دستور مصرف قهوه سبز، خانم ها سرخود نخورید
دانه های "قهوه سبز" میوه قهوه هستند که هنوز سرخ نشده اند. فرآیند سرخ کردن دانه های قهوه باعث کاهش مقدار اسید کلروژنیک شیمیایی می شود.
- دانه های "قهوه سبز" دانه های قهوه میوه قهوه هستند که هنوز سرخ نشده اند. فرآیند سرخ کردن دانه های قهوه باعث کاهش مقدار اسید کلروژنیک شیمیایی می شود. بنابراین، دانه های قهوه سبز نسبت به دانه های قهوه سرخ شده دارای سطح بالاتری از اسید کلرژنریک هستند. به نظر می رسد اسید کلروژنیک در قهوه سبز دارای مزایای زیادی است.
- افرادی که چاق هستند، دیابت، فشار خون بالا، بیماری آلزایمر و عفونت های باکتریایی دارند، قهوه سبز را به صورت خوراکی مصرف می کنند.
قهوه سبز در کاهش وزن یا چربی، کاهش فشار خون و بهبود سطح انرژی موثر است. در مواردی مانند بارداری و شیردهی، دیابت و اختلالات خونریزی بهتر است از مصرف قهوه سبز پرهیز شود.
قهوه سبز چقدر موثر است؟
رتبه بندی اثربخشی قهوه سبز در پایگاه داده داروهای طبیعی به شرح زیر است:
۱- فشار خون بالا
تحقیقات اولیه نشان می دهد مصرف عصاره های قهوه سبز حاوی ۵۰ تا ۱۴۰ میلی گرم اسید کلروژنیک به صورت روزانه به مدت ۴ تا ۱۲ هفته می تواند فشار خون بالا را در بزرگسالان ژاپنی با فشار خون پایین و بدون درمان کاهش دهد. فشار خون سیستولیک (عدد بالا) به میزان ۵ میلیگرم تا ۱۰ میلیمتر جیوه کاهش می یابد. فشار خون دیاستولیک (عدد پایین) به میزان ۳ میلیگرم تا ۷ میلیمتر جیوه کاهش می یابد.
۲- چاقی
تحقیقات اولیه نشان می دهد بزرگسالان مبتلا به چاقی که عصاره قهوه سبز مخصوص (Svetol، Naturex) را پنج بار در روز به مدت ۸ هفته تا ۱۲ هفته مصرف می کنند، به تنهایی یا همراه با قهوه معمولی، به طور متوسط ۲.۵ تا ۳.۷ کیلوگرم بیشتر از افرادی که قهوه معمولی مصرف می کنند، وزن از دست می دهند.
بیماری آلزایمر
دیابت نوع ۲ (علائم و درمان دیابت نوع ۱ و دیابت نوع ۲ چگونه است)
سایر بیماری ها
تحقیقات بیشتری برای رتبه دهی به قهوه سبز نیاز است.
قهوه سبز چگونه عمل می کند؟
- دانه های قهوه ای سبز دانه های قهوه ای هستند که هنوز سرخ نشده اند. این دانه های قهوه حاوی مقدار بالایی اسید کلروژنیک شیمیایی است. این ماده شیمیایی مزایای زیادی دارد. برای فشار خون بالا، این ماده می تواند رگهای خونی را تحت تاثیر قرار دهد به طوری که فشار خون کاهش می یابد. برای کاهش وزن، اسید کلروژنیک در قهوه سبز بر چگونگی فراوری قند خون و سوخت و ساز بدن تاثیر می گذارد.
آیا نگرانی هایی در خصوص مصرف قهوه سبز وجود دارد؟
- قهوه سبز خوراکی، احتمالا امن است. عصاره قهوه سبز را می توان به میزان ۴۸۰ میلی گرم در روز تا حداکثر ۱۲ هفته به طور ایمن استفاده کرد. همچنین عصاره قهوه سبز مخصوص(Svetol، Naturex، South Hackensack، NJ) در دوزهای تا ۲۰۰ میلی گرم، پنج بار در روز تا ۱۲ هفته استفاده می شود.
- مهم این است که بدانیم قهوه سبز مانند قهوه معمولی حاوی کافئین است. بنابراین، قهوه سبز نیز می تواند مانند قهوه معمولی عوارض ناشی از کافئین را ایجاد کند.
- کافئین می تواند منجر به بی خوابی، نگرانی و بی حسی، ناراحتی معده، تهوع و استفراغ، افزایش ضربان قلب و تنفس و سایر عوارض جانبی شود. مصرف مقادیر زیادی قهوه نیز ممکن است باعث سردرد (برای رفع سر درد چه باید کرد؟)، اضطراب، تحریک، زنگ زدن گوش و ضربان نامنظم قلب شود.
احتیاطات ویژه و هشدارها در مورد قهوه سبز
۱- بارداری و شیردهی:
در صورت بارداری یا شیردهی، اطلاعات کافی در مورد ایمنی مصرف قهوه سبز وجود ندارد. بنابراین بهتر است از مصرف قهوه سبز در بارداری و شیردهی بپرهیزید.
۲- غلظت بالایی از هوموسیستئین:
مصرف دوز بالای اسید کلروژنیک برای مدت کوتاه باعث افزایش سطح هوموسیستئین پلاسما می شود که ممکن است با بیماری هایی مانند بیماری قلبی همراه باشد.
۳- اختلالات اضطراب:
کافئین در قهوه سبز موجب اضطراب (همه چیز در مورد استرس) می شود.
۴- اختلالات خونریزی:
بعضی از نگرانی ها وجود دارد که کافئین در قهوه سبز باعث بدتر شدن اختلالات خونریزی می شود.
۵- دیابت:
بعضی از تحقیقات نشان می دهد کافئین موجود در قهوه سبز ممکن است باعث تغییر فراوری قند خون در افراد مبتلا به دیابت شود. گزارش شده است کافئین باعث افزایش و همچنین کاهش قند خون می شود. اگر دچار دیابت هستید، قند خون (قند خون نرمال چند است؟) خود را با دقت بررسی کنید و کافئین را با ملاحظه مصرف کنید.
۶- اسهال:
قهوه سبز حاوی کافئین است. کافئین در قهوه، به خصوص در مقادیر زیاد، می تواند اسهال (۲۲ درمان خانگی اسهال به روش آسان) را بدتر کند.
۷- گلوکوما:
مصرف کافئینی که در قهوه سبز موجود است می تواند فشار داخل چشم را افزایش دهد. افزایش فشار پس از ۳۰ دقیقه شروع می شود و حداقل ۹۰ دقیقه طول می کشد.
۸- فشار خون بالا:
مصرف کافئین موجود در قهوه سبز ممکن است فشار خون افراد با فشار خون بالا را افزایش دهد (فشار خون | علائم و درمان فشارخون بالا و فشارخون پایین). با این حال، این اثر ممکن است در افرادی که به طور منظم کافئین را از قهوه یا سایر منابع مصرف می کنند کمتر باشد.
۹-کلسترول بالا:
اجزای خاصی از قهوه نوشیدنی میزان کلسترول را افزایش می دهد. این اجزاء را می توان در قهوه سبز پیدا کرد. با این حال، معلوم نیست قهوه سبز باعث افزایش سطح کلسترول می شود یا خیر.
۱۰- سندرم روده تحریک پذیر (IBS):
قهوه سبز حاوی کافئین است. کافئین در قهوه، به ویژه در مقادیر زیاد، می تواند اسهال و علائم IBS را بدتر کند.
۱۱- نازک کردن استخوان ها (پوکی استخوان):
کافئین از قهوه سبز و سایر منابع می تواند مقدار کلسیم را در ادرار افزایش دهد. این مسئله باعث ضعیف شدن استخوانها می شود. اگر پوکی استخوان دارید، مصرف کافئین را به کمتر از ۳۰۰ میلی گرم در روز محدود کنید (حدود ۲-۳ فنجان قهوه معمولی). مصرف مکمل های کلسیم ممکن است کلسیم از دست رفته را جایگزین کند. زنانی که دارای بیماری ارثی هستند و نمی توانند ویتامین D (قرص ویتامین دی ۵۰۰۰۰ ) را پردازش کنند، باید پس از یائسگی در هنگام استفاده از کافئین بسیار محتاط باشند.
۶ خاصیت قهوه سبز
۱. کاهش وزن یا چربی
دانه قهوه سبز اولین بار هنگامی محبوب شد که توانایی آن برای کاهش وزن (رژیم لاغری | چگونه لاغر شویم؟ ) ثابت شد. تحقیقات نشان می دهد اسید کلروژنیک به بدن کمک می کند تا گلوکز را کاهش دهد و چربی بدن را برای انرژی ذخیره می کند. همچنین ممکن است التهاب (علت ریشه ای از دیابت و سایر مشکلات متابولیکی) را کاهش دهد، قند ورودی به جریان خون را کم کند و آزادسازی انسولین را تنظیم کند.
۲. تنظیم قند خون
دانشمندان می گویند اثرات مثبت قهوه سبز بر قند خون، توانایی آن در کاهش التهاب، کمک به دستیابی به وزن مناسب تر و کاهش میل به غذاهای التهابی می باشد. در عین حال قهوه سبز برای کاهش سطح قند خون و افزایش انرژی بالقوه مفید است. در حالی که کافئین ممکن است تأثیر مثبتی بر عملکرد متابولیکی داشته باشد، حتی محصولاتی که قهوه سبز دارند، هنوز هم سودمند هستند.
قهوه سبز می تواند به عادی کردن قند خون کمک کند و باعث کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ شود. مطالعات انجام شده نشان میدهد "عصاره قهوه سبز بدون کافئین سبب کاهش تجمع چربی در رژیم غذایی و مقاومت به انسولین توسط کاهش ژن های آدرنال و التهاب در بافت چربی می شود. "
۳. کاهش فشار خون
بسیاری از مطالعات نشان داده اند عصاره قهوه سبز می تواند در کاهش فشار خون موثر باشد. مطالعه ۱۷ بیمار مبتلا به هیپوگلایسمی نشان داد پس از مصرف عصاره دانه قهوه ، ۱۳ نفر از ۱۷ نفر کاهش فشار خون را تجربه کردند. شرکت کنندگان ۸۰۰ میلی گرم عصاره روزانه را دریافت کردند، که دوز زیادی است اما در کاهش فشار خون بسیار موثر است. تحقیقات دیگر نشان می دهد که دوزهای پایین تر، بین حدود ۵۰ تا ۱۴۰ میلی گرم، همچنین ممکن است باعث کاهش فشار خون در بزرگسالان، هنگام مصرف قهوه سبز به مدت ۴ تا ۱۲ هفته، شود.
همچنین شواهدی وجود دارد که اسید کلروژنیک دارای عوامل هیپو گلیسمی است و ممکن است به طور متناوب بر سوخت و ساز لیپید تاثیر بگذارد و منجر به کاهش کلسترول و غلظت تری گلیسیرید در خون شود. در یک مطالعه منتشر شده در مجله بیوشیمی تغذیه ای، به موش ها به مدت سه هفته عصاره قهوه سبز داده شد و اثرات اسید کلروروژنیک بر گلوکز پلاسما، پلاسما و تری گلیسرئید کبد و غلظت کلسترول تست شدند. مشخص شد عصاره چند نشانگر را بهبود می بخشد. بر اساس گزارش منتشر شده، "غلظت کلسترول و تریآیدیل گلیسیرین ناشتا به طور معنی داری به ترتیب ۴۴٪ و ۵۸٪ کاهش یافته است.
۴. دارای اثرات ضد پیری به علت آنتی اکسیدان های موجود در آن
در مطالعاتی که عصاره دانه های قهوه سبز ارزیابی شده است، بسیاری از خواص آنتی اکسیدانی شناسایی شده اند که می تواند به کاهش آثار مختلف پیری کمک کند. همانطور که در بالا ذکر شد، اسید کلروژنیک مسئول بسیاری از این خواص آنتی اکسیدانی قهوه سبز هستند. برخی از کارشناسان بر این باورند که وقتی یک فرد ۴۰۰ میلی گرم مکمل قهوه سبز روزانه مصرف می کنند، آنتی اکسیدان روزانه را دریافت میکند.
۵. بهبود سطح انرژی
قهوه برای کمک به خستگی و افزایش سطح انرژی شناخته شده است، زیرا حاوی کافئین محرک است. کافئین در واقع یک ماده مخدر است.
بر اساس گزارش انجمن روانشناسی آمریکا، کافئین تاثیر قابل توجهی در "عملکرد روانشناختی و شناختی، رفاه روانشناختی، فشار خون و کاربردهای تشخیصی و درمانی و همچنین عملکرد ورزشی دارد". هنگام مصرف نوشیدنی حاوی کافئین، کافئین به جریان خون جذب می شود و به داخل مغز منتقل می شود و یک انتقال دهنده عصبی مهار کننده به نام آدنوزین را مسدود میکند. در همان زمان، سطوح انتقال دهنده های عصبی به نام نوراپی نفرین و دوپامین افزایش می یابد که منجر به تغییر در شناختی، از جمله افزایش تمرکز، انگیزه و چشم انداز مثبت می شود.
۶. افزایش تمرکز و بهبود خلق و خو
- همانطور که در بالا توضیح داده شد، محصولات قهوه سبز حاوی مقادیر مناسب کافئین هستند. حجم زیادی از تحقیقات نشان می دهد مصرف کافئین / قهوه قادر به تغییر بسیاری از جنبه های سلامت روان و عملکرد مغز، از جمله توجه، خلق و خوی، حافظه (راه های تقویت حافظه، ۹ گام اساسی)، هوشیاری، انگیزه، آزمون، زمان واکنش، کنترل حرکت / عملکرد فیزیکی و غیره می شود.
- با این حال، هر فرد نسبت به اثرات کافئین بر عملکرد شناختی واکنش مثبت ندارد، بنابراین همیشه نشانه های خود را بررسی کنید و در نظر داشته باشید از ابتدا دوز مصرف پایین باشد. همچنین برای جلوگیری از مصرف بیش از حد کافئین، از مصرف آن با مکمل های قهوه سبز بپرهیزید.
۱- چه مقدار از قهوه سبز استفاده می شود؟
دوز مناسب قهوه سبز به چند عامل بستگی دارد مانند سن، سلامتی و چندین شرایط دیگر. در این زمان اطلاعات علمی کافی برای تعیین طیف مناسب دوز برای قهوه سبز (در کودکان / بزرگسالان) وجود ندارد. به یاد داشته باشید محصولات طبیعی همیشه لزوما ایمن نیستند و دوز آنها می تواند مهم باشد. حتما دستورالعمل های نوشته شده بر روی های محصول را بخوانید و قبل از استفاده با متخصص مشورت کنید.
۲- طریقه مصرف قهوه سبز برای لاغری
قهوه سبز
برای تهیه قهوه سبز، یک بسته از دانه های قهوه سبز را خریداری کنید. از آسیاب برای خرد کردن دانه های قهوه سبز استفاده کنید. از شکر یا شیرین کننده مصنوعی استفاده نکنید. اگر از این نوشیدنی لذت می برید، می توانید سایر مواد دیگر برای کاهش وزن سریع را اضافه کنید.
قهوه سبز با برگ نعناع
برگ نعناع را به فنجان قهوه سبز اضافه کنید. اجازه دهید به مدت ۵ دقیقه بجوشد، و سپس آن را بنوشید. نعناع دارای خواص کاهش وزن است و به سم زدایی سموم کمک می کند.
قهوه سبز با دارچین
یک اینچ دارچین (دارچین | ۱۰ خواص درمانی دارچین ) را به یک فنجان آب اضافه کنید. بگذار یک شب بماند. صبح روز بعد از این آب برای تهیه قهوه سبز استفاده کنید. دارچین به تنظیم قند خون کمک می کند، حساسیت انسولین را بهبود می بخشد، LDL کلسترول را کاهش می دهد و خواص ضد التهابی دارد.
قهوه سبز با زنجبیل
در حالی که قهوه سبز خود را دم کرده اید، یک قاشق چای خوری زنجبیل خرد شده اضافه کنید. آن را فورا فشار ندهید. اجازه دهید به مدت ۵ دقیقه بجوشد و سپس آن را بنوشید. زنجبیل حاوی gingerol است که تاثیر گرمایی بر روی بدن دارد. همچنین باعث افزایش حساسیت به انسولین میشود.
قهوه سبز با زردچوبه
اگرچه این ترکیب ممکن است به نظر کمی عجیب و غریب باشد، اما تاثیر فوق العادی دارد. ½ قاشق چای خوری ریشه زردچوبه را به قهوه اضافه کنید و آن را به مدت ۳ دقیقه بجوشانید. زردچوبه باعث کاهش وزن با افزایش متابولیسم چربی، افزایش حساسیت به انسولین و کاهش التهاب می شود.
۳- بهترین زمان مصرف قهوه برای لاغری
صبح، قبل یا بعد از ورزش.
صبح با صبحانه.
بعدازظهر، قبل از نهار.
عصر با میان وعده ای سالم.
۴- دوز مصرفی قهوه سبز
دوز توصیه شده اسید کلروژنیک برای کاهش وزن ۲۰۰ تا ۴۰۰ میلیگرم در روز می باشد.
۵- چه تعداد فنجان قهوه سبز باید برای کاهش وزن مصرف کرد؟
هرچیزی بیش از حد خطرناک است. بنابراین روزی ۳ فنجان قهوه سبز بخورید. مصرف بیش از حد نتایج بهتری نخواهد داشت. نکته این که قهوه سبز را بلافاصله بعد از غذا مصرف نکنید.
تداخلات دارویی و مکمل ها با قهوه سبز
در حد متوسط، مراقب این ترکیب ها باشید:
۱- آدنوزین (Adenocard)
کافئین در قهوه سبز می تواند اثرات آدنوزین (Adenocard) را از بین ببرد. آدنوزین (Adenocard) اغلب توسط پزشکان برای انجام آزمایش بر روی قلب استفاده می شود. این آزمون به عنوان یک آزمون استرس قلبی نامیده می شود. حداقل ۲۴ ساعت قبل از آزمون استرس قلب، قهوه سبز یا دیگر محصولات حاوی کافئین را متوقف کنید.
۲- الکل
بدن کافئین موجود در قهوه سبز را تجزیه میکند و از آن خلاص می شود. الکل می تواند باعث کاهش سرعت تجزیه کافئین شود. مصرف قهوه سبز همراه با الکل ممکن است باعث ایجاد کافئین بیش از حد در جریان خون و عوارض جانبی کافئین از جمله خارش، سردرد و ضربان سریع قلب شود.
۳- آلندرونات (Fosamax)
قهوه سبز می تواند مقدار زیادی از آلندرونات (Fosamax) بدن را جذب کند. مصرف همزمان قهوه و آلندرونات (Fosamax) می تواند اثر آلندرونات (Fosamax) را کاهش دهد. در طول دو ساعت مصرف آلندرونات (Fosamax) قهوه سبز را مصرف نکنید.
۴- آنتی بیوتیک ها (آنتی بیوتیک های Quinolone)
بدن کافئین موجود در قهوه سبز و سایر منابع را تجزیه میکند تا از شر آن خلاص شود. برخی از آنتی بیوتیک ها سرعت تجزیه کافئین را کاهش می دهد. مصرف این آنتی بیوتیک ها همراه با قهوه سبز می تواند خطر عوارض جانبی از جمله خارش، سردرد، افزایش ضربان قلب و سایر عوارض جانبی را افزایش دهد.
۵- برخی از آنتی بیوتیک ها
که باعث کاهش سرعت تجزیه کافئین می شوند عبارتند از: سایپروفلوکساسین (Cipro)، انوکساسین (Penetrex)، نورفلوکساسین (کیبروکسین، نوروکسین)، اسپارفلوکساسین (زاگام)، ترووافلوکساسین (تروفان) و گرپاففلوکساسین (روکش).
۶- کلوزاپین (کلروزیل)
بدن کلوزاپین را تجزیه میکند تا از شر آن خلاص شود (Clozaril). کافئین در قهوه سبز ممکن است سرعت این تجزیه را کاهش دهد. مصرف قهوه سبز همراه با کلوزاپین (کلروزیل) می تواند عوارض جانبی کلوزاپین (کلروزیل) را افزایش دهد.
۷- دیپیریدامول (Persantine)
کافئین در قهوه سبز می تواند اثرات دیپیریدامول (Persantine) را مسدود کند. دیپیریدامول (Persantine) اغلب توسط پزشکان برای انجام آزمایش در قلب استفاده می شود. این آزمون به عنوان یک آزمون استرس قلبی نامیده می شود. حداقل یک ساعت قبل از آزمون استرس قلب، قهوه سبز یا سایر محصولات حاوی کافئین را متوقف کنید.
۸- دیسولفیرام (Antabuse)
بدن کافئین موجود در قهوه سبز را تجزیه می کند و از آن خلاص می شود. دیسولفیرام Antabuse)) می تواند سرعت تجزیه را کاهش دهد. مصرف قهوه سبز همراه با دیسولفیرام (Antabuse) ممکن است اثرات جانبی قهوه را از جمله خارش، بیش فعالی (علائم کودک بیش فعال) ، تحریک پذیری و دیگر موارد افزایش دهد.
۹- افدرین
داروهای تحریک کننده سرعت سیستم عصبی را افزایش می دهند. کافئین در قهوه سبز و افدرین هر دو داروهای محرک هستند. مصرف قهوه سبز و افدرین ممکن است موجب تحریک بیش از حد و گاهی اوقات عوارض جانبی و مشکلات قلبی شود. به صورت همزمان کافئین و افدرین را مصرف نکنید.
۱۰- استروژن
بدن کافئین موجود در قهوه سبز را تجزیه می کند و از آن خلاص می شود. استروژن می تواند باعث کاهش سرعت تجزیه کافئین شود. مصرف قرص های استروژنی و قهوه سبز ممکن است موجب خارش، سردرد، ضربان قلب سریع و سایر عوارض جانبی شود. اگر قرص های استروژن را مصرف می کنید، مصرف کافئین خود را محدود کنید. برخی از قرص های استروژن عبارتند از :
استروژن های سوسپانسیون کنجوج (Premarin)
اتینیل استرادیول
استرادیول و دیگران.
۱۱- فلووکسامین (Luvox)
بدن کافئین موجود در قهوه سبز را تجزیه میکند و از آن خلاص می شود. فلووکسامین (Luvox) می تواند سرعت تجزیه کافئین را کاهش دهد. مصرف کافئین همراه با فلووکسامین (Luvox) ممکن است باعث ایجاد کافئین بیش از حد در بدن و افزایش اثرات جانبی کافئین شود.
۱۲- لیتیم
بدن شما به طور طبیعی لیتیوم را از بین می برد. کافئین در قهوه سبز می تواند سرعت تجزیه لیتیوم را افزایش دهد. اگر محصولاتی که حاوی کافئین و لیتیوم هستند مصرف می کنید، به آرامی مصرف کافئین را متوقف کنید. توقف سریع کافئین می تواند عوارض جانبی لیتیوم را افزایش دهد.
۱۳- داروهای آسم (آگونیست های بتا آدرنرژیک)
قهوه سبز حاوی کافئین است. کافئین می تواند قلب را تحریک کند. بعضی از داروها برای آسم همچنین می توانند قلب را تحریک کنند. مصرف کافئین با بعضی از داروها برای آسم باعث ایجاد تحریک بیش از حد می شود و باعث مشکلات قلبی می شود. برخی از داروها برای آسم عبارتند از:
آلبوترول (پروینتیل، ونتولین، Volmax)
متاپروترنول (آلوپنت)
تربتالین (بریکانیل، برتین)
ایسوپرتنول (Isuprel).
۱۴- داروهای افسردگی (MAOIs)
کافئین در قهوه سبز بدن را تحریک می کند. برخی داروها برای افسردگی نیز بدن را تحریک می کنند. قهوه سبز و مصرف برخی از داروها برای افسردگی ممکن است موجب تحریک بیش از حد و عوارض جانبی جدی از جمله ضربان قلب، فشار خون بالا، عصبی بودن و دیگر موارد شود. برخی از این داروها برای افسردگی عبارتند از
فنلزین (ناردیل)،
ترنسی سپیروم (Parnate) و دیگران.
۱۵- داروهای ضد انعقاد خون (داروهای ضد انعقاد / آنتی پلاکت)
کافئین در قهوه سبز ممکن است لخته شدن خون را کاهش دهد. مصرف قهوه سبز همراه با داروهایی که لخته شدن را آهسته می کند، ممکن است موجب کبودی و خونریزی شود. بعضی از داروهایی که لخته شدن خون را تسریع می کنند شامل :
آسپیرین
کلوپیدوگرل (پلویکس)
دیکلوفناک (Voltaren، Cataflam، دیگران)
ایبوپروفن (Advil، Motrin، دیگران)
ناپروکسن (Anaprox، Naprosyn، دیگران)
داکات پاران (Fragmin)
انوکساپارین (Lovenox)
هپارین
وارفارین (Coumadin) و دیگران
۱۶- پنتوباربیتال (Nembutal)
اثرات محرک کافئین در قهوه سبز می تواند اثرات خواب پنتوباربیتال را مسدود کند.
۱۷- فنیل پروپانولامین
کافئین در قهوه سبز بدن را تحریک می کند. فنیل پروپانولامین همچنین بدن را تحریک می کند. مصرف کافئین و فنیل پروپانولامین با هم ممکن است موجب تحریک بیش از حد و افزایش ضربان قلب، فشار خون و عصبی شدن شود.
۱۸- ریلوزول (ریلوتک)
بدن ریلوزول (Rilutek) را از بین می برد. قهوه سبز می تواند باعث کاهش سرعت ریلوزول (Rilutek) شود. در تئوری، استفاده ترکیبی ممکن است اثرات جانبی ریلوزول را افزایش دهد.
۱۹- داروهای محرک
داروهای تحریک کننده سرعت بخشیدن به سیستم عصبی را افزایش می دهند. با سرعت بخشیدن به سیستم عصبی، داروهای محرک میتوانند ضربان قلب را افزایش دهند. کافئین در قهوه سبز می تواند سیستم عصبی را نیز افزایش دهد. قهوه سبز همراه با داروهای محرک ممکن است باعث مشکلات جدی مانند افزایش ضربان قلب و فشار خون بالا می شود. از مصرف داروهای محرک همراه با قهوه سبز بپرهیزید.برخی از داروهای محرک شامل :
رژیم پروپیون (Tenuate)
اپی نفرین، فنتریم (یونامین)
پوسیدو افدرین (سودافد) و بسیاری دیگر است.
۲۰- تئوفیلین
کافئین در قهوه سبز همانند تئوفیلین کار می کند. کافئین همچنین می تواند سرعت تجزیه تئوفیلین را کاهش دهد. مصرف قهوه سبز و مصرف تئوفیلین ممکن است اثرات و عوارض جانبی تئوفیلین را افزایش دهد.
۲۱- وراپامیل (Calan، Covera، Isoptin، Verelan)
بدن کافئین موجود در قهوه سبز را تجزیه میکند و از آن خلاص می شود. وراپامیل (Calan، Covera، Isoptin، Verelan) می تواند سرعت تجزیه این ماده را کاهش دهد. مصرف قهوه و وراپامیل (Calan، Covera، Isoptin، Verelan) می تواند خطر عوارض جانبی را برای قهوه سبز، از جمله خارش، سردرد و افزایش ضربان قلب، افزایش دهد.
جزئی مراقب این ترکیب ها باشید
قرص هایی که با قهوه سبز باید مراقب بود
۱- قرص های کنترل بارداری (داروهای ضد بارداری)
بدن کافئین موجود در قهوه سبز را تجزیه میکند و از آن خلاص می شود. قرص های کنترل بارداری می توانند سرعت تجزیه قهوه را کاهش دهند. مصرف قهوه سبز همراه با قرصهای ضد بارداری می تواند موجب نگرانی، سردرد، ضربان قلب سریع و سایر عوارض جانبی شود.برخی از قرص های کنترل زایمان شامل:
اتینیل استرادیول
لوونورژستر (Triphasil) (قرص لونژیل (اووسیز))
اتینیل استرادیول
نوریتیدرون (Ortho-Novum ۱/۳۵، Ortho Novum ۷/۷/۷)
۲- سایمتیدین (Tagamet)
بدن کافئین را در قهوه سبز تجزیه میکند و از آن خلاص می شود. سایمتیدین (Tagamet) می تواند باعث کاهش سرعت تجزیه کافئین شود. مصرف سایمتیدین (Tagamet) همراه با قهوه سبز باعث افزایش احتمال عوارض جانبی کافئین از جمله ناراحتی، سردرد، ضربان قلب سریع و دیگر موارد می شود.
۳- فلوکونازول (Diflucan)
بدن کافئین موجود در قهوه سبز را تجزیه میکند و از آن خلاص می شود. فلوکونازول (Diflucan) ممکن است سرعت تجزیه را کاهش دهد. مصرف فلوکونازول (Diflucan) و قهوه سبز ممکن است اثرات جانبی قهوه را از جمله عصبانیت، اضطراب و بی خوابی افزایش دهد.
۴- داروهای دیابتی (داروهای ضد دیابت)
کافئین در قهوه سبز ممکن است قند خون را افزایش دهد. داروهای دیابتی برای کاهش قند خون استفاده می شود. با افزایش قند خون، قهوه سبز می تواند اثربخشی داروهای دیابت را کاهش دهد. قند خون خود را دقیقا کنترل کنید. ممکن است دز داروهای دیابتی شما تغییر کند.
۵- داروها برای فشار خون بالا (داروهای ضد فشار خون)
قهوه سبز می تواند فشار خون را کاهش دهد. مصرف قهوه سبز همراه با داروهای فشار خون بالا می تواند باعث کاهش بیش از حد فشار خون شود. بعضی از داروها برای فشار خون بالا شامل:
کاپتوپریل (Capoten)
انالاپریل (Vasotec)
لوزارتان (کوزار)
والاسارتان (دیووان)،
دیلیتازیم (Cardizem)
آملودیپین (نوروز)
هیدروکلروتیازید (HydroDIURIL)
فوروزماید (Lasix) و بسیاری دیگر .
۶- تربینافین (لامیسیل)
بدن کافئین را در قهوه سبز تجزیه می کند و از آن خلاص می شود. تربینافین می تواند سرعت تجزیه را کاهش دهد و خطر عوارض جانبی از جمله ناتوانی، سردرد، افزایش ضربان قلب و سایر اثرات را افزایش دهد.
آیا قهوه سبز با گیاهان و مکمل ها نیز تداخل دارد؟
پرتقال تلخ
پرتقال تلخ در ترکیب با کافئین یا گیاهان حاوی کافئین می تواند فشار خون و ضربان قلب را در بزرگسالان سالم با فشار خون طبیعی ایجاد کند. این ماده ممکن است خطر ابتلا به مشکلات قلبی جدی را افزایش دهد. بنابراین از مصرف این ترکیب بپرهیزید.
گیاهان و مکمل های حاوی کافئین
استفاده از قهوه سبز همراه با سایر گیاهان و مکمل های حاوی کافئین، باعث افزایش خطر عوارض جانبی ناشی از کافئین می شود. سایر داروهای طبیعی که حاوی کافئین هستند عبارتند از چای سیاه، کاکائو، مهره کولا، چای سبز، (۱۷ تا از مهمترین خواص چای سبز) چای یولونگ، گوارا.
کلسیم
مصرف کافئین زیاد در قهوه سبز باعث افزایش میزان کلسیم در ادرار می شود.
Cyclodextrin
فیبر سیکلوکودکسترین با ترکیبات خاصی از قهوه سبز باعث کاهش فشار خون می شود. از لحاظ تئوری، مصرف سیکلوکودکسترین و قهوه سبز جذب این مولکول را کاهش می دهد و اثرات مفید آن بر فشار خون را کاهش می دهد.
گیاهان و مکمل هایی که ممکن است فشار خون را کاهش دهند
قهوه سبز فشار خون را کاهش می دهد. قهوه سبز با سایر گیاهان و مکمل های غذایی که فشار خون را کاهش می دهند، می تواند اثرات کاهش دهنده فشار خون را افزایش دهد. دیگر داروهای طبیعی با اثرات کاهش دهنده فشار خون شامل اسید آلفا لینولنیک، پریسیم بور، کلسیم، کاکائو، روغن ماهی کبد، کوآنزیم Q-۱۰، سیر، زیتون، پتاسیم، پیکننژن، نارنجی شیرین، ویتامین C، سبوس گندم و دیگران .
گیاهان و مکمل هایی که قند خون را پایین می آورند
عصاره قهوه سبز می تواند سطح قند خون را کاهش دهد. استفاده از آن با سایر گیاهان یا مکمل هایی که دارای اثر مشابه هستند می تواند سطح قند خون را کاهش دهد. برخی از گیاهان و مکمل هایی که می توانند قند خون را پایین آورند عبارتند از اسید آلفا لیپوئیک، کروم، پنجه شیطان، پنبه سیاه، سیر، آدامس گوارشی، شاه بلوط اسب، جینسنگ (جینسینگ | خواص، عوارض و مقدار مصرف جینسینگ)، پیسیلیوم، جینسنگ سیبری و دیگران.
گیاهان و مکمل هایی که سرعت لخته شدن خون را کاهش می دهند
کافئین در قهوه سبز ممکن است سرعت لخته شدن خون را کاهش دهد. قهوه سبز و استفاده از گیاهانی که ممکن است باعث انسداد لخته شدن خون شود، احتمال خونریزی برخی افراد را افزایش می دهد. برخی از این گیاهان عبارتند از آنجلیکا، گل میخک، دانسن، سیر، زنجبیل، گینکو، جینسنگ پاناکس و دیگران.
آهن
برخی از اجزای قهوه سبز می توانند مانع جذب آهن (علائم و درمان کم خونی) از غذا شوند. از لحاظ نظری، این ممکن است موجب کاهش سطح آهن در بدن شود.
منیزیم
مصرف مقدار زیاد قهوه سبز می تواند میزان منیزیم را در ادرار افزایش دهد.
آیا قهوه سبز با غذاها تداخل دارد ؟
خیر قهوه سبز هیچ تداخلی با غذا ندارد.
منبع:
سلامت بانوان اوما
برای ارسال نظر کلیک کنید
▼