۲۰۰۱۴۰
۱۱۲۵
۱۱۲۵

علائم سرطان پستانها، بیشتر بدانید

همان‌طور که می‌دانید یکی از شایع‌ترین بیماری‌های بانوان سرطان پستان است.

همان‌طور که می‌دانید یکی از شایع‌ترین بیماری‌های بانوان سرطان سینه است. سرطان در واقع به رشد بدخیم سلول‌های بدن گفته می‌شود. این سرطان با اینکه تصور می‌شود یکی از سرطان‌های رایج در بانوان است اما در بین مردان هم دیده می‌شود. دقت داشته باشید که این بیماری هر چقدر زودتر تشخیص داده شود درمان آن‌ هم آسان‌تر است. به همین دلیل گفته می‌شود که چکاپ سالیانه برای بانوان امری ضروری است.
سلول‌های سرطانی در واقع در صورتی‌ که منتشر شوند معمولاً در غدد لنفاوی نزدیک پستان یافت می‌شوند. سرطان پستان هم مانند سایر انواع سرطان‌ها به‌ تمامی نقاط بدن کشیده می‌شود. رایج‌ترین نقاطی که دچار سرطان می‌شوند شامل استخوان، کبد؛ ریه و همچنین مغز است.

علایم سرطان سینه
از علائم سرطان سینه می توان به: وجود توده در سینه، ترشح نوک سینه، فرو رفتگی و ایجاد زخم در یکی از سینه‌ها اشاره کرد.
یکی از شایع‌ترین علائمی که نشان‌دهنده سرطان سینه است وجود یک نوع توده در سینه فرد است که درد ندارد. این توده با قوام و سفت ممکن است که در سایزهای مختلفی وجود داشته باشد. دقت داشته باشید که معمولاً این توده متحرک نیست و به بافت سینه چسبیده است. این نوع توده‌ها در واقع از شایع‌ترین علائم این سرطان به شمار می‌آیند.
ترشح از نوک سینه همان‌ قدر که می‌تواند بی‌اهمیت باشد، همان‌ قدر هم ممکن است که نشان‌ دهنده یک بیماری جدی باشد. ممکن است که حتی یکی از نشانه‌های سرطان باشد. اگر فرد به‌ طور خود به‌ خود دچار ترشحات زرد رنگ از نوک سینه باشد و یا حس کند که لباس‌ زیرش خونی و خیس شده است ممکن است که یکی از علائم این بیماری را تجربه کند.
همچنین یکی دیگر از علائمی که با سرطان سینه ظهور می‌کند مربوط به نوک سینه است. اگر که فرد در ناحیه نوک سینه دچار فرورفتگی‌هایی باشد، که پیش‌ از این وجود نداشته است، ممکن است که به این سرطان مبتلا شده باشد. مخصوصاً اگر این زخم تنها دریکی از سینه‌ها وجود داشته باشد. دقت داشته باشید که در برخی مواقع این نوع علامت شبیه به اگزماست اما با آن تفاوت‌های بسیاری دارد. با درمان‌های موضعی ممکن است که این نشانه از بین نرود و در این صورت یکی از نشانه‌های اصلی این نوع سرطان است.

پیشگیری از سرطان سینه
در واقع برای پیشگیری از سرطان سینه راه‌های مختلفی وجود دارد. در اینجا شما را با چندین راه برای پیشگیری از این سرطان آشنا خواهیم کرد.
تراکم سینه را بشناسید.
دقت داشته باشید که یکی از جدیدترین راه‌هایی که می‌توانید توسط آن بدانید که به این سرطان مبتلا شده‌اید یا خیر این است که تراکم سینه خود را به طور کامل بشناسید. اگر که بافت سینه شما عمدتا چربی است تشخیص یک غده درون آن می‌تواند سخت باشد. دقت داشته باشید که در صورت وجود این بافت امکان ابتلا به این سرطان تا حدود ۶ برابر افزایش خواهد یافت و علت آن هم هنوز نامشخص است.
به طور منظم ورزش کنید.
دقت داشته باشید که ورزش کردن در واقع به چندین دلیل شما را از سرطان سینه حفظ خواهد کرد. در عین اینکه ورزش به کنترل وزن شما کمک می کند، با کاهش میزان استروژن باعث می‌شود که امکان ابتلا به این سرطان کاهش پیدا کند.
سابقه سرطان سینه در خانواده را مورد بررسی قرار دهید.
دقت داشته باشید که حدود ۵ الی ۱۰ درصد از مواردی که به این سرطان مبتلا می‌شوند در واقع در خانواده خود سابقه ابتلا به این بیماری را داشته‌اند. مردها هم اگر دارای یک نوع ژن معیوب باشند نه تنها ممکن است که به این سرطان مبتلا شوند بلکه ممکن است که سرطان بیضه و همچنین پروستات را نیز داشته باشند.
درمان‌های هورمونی را کم کنید.
دقت داشته باشید که درمان‌های هورمونی که با استفاده از دوز مختلف از هورمون‌های مختلف انجام می‌شود در واقع یکی از دلایل ابتلا به این سرطان است. برای این کار باید استفاده از این نوع داروها را کم کنید.
درمان سرطان سینه
دقت داشته باشید که سرطان سینه از نوع سرطان‌هایی است که با ابتلا به آن با درصد بسیار زیادی شانس بهبود را خواهید داشت. این سرطان ممکن است که با برداشتن بافت سینه پایان پیدا کند اما شما هم باید راه‌هایی را انتخاب کنید که توسط آن‌ها بتوانید از ابتلای مجدد به این بیماری جلوگیری کنید. از سری راه‌های درمان سینه به طور کامل این است که تغذیه‌ی صحیحی داشته باشید، مرتب ورزش کنید و همچنین وزن خود را ثابت نگه دارید. این کارها می‌تواند شما را از ابتلای مجدد به سرطان سینه حفظ کند و خطر ابتلای مجدد به آن را تا حد بسیار زیاد کاهش دهد.

منبع: ژرسه

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.