.

افزایش رشد مو، جلوگیری از سفید شدن مو، براق و لطیف شدن مو تنها چند نمونه از فواید استفاده از آب برنج برای تقویت سلامت پوست کف سر و موها است. اگرچه برای تایید قطعی این فواید نیاز به آزمایش ها و تحقیقات علمی بیشتری داریم، اما می توانید به شواهد تجربی میلیون ها نفر در طول قرن ها اعتماد کنید و آب برنج را به روتین مراقبت از موی خود اضافه نمایید. 

آب برنج

فواید آب برنج برای مو

75 تا 80 درصد برنج از نشاسته تشکیل شده است که پس از خیساندن برنج، کمی از آن در آب باقی می ماند. علاوه بر آن، آب برنج حاوی مقادیر فراوانی مواد مغذی نظیر ویتامین های B، ویتامین E، آمینو اسیدها، آنتی اکسیدان ها و مواد معدنی است. چنین ترکیباتی به سلامت مو در زمینه های زیر کمک می کند:

– جلوگیری از گره خوردن مو

– نرم و لطیف کردن مو

– براق و درخشان شدن

– تقویت مو

– کمک به رشد سریع تر مو

شاید برایتان جالب باشد بدانید که قومی در چین به نام یائو وجود دارد که زنانش رسم دارند موهایشان را تا دو متر بلند کنند و سلامت موهای خود را مدیون آب برنج هستند. علاوه بر آن، موهای زنان یائو بسیار دیرتر از معمول و در 80 سالگی شروع به سفید شدن می کند. بنابراین، جلوگیری از سفید شدن یکی دیگر از فواید آب برنج برای مو است.

روش استفاده از آب برنج برای مو

بعضی از افراد آب برنج را جایگزین نرم کننده‌های معمولی می کنند. برای این کار باید مراحل زیر را دنبال کنید.

– ابتدا موها را با شامپوی ملایم بشویید و کاملا آبکشی نمایید.

– آب برنج را بر روی موها و کف سر بریزید.

– پوست کف سر و ساقه موها را به آرامی ماساژ دهید تا آب برنج به آن نفوذ کند.

– 20 دقیقه منتظر بمانید و سپس با آب ولرم یا گرم موها را آبکشی نمایید. 

طرز تهیه آب برنج برای مو

برای درست کردن آب برنج روش های مختلفی وجود دارد که در ادامه به آن ها می پردازیم.

– خیساندن

سریع ترین روش برای این کار خیس کردن برنج است. برای این منظور یک دوم لیوان برنج نپخته را به صورت کامل بشویید و با 2 یا 3 لیوان آب در یک کاسه بریزید. اجازه دهید برنج به مدت 30 دقیقه در آب بماند و سپس آب آن را بگیرید.

– جوشاندن

دو برابر آبی که معمولا برای پختن برنج استفاده می کنید را روی نصف لیوان برنج بریزید. چند دقیقه برنج را در آب بجوشانید، سپس با صافی آب را جدا کنید.

– تخمیر

بعضی از متخصصان در این زمینه اعتقاد دارند که تخمیر برنج راه بهتری برای این کار است. همچنین طبق تحقیقی که در سال 2012 میلادی انجام شد، ترکیبات تخمیر شده مقدار بیشتری آنتی اکسیدان دارند. آنتی اکسیدان ها از تخریب سلول های پوست و مو جلوگیری می کنند و به همین دلیل است که در بسیاری از محصولات پوستی و مو به کار می روند. برای تخمیر کردن برنج می توانید همان مراحل خیساندن را دنبال کنید. اما در این روش به جای 30 دقیقه باید 2 روز برنج در آب بماند تا تخمیر صورت گیرد.

آب برنج

عوارض احتمالی استفاده از آب برنج برای مو

به گفته متخصصان، استفاده همزمان از محصولات مشتق شده از مواد غذایی و بعضی از داروها می تواند منجر به تداخل شود. به همین دلیل، اگر داروی خاصی مصرف می کنید، پیشنهاد می شود ابتدا با پزشک خود مشورت نمایید. علاوه بر آن، ممکن است آب برنج برای تمامی انواع موها مناسب نباشد. افرادی که تخلخل موی بالایی دارند، یعنی موهایشان توانایی بالایی در جذب رطوبت و محصولات پوستی دارد بیشتر می توانند از آب برنج برای مو استفاده کنند. در این حالت مولکول های پروتئین آب برنج به راحتی میان فضای خالی مو قرار می گیرد و آن را تقویت می کند. اما اگر تخلخل موی پایینی دارید، آب برنج می تواند موجب انباشته شدن پروتئین شود. همچنین اگر مشکلاتی از جمله اگزما یا شوره دارید، بهتر است پیش از استفاده از آب برنج حتما با پزشک خود مشورت کنید.

منبع: چی بپوشم

لینک هدیه

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

هم اکنون دیگران می خوانند