۱۱۶۰۱۹
۲۳۶۹
۲۳۶۹

عوارض بارداری در سن بالا

امروزه بسیاری از زنان به دلیل تحصیلات یا اشتغال زمان فرزند دار شدن خود را به تاخیر می‌اندازند و اولین فرزند خود را بعد از ۳۵ سالگی به دنیا می‌آورند.

زمان بارداری خود را به تاخیر نیندازید چرا که ...
اما محققان معتقدند زنانی که در 35 سالگی تصمیم به بچه‌دار شدن می‌کنند با احتمال 6 برابر بیش‌تر نسبت به یک زن 25 ساله به مشکلات بارداری دچار می‌شوند.با این کار مشکلات پزشکی هم برای مادر و هم برای نوزاد بسیار افزایش پیدا می‌کند به طوری که بعد از 40 سالگی احتمال سقط جنین از تولد بیش‌تر می‌شود.قابلیت باروری مردان نیز بعد از 25 سالگی به سرعت رو به کاهش می‌گذارد و بعد از 40 سالگی این مشکلات به اوج خود می‌رسد.این گزارش می‌تواند زنگ خطری برای والدینی باشد که به بهانه‌های مختلف سعی می‌کنند زمان بچه دار شدن را به تاخیر بیندازند. متاسفانه بسیاری از آن‌ها فهم درستی از عواقب بارداری در سنین بالا ندارند و نمی‌دانند چه خطراتی آن‌ها و نوزادشان را تهدید می‌کند. آمارها نشان می‌دهد در کشور انگلستان تعداد زنانی که بعد از 40 سالگی صاحب فرزند می‌شوند در طول 20 سال گذشته نزدیک به 3 برابر شده است.در سال 1989 تعداد 9 هزار و 336 نوزاد از مادران بالای 40 سال متولد شدند، در حالی است که امسال این رقم به بالای 27 هزار نفر رسیده است. این در حالی است که بهترین سن برای باردار شدن بین 20 تا 35 سالگی است.

مادران باردار بعد از 40 سالگی ممکن است با مشکلات زیادی رو به رو شوند که از جمله آن‌ها می‌توان به تولد زودتر از موعد، تولد نوزاد مرده، نیاز به سزارین، نیاز به تکینک‌های باروری مصنوعی و مانند آن اشاره کرد.نوزادان آن‌ها نیز بیش‌تر از دیگران ممکن است به سندروم داون دچار شوند یا با نقایص مادرزادی به دنیا بیایند. نرخ موفقیت درمان‌های باروری برای زنان بالای 44 سال فقط 3 درصد است
منبع: صالحین

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.