رابطه زناشویی سالم، خودش ساخته نمی شود
رضایت جنسی در ازدواج و رابطه زناشویی بسیار مهم است و هر یک از طرفین باید برای حفظ و استحکام ازدواج به این موضوع توجه خاصی داشته باشد.
رضایت جنسی در ازدواج و رابطه زناشویی بسیار مهم است و هر یک از طرفین باید برای حفظ و استحکام ازدواج به این موضوع توجه خاصی داشته باشد.
به نظر میرسد که اغلب مردان و زنان، چند ماه بعد از ازدواج، با کاهش تدریجی رضایت از روابط جنسی خود روبرو میشوند. آیا این افت تدریجی اجتنابپذیر است؟ پاسخ ما در اکثر مواقع «بله» است.
اگر شما فردی هستید که بهتازگی ازدواج کردهاید و بهرغم گرمی و رضایت جنسی کنونی خود، نگران کاهش و حتی نبود رضایت جنسی در آیندهٔ زندگی زناشویی خود هستید، در این مقاله سعی داریم، راهکارهایی به شما پیشنهاد دهیم که از کاهش رضایت جنسی، در روابط زناشویی خود پیشگیری کنید.
عصبانیت و خشم خود را در رابطه طولانی نکنید
نکتهای که باید در روابط زناشویی رعایت کنیم، این است که مشکل خود با همسرمان را باید پیش از انجام هرگونه کاری؛ چه رفتن به محل کار، چه مسافرت و چه بازیکردن، حل کنیم. وقتی قرار است برای مدت زمانی دور از همسر خود باقی بمانید، رابطه باید حالت طبیعی و صمیمانه خود را داشته باشد.
اگر چنین نباشد، آسیبهای احساسی فراوانی به دوطرف وارد میآید و هر دو نفر در معرض کاهش رضایت جنسی قرار میگیرند. هرگز در مواقعی که درگیری لفظی یا فیزیکی داشتهاید مقاربت جنسی انجام ندهید که تداوم این فرآیند باعث نوعی دلزدگی در مقاربت میشود.
از رابطه جنسی به عنوان ابزار مجازات و تنبیه یکدیگر استفاده نکنید
هیچ گاه برای تنبیهکردن یکدیگر نباید از برقراری رابطهٔ جنسی خودداری کنید؛ چرا که غریزهٔ جنسی به عنوان راهی برای تجلی عشق و احساسات در وجود انسانهاست. درست نیست از آن برای جروبحث و نیازمند جلوهدادن دیگری سوءاستفاده کنید.
در این صورت آزردگی خاطر بیشتر میشود و میل به صمیمت جنسی در طرفین کاهش مییابد؛ بنابراین هرگز از رابطه جنسی به عنوان سلاح یا وسیلهای برای تنبیه همسرتان استفاده نکنید یا به عنوان رشوه و وسیلهای برای امتیازگیری از همسر باشد.
به برآوردن نیازهای همدیگر به رغم مشکلات زندگی، اهمیت دهید
گاهی اوقات یکی از طرفین، عموماً مرد، به علت درگیرشدن در مسائل کاری و تحصیلی خود، فرصت و انرژی کمتری برای برقراری روابط پیدا میکند. به مرور این کمبود فرصت، باعث به وجود آمدن عادتی نامناسب، یعنی توجهنکردن به برآوردن نیازهای طرف مقابل میشود.
اگر برآوردهساختن نیازهای همسرتان آن چنان که باید و شاید برایتان اهمیت داشته باشد، هیچ گاه اجازه نخواهید داد، مشکلات زندگی نزدیکی و صمیمیت شما را از بین ببرند.
قبل از مقاربت، رفتارهای عاطفی تشدیدکننده میل جنسی را شروع کنید
قبل از رابطه جنسی با رفتارهای عاطفی و بیان جملات محبتآمیز، نسبت به تحریک جنسی همدیگر اقدام کنید. این عمل باعث میشود هنگام نزدیکی نیز میزان لذت و در نهایت رضایت جنسی افزایش یابد.
در واقع نوازش، تماس بدنی و رفتارهای عاطفی مناسب باعث آمادهشدن همسران برای آمیزش میشود.
به روابط جنسی خود تنوع دهید
اگر هنگام رابطهٔ جنسی، فقط به یک حالت اکتفا کنید، نتیجه کاهش میل و رضایت جنسی خواهد بود. برای پیشگیری از این کاهش، میتوانید از حالتهای مختلف رابطهٔ جنسی آگاهی کسب کنید تا بتوانید در هنگام نزدیکی، رابطهای گرم و متنوع داشته باشید.
این تنوع، رابطهٔ جنسی را از یک عمل مکانیکی و خودکار که ناشی از فشار نیازها باشد، خارج میکند و آن را به یک ارتباط گرم و صمیمی و پرلذت تبدیل خواهد کرد.
رضایت جنسی را در همه جا تجربه کنید
مقاربت فقط در رختخواب شروع نمیشود؛ بلکه همان اول صبح که همسران یکدیگر را میبینند و با هم تعامل دارند، نقاط آغازین مقاربت خواهد بود.
اینکه زن و شوهر قبل از رفتن به اتاق خواب و مقاربت با یکدیگر چه رفتاری انجام دهند و از لحاظ عاطفی چگونه با یکدیگر تعامل داشته باشند، تأثیر انکارناپذیری در نحوه مقاربت و به تبع کاهش یا افزایش میل جنسی آنان دارد. این امر بخصوص برای زنان اساسیتر است.
در هنگام مقاربت جنسی از «منِ» نامناسب استفاده نکنید
اریک برن، روانشناس نامی در نظریهٔ خود معتقد است، افراد از سه من برخوردار هستند: منِ والد، من بالغِ و منِ کودک. من والد بخشی از شخصیت است که بر امرونهی تأکید دارد، منِ بالغ بر اصول منطقی و درست و غلط تأکید میکند و منِ کودک بر ارضای نیاز بدون تفکر توجه دارد.
او معتقد است در هنگام مقاربت شایسته است زن و شوهر با منِ کودک وارد اتاق خواب شوند؛ زیرا با این من، زن و شوهر نسبت به یکدیگر احساس گناه و شرم و حیا نمیکنند.
صریحبودن و سانسور نکردن خواستهها در روابط جنسی، فقط با منِ کودک تأمین میشود. این مسئله نیز در پیشگیری از کاهش رضایت جنسی مؤثر است.
جذابیت، آراستگی و تناسب اندامتان را جدی بگیرید
برای پیشگیری از نارضایتی جنسی، همیشه بر بهداشت جسم خود به خصوص بهداشت دهان و دندان، بهداشت اندام تناسلی و تناسب اندامتان توجه داشته باشید تا باعث دلزدگی تدریجی همدیگر نشوید.
منبع:
آلامتو
برای ارسال نظر کلیک کنید
▼