۲۱۰۹۱۲
۲۲۰۷
۲۲۰۷

حلقه واژینال چیست؟

حلقه واژینال روشی عجیب در پیشگیری از بارداری است. آیا می ­توان از این روش پیشگیری استفاده کرد؟

حلقه واژینال روشی عجیب در پیشگیری از بارداری است. آیا می­توان از این روش پیشگیری استفاده کرد؟ در پیشگیری از بارداری نحوه تأثیرگذاری حلقه واژینال روی بدن چگونه است؟

چه کسی می­تواند از حلقه واژینال استفاده کند؟
این حلقه یک حلقه کوچک منعطف است که می­تواند روش خوبی در پیشگیری از بارداری باشد. طرز کار آن اصول یکسان و مشابهی با روش­ های پیشگیری از بارداری خوراکی دارد. این حلقه تخمک­ گذاری را متوقف کرده، موکوس دهانه رحم را غلیظ می­کند و در پیشگیری از بارداری محافظت آن کلی است.
حلقه واژینال انتخابی بسیار خوب، در زنانی است که به دلیل مشکلات گوارشی (استفراغ، اسهال) که تأثیر قرص­ ها را کاهش می­ دهند، نمی­توانند COC مصرف کنند. این روش همچنین برای افرادی که نمی­خواهند از روش پیشگیری روزانه استفاده کنند، نیز مناسب است. فقط باید به یاد داشته باشید 21 روز پس از قرار دادن حلقه در واژن، یک هفته استراحت داشته باشید.
این روش پیشگیری از بارداری بسیار راحت است چرا که خود فرد می­تواند حلقه را مانند تامپون جایگذاری کرده یا بیرون بیاورد.
معمولاً شریک جنسی حلقه واژینال را احساس نمی­کند اما اگر هرگونه احساس ناراحتی دارید، می­توانید آن را موقتاً بردارید. تأثیر حلقه واژینال تا 3 ساعت پس از برداشتن حلقه باقی می­ ماند.

آیا در زمان استفاده از آن چرخه قاعدگیتان متوقف خواهد شد؟
تغییرات هورمونی، شکل گیری فولیکول، تخمک گذاری و ایجاد مخاط درون رحم که در چرخه قاعدگی رخ می­ دهد، همگی با هدف باردار شدن رخ می ­دهند. اگر بارداری رخ ندهد، این پروسه با قاعدگی پایان یافته و سپس مجدداً آغاز می­ شود. هنگامی که یک زن حلقه واژینال را درون واژن قرار می­ دهد، چرخه قاعدگی او مختل می­ شود. هورمون­ های مصنوعی تأثیر استروژن و پروژسترون طبیعی را شبیه سازی می ­کنند اما میزان آنها ثابت است و نوسان ندارد؛ درست همانطور که در چرخه طبیعی هستند.
در نتیجه رشد فولیکول و تخمک گذاری رخ نمی­ دهد و هیچ نقطه اوج هورمونی در چرخه وجود ندارد. بنابراین در زمان استفاده از حلقه، چرخه قاعدگی متوقف می ­شود اما می­توان از عبارت "چرخه پیشگیری هورمونی از بارداری" استفاده کرد. خونریزی مشابه قاعدگی که هر ماه به مدت 7 روزی که حلقه برداشته شده است رخ می­ دهد، در واقع قاعدگی واقعی نیست. بلکه واکنش بدن به تغییر میزان هورمون­ ها است. اگر حلقه برداشته نشود، این میزان ثابت مانده و خونریزی مشابه قاعدگی رخ نخواهد داد.

منبع: مینت

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.