۱۶۴۵۴۳
۹۱۶
۹۱۶

تغذیه سرطان پستان، شاید ندانید

در این مقاله شما مطالبی پیرامون تغذیه، رژیم غذایی و ورزش کردن در طول درمان سرطان پستان خواهید آموخت.

در این مقاله شما مطالبی پیرامون تغذیه، رژیم غذایی و ورزش کردن در طول درمان سرطان پستان خواهید آموخت. بدون توجه به نوع درمان سرطانی که شما انجام می‌دهید، اکنون زمان آن است که با تغذیه مناسب، داشتن استراحت کافی و در صورت امکان ورزش کردن، به‌طور ویژه‌ای از خود مراقبت کنید.

ورزش کردن در طول درمان سرطان پستان
زنان مبتلا به سرطان پستانی که ورزش می‌کنند، نتایجی بهتر از دیگر زنان که این کار را نکرده‌اند، در درمان خود گرفته‌اند. علاوه بر این، زنانی که در طول درمان سرطان پستان ورزش می‌کنند، احساس می‌کنند انرژی بیشتری دارند و خستگی و بی‌حالی کمتری نسبت به آن‌هایی که ورزش نمی‌کنند احساس می‌کنند. شنا کردن، رقصیدن و فعالیت‌هایی مانند این‌ها برای تقویت وضعیت روحی و جسمانی توصیه می‌شود.
ورزش کردن برای زنان مبتلا به سرطان، معمولا شامل فیزیوتراپی برای افزایش قدرت و انعطاف‌پذیری بازوها و ورزش‌های هوازی با شدت متوسط مثل پیاده‌روی در حدود ۳۰ دقیقه در روز، ۳ تا ۴ بار در هفته خواهد شد. در صورت نیاز، به پزشک خود بگویید تا شما را به یک متخصص کاردرمانی یا فیزیوتراپیست ارجاع دهد تا یک برنامه تخصصی ورزشی از او بگیرید.

تغذیه و رژیم غذایی در طول درمان سرطان پستان
یک رژیم غذایی متعادل می‌تواند انرژی و مواد مغذی که بدن شما در طول درمان سرطان پستان به آن نیاز دارد را تأمین کند. تغذیه مناسب همچنین به شما قدرت و احساس خوب بودن می‌دهد. راهنمایی‌های تغذیه‌ای برای بیماران سرطان پستان، ممکن است با توصیه‌هایی که قبلاً در این زمینه به شما می‌شد تفاوت داشته باشد. در مورد توصیه‌های تغذیه‌ای با پزشک خود صحبت کنید. اگر نیاز باشد، یک متخصص تغذیه می‌تواند یک برنامه غذایی مخصوص شرایط شما برایتان بنویسد.
به‌طورکلی در رژیم بیماران مبتلا به سرطان پستان، پروتئین بیشتری باید داشته باشد تا ساخت‌وسازهای لازم در سلول‌ها بهتر انجام شود. همچنین آن‌ها به کالری بیشتری نیاز خواهند داشت. رژیم شما در طی درمان درصورتی‌که وزنتان افزایش پیدا کند، ممکن است تغییر کند، اتفاقی که گاهی برای زنان مبتلا به سرطان پستان می­افتد.
گاهی اوقات داروهای ضد سرطان و دیگر داروها، مانند مسکن­ها، ممکن است باعث ایجاد یبوست شوند. این مشکل همچنین درصورتی‌که رژیم شما فاقد آب یا فیبر کافی باشد هم ممکن است ایجاد شود. بی­حرکتی طولانی­مدت هم از عوامل دیگر یبوست است. اگر شما با یبوست روبرو شدید، احتمال دارد پزشکتان فیبر بیشتری در رژیم غذایی شما قرار دهد.
منبع: نسخه

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.