۱۷۹۴۷۱
۱۳۷۲
۱۳۷۲

عفونت در روابط زناشویی، هشدار متخصصان

مایکوپلاسما اندام‌های جنسی که به اختصار ام‌جی نامیده می‌شود معمولا هیچ عارضه‌ای ندارد، اما می‌تواند باعث التهاب رحم شود.

مایکوپلاسما اندام‌های جنسی که به اختصار ام‌جی نامیده می‌شود معمولا هیچ عارضه‌ای ندارد، اما می‌تواند باعث التهاب رحم شود و در نتیجه بعضی زنان را دچار نازایی کند.در صورتی که ام‌جی درست تشخیص داده و درمان نشود ممکن است آنتی‌بیوتیک به آن اثر نکند.
موسسه بریتانیایی سلامت جنسی و ایدز با هشدار درباره این موضوع دستورالعملی را برای شناسایی ام‌جی و درمان آن منتشر کرده است.

ام جی چیست؟
مایکوپلاسما ژنیتالیوم یا همان ام جی یک نوع باکتری است که در مردان باعث التهاب مجرای ادرار و ترشح می‌شود و دفع ادرار را دردناک می‌سازد.در زنان این باکتری باعث التهاب اندام تولید مثل شامل رحم و لوله رحم است که آن ناحیه را دردناک می‌کند و ممکن است با تب و مقداری خونریزی همراه باشد.
این باکتری از طریق ارتباط جنسی منتقل می‌شود و کاندوم می‌تواند مانع انتقال باکتری شود. ام جی ممکن است هیچ علائمی نداشته باشد و در نتیجه نیازی هم به درمان آن نباشد، اما در صورت بروز علائم احتمال دارد که با بیماری‌های جنسی دیگر از جمله کلامیدیا اشتباه گرفته شود که این نگران کننده است.
در حال حاضر آنتی‌بیوتیک می‌تواند ام جی را درمان کند. این باکتری در مقابل بعضی از آنتی‌بیوتیک‌ها مقاومت نشان داده است. ظاهرا آنتی‌بیوتیک‌ها از خانواده ماکرولید در درمان ام اجی موثر بوده است. اریترومایسین، کلاریترومایسین و آزیترومایسین از آنتی‌بیوتیک‌های ماکرولید هستند و در بریتانیا سومی بیشتر از سایر آنتی‌بیوتیک‌ها در این خانواده موثر بوده است.
میزان مقاومت در بریتانیا به دو آنتی‌بیوتیک دیگر ۴۰ درصد است. دکتر پیتر گرینهاوس، متخصص بیماری‌های جنسی در بریستول و عضو آکادمی موسسه سلامت جنسی و ایدز می‌گوید مردم باید مراقب این عفونت باشند.
او می‌گوید وقت آن رسیده که بیشتر درباره ام‌جی بدانیم. به گفته دکتر گرینهاوس حالا دلیل دیگری هم به دلایل ضرورت استفاده از کاندوم در رابطه جنسی اضافه شده است.این باکتری اگر به موقع از بین نرود می‌تواند باعث نازایی در زنان شود.
تست‌های آزمایش ابتلا به این باکتری در تمام درمانگاه‌های بریتانیا وجود ندارد. پژوهشگرانی که بر روی این موضوع تحقیق کرده‌اند اصرار دارند که سایر پزشکان و درمانگاه‌ها از علائم آن مطلع باشند تا بتوانند بیماران به ویژه زنان را به موقع مداوا کنند.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.