۱۴۳۴۱۹
۳۲۰۶
۳۲۰۶

سن یائسگی مردان چند سال است؟

یائسگی در مردان معمولاً از ۶۰ سالگی به بعد اتفاق می افتد که البته شباهت ها و تفاوت هایی با یائسگی زنان دارد، اما بسیاری از مردان از این مسأله آگاه نیستند.

به گفته یک جراح و متخصص کلیه و مجاری ادرار، یائسگی در مردان معمولاً از ۶۰ سالگی به بعد اتفاق می افتد که البته شباهت ها و تفاوت هایی با یائسگی زنان دارد، اما بسیاری از مردان از این مسأله آگاه نیستند.
دکتر محمود فداکار افزود: از این سن به بعد با کاهش سطح آندروژن خون که اصطلاحاً آندروپوز یا همان یائسگی مردان نامیده می شود، تغییراتی مانند کاهش میل جنسی، ضعف و بی حالی و کاهش نعوذ آلت تناسلی در مردان به وجود می آید که از علائم یائسگی است و اغلب با آن مواجه می شوند، اما برخی علائم مانند افسردگی و پوکی استخوان در همه افراد دیده نمی شود.
وی گفت: مردانی که فعالیت جنسی زیادی تا قبل از این سن داشته اند متوجه این تغییرات خواهند شد، اما آن هایی که میل جنسی و فعالیت جنسی چندانی قبل از ۶۰ سالگی نداشته اند، متوجه این تغییرات نشده و آگاهی نسبت به این مسأله پیدا نمی کنند.
این جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری در خصوص تفاوت یائسگی مردان با زنان افزود: یائسگی زنان معمولاً با علائمی مانند گرگرفتگی همراه است اما در مردان اینطور نیست و ضمن این که قدرت باروری مردان با یائسه شدن آنها از بین نمی رود.
دکتر فداکار تشریح کرد: با توجه به اینکه در خانمها هورمون استروژن بعد از یائسگی به طور کامل قطع می شود، قدرت باروری هم از بین می رود و احتمال ابتلا به پوکی استخوان درخانم ها به مراتب بیشتر از آقایان خواهد بود، اما در آقایان ترشح هورمون مردانه تستوسترون همچنان ادامه دارد، البته ممکن است کاهش پیدا کند و با کاهش آن احتمال ابتلا به پوکی استخوان را درمردان نیز بالا می برد.
وی گفت: عوارض یائسگی مردان را می توان با تجویز برخی مکمل های تقویتی و هورمونی کاهش داد، که معمولاً افرادی برای درمان مراجعه می کنند که فعالیت جنسی داشته باشند.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.