قبل از بارداری چه بخوریم؟
باید اقدامات لازم قبل از بارداری را کاملا جدی گرفت زیرا نقش مهمی در سلامت مادر و جنین ایفا می کند.
رژیم غذایی قبل از بارداری در مادران برای حفظ سلامت خود و جنین شان در حین بارداری بسیار اهمیت دارد. در مقاله زیر به
اسیدفولیک و ویتامین A مصرف کنید
مصرف اسیدفولیک بسیار ضروری است. روزانه 400 میکروگرم اسیدفولیک در طول یک ماه قبل از بارداری و سه ماهه اول بارداری ضروری است. بر اساس گزارش مراکز پیشگیری و کنترل بیماریها (CDC) با این کار میتوانید احتمال ابتلای فرزندتان به نقص لوله عصبی را 50 تا 70 درصد کاهش دهید. مصرف اسیدفولیک در پیشگیری از بسیاری اختلالات سلامتی دیگر نوزاد نیز مؤثر است. مکملهای اسیدفولیک را میتوانید از داروخانهها تهیه کنید و یا میتوانید مولتیویتامین دوران بارداری و دورهای را نیز استفاده نمایید. برچسب مولتیویتامینها را بررسی کنید تا مطمئن شوید که شامل 400 میکروگرم از اسیدفولیک روزانه شما هستند. هم چنین مطمئن شوید که مولتیویتامین شما بیش از مقدار مجاز روزانه 770 میکروگرم ویتامین A ندارد مگر اینکه بیشتر آن به شکل بتاکاروتن باشد. ویتامین A میتواند باعث بروز اختلالات سلامتی در جنین شود. اگر مطمئن نیستید چه چیزی مصرف کنید از پزشک خود بخواهید تا یک مکمل تجویز کنید.
یخچال خود را با غذاهای سالم پر کنید
اگرچه هنوز باردار نشدهاید و بهجای دو نفر غذا نمیخورید، اما از همین اکنون باید شروع به انتخاب مواد غذایی مغذی کنید، بنابراین بدن شما با کمبود مواد مغذی مورد نیاز برای یک بارداری سالم مواجه نخواهد شد. سعی کنید روزانه حداقل ۲ فنجان میوه و ۲.۵ فنجان سبزیها مصرف کنید. مصرف مقدار زیادی از غلات کامل و غذاهایی که دارای کلسیم هستند مانند - شیر، آب پرتقال غنی شده با کلسیم و ماست را نیز فراموش نکنید. علاوه بر اینها از انواع پروتئینها از قبیل لوبیا، آجیل، دانهها، محصولات سویا، مرغ و گوشت نیز استفاده کنید.
به ماهیای که میخورید توجه کنید
اگر شما از طرفداران بزرگ مصرف ماهی هستید، پیش از خوردن در مورد آن مطالعه کنید. ماهی یک منبع عالی از اسیدهای چرب امگا 3، پروتئین، (که برای مغز کودک شما و تقویت و رشد چشم بسیار مهم است) ویتامین D و دیگر مواد مغذی است که مصرف آن توصیه میشود اما به خاطر داشته باشید که ماهی شامل جیوه نیز میباشد که میتواند مضر باشد. اکثر کارشناسان معتقدند که زنان باردار باید فقط بعضی از ماهیها را بخورند و این بهترین روش برای جلوگیری مصرف ماهیهای دارای مقدار جیوه بالا میباشد. سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) توصیه میکند که زنان در سن باروری کوسه، شمشیر ماهی، شاه ماهی خالمخالی، یا کاشی ماهی مصرف نکنند و مصرف کنسرو تن ماهی سفید در هفته به بیش از 6 اونس (یک وعده) بیشتر نباشد. همچنین خوب است تا از خوردن ماهیهای صید شده از آبهای داخلی اجتناب کنید مگر اینکه اطمینان کنید که محل صید به هیچ آلایندهای آلوده نیست.
منبع:
مادری
برای ارسال نظر کلیک کنید
▼