۱۵۸۶۳۳
۱۴۷۱
۱۴۷۱

عمل پروتز پستان، عوارض احتمالی

خانم ها می توانند برای بزرگتر کردن و پر کردن پستان هایشان عمل ایمپلنت پستان را انجام دهند، اما...

خانم ها می توانند برای بزرگتر کردن و پر کردن سینه هایشان عمل ایمپلنت سینه را انجام دهند. این کار می تواند برای ترمیم مثلا بعد از ماستکتومی در سرطان پستان یا به دلایل زیبایی انجام شود.
این مقاله تنها افزایش سایزسینه را از لحاظ زیبایی پوشش می دهد و انواع ایمپلنت های سینه که در دسترس است، روش های استفاده شده و عوارض ممکن را مورد بحث و بررسی قرار می دهد.

انواع پروتز سینه
ایمپلنت سیلیکونی و سالین سینه
دو نوع ایمپلنت سینه وجود دارد: سالین و سیلیکونی.
ایمپلنت های پرشده با سالین پوسته سیلیکون پرشده با آب نمک استریل(سالین) می باشد. ایمپلنت های پرشده با سیلیکون پوسته سیلیکونی هستند که با ژل پلاستیکی (سیلیکون) پر شده اند. اگرچه بسیاری از زنان می گویند که ایمپلنت های سیلیکونی بیشتر احساسی شبیه به سینه واقعی را می دهد اما خطر نشت در آن ها بیشتر است.
در ۱۹۹۲، FDA فروش ایمپلنت سینه را به دلیل نگرانی های ایمنی متوقف کرد. در ۲۰۰۶ پس از مرور تحقیقات بیشتر FDA شروع به اجازه فروش ایمپلنت سیلیکونی خاصی در بازار کرد.

چگونه عمل پروتز سینه انجام می شود؟
از آنجایی که سینه ها می توانند تا زمانی که یک زن به اواخر دهه دوم زندگی یا اوایل بیست سالگی میرسند رشد کنند، FDA مقرر کرده است که زنان حداقل باید ۱۸ سال داشته باشند تا ایمپلنت سالین داشته باشند و حداقل سن ۲۲ سال برای ایمپلنت سیلیکون لازم است.
هنگام انتخاب جراح خود دنبال کسی بگردید که تجربه زیادی دارد. شما ممکن است عوارض کمتری را بعد از متحمل شوید اگر که جراحی را انتخاب کنید که حداقل پنج سال آموزش جراحی و حداقل ۲ سال تجریه جراحی پلاستیک داشته است.
قبل از عمل ایمپلنت سینه برای ارزیابی پزشکی با جراح خود ملاقاتی داشته باشید. شما می توانید در مورد اینکه چه می خواهید و فیدبکی که از جراح می گیرد صحبت کنید. جراح شما ممکن است از شما بخواهد که مصرف داروهای خاصی را برای چند روز با چند هفته قبل عمل متوقف کنید.
شما می توانید عمل افزایش سایز را به عنوان یک عمل سرپایی داشته باشید یا اینکه شب را در بیمارستان بمانید.
این عمل یک تا دو ساعت طول می کشد. به احتمال زیاد بیهوشی عمومی خواهید داشت که در طی آن خواب خواهید بود و دردی را احساس نخواهید کرد.
جراح ممکن است زیر پستان شما، زیر بغل یا اطراف نوک پستان را برش دهد که بستگی به نوع ایمپلنت و اینکه چه مقدار افزایش سایز مد نظر است می باشد.
جراح ایمپلنت سینه را در جیبی بالا یا زیر عضله قفسه سینه قرار می دهد. پس از اینکه ایمپلنت در محل قرار گرفت جراح برش ها را با بخیه یا نوار جراحی می بندد.

ریکاوری بعد از پروتز سینه
سینه های شما با گاز بعد از عمل پوشانده خواهد شد. ممکن است لوله های درن داشته باشید که چند روز بعد از عمل برداشته می شود. ممکن است نیاز به پوشیدن سینه بند جراحی داشته باشید تا زمانی که زخم ها التیام یابند.
ممکن است چند روز بعد از عمل بزرگ کردن سینه احتیاج به استراحت داشته باشید. به عنوان مثال نباید چیز سنگین را برای شش هفته بعد از عمل بلند کنید.
مسکن های غیرتجویزی مثل استامینوفن به کاهش درد کمک می کند. همچنین دکتر شما ممکن است داروهای ضد درد را تجویز کند.
احتمالا تورم را در ناحیه جراحی خواهید داشت. با گذشت زمان تورم بهبود می یابد و زخم ها محو می شوند.

عوارض احتمالی پروتز سینه
با وجود اینکه عملی زیبایی است اما عمل جراححی ایمپلنت سینه ممکن است خطراتی داشته باشد از قبیل:
درد پستان
تغییر در احساس در نوک پستان و پستان
تشکیل بافت زخم و سخت شدن در ناحیه اطراف ایمپلنت
زخم
خون ریزی
عفونت
مشکل با اندازه و شکل ایمپلنت (به عنوان مثال، سینه ها ممکن است متقارن نباشند)
همچنین ممکن است ایمپلنت پاره یا نشتی داشته باشد. اگر پارگی در ایمپلنت سالین باشد، سالین به داخل بدن جذب میشود که مشکلی هم ندارد. نشت سیلیکون ممکن است داخل پوسته ایمپلنت بماند یا خارج از پوسته نشت کند. اگر ایمپلنت سالین پاره شود تخلیه خواهد شد. اما ایمپلنت سیلیکون پستان ممکن است هیچ علائم آشکاری را در زمان پارگی نداشته باشد. که پارگی خاموش نامیده می شود.

حفظ و نگهداری
پروتز برای طول عمر طراحی نشده اند. شما نیاز دارید تا ایمپلنت را جایگزین کنید در صورتیکه دچار عوارض شدید یا اندازه و شکل سینه ها در طول زمان تغییر کردند.
زنانی که ایمپلنت سیلیکونی دارند نیاز دارند تا سه سال بعد از جراحی و بعد از آن هر دو سال یکبار اسکن MRI داشته باشند. اگر ایمپلنت پاره شدو شما نیاز به حذف و جایگزینی داید. داشتن ایمپلنت سینه ماموگرافی را مشکل میکند اما اشعه های X خاصی می توانند این کار را انجام دهند. احتمال اینکه با ایمپلنت سینه دچار سرطان پستان شوید نیز وجود دارد. ایمپلنت سینه همچنین شیر دهی را برای شما سختتر می کند.
منبع: نسخه

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.