۱۶۸۱۱۴
۱۳۲۶۷
۱۳۲۶۷

درمان کیست تخمدان با ال دی، واقعا جواب میده؟

اگر شما هم قاعدگی های نامنظم دارید بعید نیست که به تخمدان پلی کیستیک مبتلا شده باشید.

اگر شما هم قاعدگی های نامنظم دارید بعید نیست که به تخمدان پلی کیستیک مبتلا شده باشید. این بیماری در میان بانوان شیوع زیادی دارد اما می‌توان با مراجعه به متخصص زنان و زایمان آن‌ها را درمان کرد. یکی از روش‌های درمانی برای کیست تخمدان استفاده از قرص‌های جلوگیری از بارداری با نام قرص ال دی است. در ادامه با این روش درمانی بیشتر آشنا می‌شوید.

درمان کیست تخمدان با روش گیاهی
روش‌های درمانی برای درمان کیست تخمدان متنوع است. این کیست‌ها را می‌توان با روش جراحی باز یا لاپاراسکوپی عمل کرد و پزشک متخصص براساس شرایط بیمار، نوع کیست و آزمایش‌های وی باید بهترین روش را انتخاب کند. یکی از روش‌های درمان کیست تخمدان با رازیانه، مصرف عرق رازیانه است، برای این منظور می‌توان نیم فنجان عرق رازیانه را بعد از صرف هر وعده غذایی نوشید. استفاده از این گیاه به دلیل داشتن استروژن (هورمون زنانه) علاوه بر درمان انواع کیست تخمدان برای درمان سایر مشکلات و بیماری‌های زنان نیز مفید است. در لینک زیر با این روش درمانی بیشتر آشنا شوید.

درمان کیست تخمدان با قرص ال دی (LD)
کیست تخمدان عبارت است از توده‌های تخمدانی معمولاً خوش‌خیم که در بسیاری از موارد از فولیکول‌های سطح تخمدان سرچشمه می‌گیرد. علل متفاوتی می‌تواند باعث بروز این کیست‌ها شود که اکثراً علت آن عدم تخمک‌گذاری است. کیست‌های تخمدان شایع که بیشتر دیده می‌شود، اکثراً کیست‌های ساده هستند. برخی از این کیست‌ها خود به خود رفع می‌شوند، پس به درمان خاصی نیاز ندارند ولی گاهی همین کیست‌ها، کمی بزرگتر شده و می‌توانند علایمی مثل درد در زیر دل و اختلال در دوره ماهانه بیمار تولید کنند. گاهی هم لکه‌بینی در این بیماران دیده می‌شود که با استفاده از درمان‌های دارویی به راحتی درمان می‌شوند و با یک سونوگرافی ساده هم تشخیص داده می‌شوند. این کیست‌ها تنها با نظر پزشک و در مواقع حاد که همراه با درد نسبتا شدید و خونریزی غیر عادی باشد به جراحی نیاز پیدا می‌کنند.
طبق تحقیقات انجام شده افرادی که از قرص‌های ضد بارداری استفاده می‌کنند، کمتر دچار کیست تخمدان می‌شوند و در حاملگی و شیردهی نیز به علت مهار فعالیت تخمدان کیست‌های تخمدان کمتر مشاهده می‌شود. به طور کلی برای رفع کیست‌ها ساده‌ترین و کم‌خرج‌ترین درمان همان قرص‌های ضد بارداری است ولی بیمار نباید خودسرانه عمل کند، بلکه باید تحت نظر متخصص زنان باشد. توجه داشته باشید که خانم‌هایی که کیست تخمدان دارند و دارو مصرف می‌کنند، باید از حرکات ورزشی جهشی و کششی، دوومیدانی، شنا، یوگا و نظیر آن پرهیز کنند. در واقع هر کاری که فشار به لگن بیاورد ممنوع است.
توجه: تمام خانم‌ها باید سالی یک‌بار به متخصص زنان مراجعه کنند و تحت معاینه قرار گیرند. بخصوص پس از سن ۵۰ سالگی که مشکلات خطرناک تخمدانی (سرطان‌ها) شایع‌تر است و از این سن باید هر شش ماه یک‌بار حتماً مورد معاینه دقیق قرار گیرند.

پیشگیری بهتر از درمان
پزشکان برای پیشگیری و درمان کیست‌های تخمدان موارد زیر را توصیه می‌کنند:
عدم مصرف یا محدودیت مصرف مواردی نظیر: انواع شیرینی‌جات و کیک و کلوچه، ماکارونی و پاستا، غذاهایی که شکر به آنها اضافه شده است، آبمیوه‌های شیرین صنعتی، نوشابه، نان‌های سفید و بدون سبوس.
افزایش مصرف میوه، افزایش مصرف سبزیجاتی مثل هویج، فلفل، کاهو، کلم، اسفناج و…
مصرف داروی ضد دیابت گلوکوفاژ (متفورمین) قبل از هر وعده غذایی

آیا قرص ال دی کیست تخمدان را درمان می‌کند؟
شاید در برخی موارد قرص ال دی باعث درمان کیست تخمدان شود اما مواردی هم مشاهده شده است که این قرص‌ها نه تنها کیست تخمدان را درمان نکرده‌اند بلکه کیست تخمدان نسبت به قبل از مصرف قرص ال دی، بزرگ‌تر هم شده است! شاید در مواردی که کیست تخمدان منشاء هورمونی دارد این قرص‌ها بتوانند کیست را درمان کنند اما در مواردی که کیست تخمدان علتی غیر از تغییرات هورمونی دارد ممکن است این قرص‌ها کارآیی نداشته باشند. نتیجه درمان یا عدم درمان کیست تخمدان با قرص‌های ال دی پس از مصرف آنها مشخص خواهد شد. به هر حال مصرف این قرص‌ها هم بهتر است زیر نظر پزشک متخصص انجام شود.
امیدواریم از این مطلب استفاده کافی را برده باشید. خواهشمندیم درصورتیکه تجربه درمان با این دارو را داشته و دیدگاهی در این باره دارید با دیگر خوانندگان مجله "ستاره" در قسمت نظرات به اشتراک بگذارید.

منبع: ستاره

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.