۴۲۱۷۳
۵۵۸۹
۵۵۸۹

آمادگی پدر شدن، چهار شرط دارد

حتما تا به حال متوجه شده‌اید که بچه‌دار شدن نوعی گارانتی برای تغییر اساسی زندگی شماست. زندگی که شاید مجبور شوید برای چند ماهی عطای یک خواب درست و حسابی در آن را به لقایش ببخشید.

خانم‌ها خیلی خوب می‌دانند که چه زمانی برای مادر شدن آماده‌اند. خب! طبیعی هم هست چون آن‌ها تقریبا تمام مدت عمر خود را به مادر شدن فکر می‌کنند. در واقع زمانی که یک زن دلش بچه می‌خواهد، این علاقه آنقدر شدید است که خانم محترم درست مانند یک نامزد انتخابات که برای برنده شدن همه تلاشش را می‌کند، عمل خواهد کرد.

آمادگی پدر شدن، چهار شرط دارد

این مبارزه معمولا راضی کردن مرد خانواده است که به هزار و یک دلیل شاید از بچه‌دار شدن هراس دارد. به هر حال باید پذیرفت که امروز بچه‌دار شدن جزو مقوله‌هایی است که حتی صحبت کردن درباره‌اش هم دل شیر می‌خواهد. اگر شما هم قرار باشد به طور تقریبی بین ماهی 500 هزار تا یک میلیون تومان برای فرزند کوچک خود هزینه کنید، قطعا می‌ترسید!

فراموش نکنید، هزینه بچه‌ها با بزرگ شدن آن‌ها زیاد می‌شود و این پدر خانواده است که مسئولیت تامین این هزینه‌ها را برعهده دارد. در عین حال باید پدر مهربانی باشد و به لحاظ عاطفی چیزی برای بچه کم نگذارد و با وجود خستگی از کار روزانه برای کمک به مادر خانواده حداقل 3-2 ساعتی از وقتش را با بچه بگذراند. کمی که بزرگ‌تر شد او را به گردش‌های پدر و فرزندی ببرد. یک حامی قدرتمند برای فرزندش باشد. به وقتش سختگیری کند و به موقع مهربان باشد.

در عین حال باید مراقب روحیات مادر خانواده هم باشد که ناگهان گمان نکند بعد از تولد بچه به او کم‌توجهی شده. کسی چه می‌داند شاید در آینده هم همین پدر محترم مجبور شود بعد از خلاص شدن از شر هزینه‌های کمرشکن تحصیل یک عروسی آنچنانی راه بیندازد! خانه‌ای معقول برای فرزندش بگیرد و به قول معروف زیر بال و پرش را بگیرد تا روزی که او بتواند گلیمش را از آب بیرون بکشد! با همه این اوصاف اگر مردی هستید که مدتی است درباره پدر شدن فکر می‌کنید، با خودتان منصف باشید و ببینید آیا واقعا آماده پذیرش چنین مسئولیتی هستید؟! به آینده‌های خیلی دور فکر نکنید فقط‌‌‌ همان چند سال اول را مدنظر قرار دهید، شاید واقعا آماده باشید!

دنبال چه می‌گردید؟

آیا می‌خواهید پدر شوید؟ آیا آمادگی‌اش را دارید؟ خب! قبل از همه این‌ها باید دریابید که از پدر شدن دنبال چه می‌گردید. بهتر است بدانید که پدر بودن مهارت‌های خاص خودش را می‌خواهد که البته اصلا بعید نیست شما از این مهارت‌‌ها بهره‌مند باشید. حالا خودتان فکر کنید. آیا شما تمام جزئیات پدر بودن را دارید؟ این ماجرا را جدی بگیرید. همیشه سرنخ‌هایی وجود دارد که اگر کمی در آن‌ها دقیق شوید درمی‌یابید که در حال حاضر آمادگی پدر بودن را دارید یا نه؟

شرط اول: همسر محترم شما!

بهتر است بی‌مقدمه برویم سراغ اصل مطلب. آیا شما واقعا و عمیقا همسرتان را دوست دارید؟ آیا با او در توافق و تفاهم نسبی به سر می‌برید؟ این‌ها چیزهایی نیست که یکی دو ماهه بتوانید از آن‌ها مطمئن شوید. بنابراین بهتر است در زندگی زناشویی به خودتان زمان کافی بدهید تا از این مهم مطمئن شوید.

در واقع رابطه شما با همسرتان اولین شرطی است که می‌تواند به شما ثابت کند آیا برای پدر بودن آماده هستید یا نه. گاهی اوقات رسیدن به این درک زمان زیادی می‌برد و گاهی هم با یک زمان معقول و منطقی به این نتیجه می‌رسید که همه چیز بین شما و همسرتان روبه راه است. بنابراین مهم‌ترین شرط برای پدر بودن شما مهیاست. یک نکته را فراموش نکنید. هرگز سعی نکنید یک رابطه خراب زناشویی را با بچه‌دار شدن ترمیم کنید چون مشکل شما نه بچه بلکه چیزهای دیگری بوده.

شرط دوم: یک شغل درست و حسابی!

چه خوشتان بیاید و چه نه باید بدانید که این‌روز‌ها دیگر مانند گذشته نیست که بچه‌های زیاد می‌آمدند، بدون اینکه خرج شاخصی روی دست پدر خانواده بگذارند. بزرگ می‌شدند و چه بسا کمک خرج هم می‌شدند. همه چیز کاملا عوض شده. بهتر است با خودتان روراست باشید. بچه‌ها گران قیمت هستند! خودتان حساب کنید اگر به طور متوسط ماهانه حدود یک میلیون تومان برای فرزندتان هزینه کنید در پایان 20 سالگی، رقمی معادل ۲۴۰ میلیون تومان برایش خرج کرده‌اید.

شاید اینجا بیشتر به اهمیت یک شغل پایدار پی‌ببرید. در ضمن فراموش نکنید که در عصر ما معمولا چیزی ارزان نمی‌شود بلکه برعکس همه چیز در حال گران شدن است. احتمالا حالا کاملا دریافته‌اید که مسئولیت اقتصادی یکی دیگر از شرایطی است که شما باید پدر شدن آن را در نظر بگیرید.

ضمن این‌که در کنار هزینه‌های بچه، کل هزینه‌های زندگی هم روی دوش شماست. با این اوضاع پدر بودن یک تجارت پر خرج است! اما با همه این احوال این دلیل نمی‌شود که شما برای اینکه می‌خواهید پدر باشید باید حتما ثروتمند هم باشید. پس لطفا نترسید و نگران نشوید. همین‌قدر که شما یک درآمد ثابت داشته باشید، کافی است.

قرار هم نیست این درآمد یک رقم نجومی باشد بلکه یک رقم منطقی هم کفایت می‌کند تا شما بتوانید با یک برنامه‌ریزی صحیح همه چیز را تحت کنترل خود درآورید. مهم این است که بدانید این درآمد همیشه هست حالا چه کم باشد و چه زیاد به هر حال شما می‌توانید با اتکا به ثابت بودنش زمام امور را در دست بگیرید و برحسب پولی که در اختیار دارید دخل و خرج بچه را هماهنگ کنید. همان‌طور که می‌بینید اوضاع برای بچه‌دار شدن و البته پدر بودن آنقدر‌ها هم که تصورش را می‌کردید، وحشتناک نیست!

شرط سوم: بازی با بچه‌ها!

آیا شما واقعا بچه‌ها را دوست دارید؟ آیا از بازی کردن با خواهرزاده‌ها و برادرزاده‌های‌تان لذت می‌برید؟ آیا وقتی روی صندلی نشسته‌اید و همسرتان با یک بچه غریبه بازی می‌کند، معذب می‌شوید و احساس خوبی ندارید؟ نکته اینجاست که مرد‌ها هیچ‌وقت مانند همسران خود با بچه‌های غریبه کنار نمی‌آیند. این بچه‌های کوچولو که شاید یک روز به خاطر شلوغی پدر و مادرشان مهمان خانه شما هستند می‌توانند در عین حال خرابکارهای بزرگی باشند!

آن‌ها در‌‌‌ همان یک روز زندگی شما را به هم می‌ریزند، جیغ و فریاد می‌کنند و اجازه نمی‌دهند شما فوتبال مورد علاقه‌تان را تماشا کنید. همین چیزهاست که شما را می‌ترساند. با همه این احوال سعی کنید از بامزگی‌های بچه‌ها لذت ببرید از شیرینی که در آن‌ها وجود دارد و انرژی که به شما می‌دهند. یک نکته دیگر را هم فراموش نکنید.

شاید شما نتوانید با خواهرزاده و برادرزاده پرجنب و جوش خود کنار بیایید اما این دلیل نمی‌شود که شما پدر خوبی نباشید. فقط باید بدانید که اگر می‌خواهید یک پدر خوب شوید باید صبور باشید. فذاکاری کنید و سعی کنید در همه زمینه‌ها میانه‌روی کنید. برای این کار سعی کنید قبل از اینکه فرزند خودتان متولد شود رابطه‌تان را با بچه‌های دیگر خوب کنید. مطمئن باشید اگر شما بتوانید بچه‌های غریبه را فقط کمی دوست داشته باشید آن‌وقت می‌توانید دنیایی از عشق‌تان را نثار فرزند خود کنید.

شرط چهارم: موضوع خواب و بقیه ماجرا‌ها!

ماجرا فقط تصور کردن نیست! این داستان فرا‌تر از این حرف‌هاست. اگر شما به بچه‌دار شدن و پدر بودن فکر می‌کنید باید آمادگی یک تغییر بزرگ را در زندگی‌تان داشته باشید. درست مثل این‌که آتشفشانی فعال شود و اوضاع را دگرگون کند. تغییری به همین بزرگی! باید بپذیرید که وقتی پای بچه به میان می‌آید اوضاع دیگر هرگز مثل سابق نخواهد شد! پایه و اساس زندگی‌تان تغییر خواهد کرد چون شما در راه پدر بودن قدم برداشته‌اید.

اگر همچنان می‌خواهید مهمانی بروید، بیشتر اوقات را با دوستان‌تان باشید، بولینگ‌های هفتگی‌تان برقرار باشد و همه برنامه‌هایی از این دست، پس بهتر است فعلا قید پدر شدن را بزنید. مهم‌تر از همه این‌ها آیا شما آمادگی خستگی‌های شدید و طاقت‌فرسا را دارید؟ یعنی حداقل برای مدتی!

اگر پاسختان به این سوال مثبت است پس به شما تبریک می‌گوییم چون حداقل برای مدتی زندگی دیگری خواهید داشت. مثلا این‌که شب‌ها ساعت ۳ می‌خوابید و صبح‌ها ساعت ۶ بیدار می‌شوید!

خب این می‌تواند مربوط به برنامه خواب فرزندتان باشد! بلوزی که خیلی دوستش دارید را در شرایطی پیدا می‌کنید که کوچولوی شما شیرش را دقیقا روی آن برگردانده است. آیا هنوز هم لبخند می‌زنید؟ اگر این‌طور است پس شما کاملا آماده پدر بودن هستید. کمی که فرزندتان بزرگ‌تر می‌شود شاید مجبور شوید برای هجدهمین بار همراه او کارتون، داستان و اسباب بازی‌ها را تماشا کنید و همچنان به سوالاتش جواب بدهید.

حتما تا به حال متوجه شده‌اید که بچه‌دار شدن نوعی گارانتی برای تغییر اساسی زندگی شماست. زندگی که شاید مجبور شوید برای چند ماهی عطای یک خواب درست و حسابی در آن را به لقایش ببخشید. شما به عنوان یک پدر باید برای زندگی‌تان یک برنامه‌ریزی بلند مدت بکنید. همه چیز را با هم هماهنگ کنید و اوضاع را در دست بگیرید. البته که در این راه همسرتان هم همپای شما خواهد آمد و یک کمک بزرگ برای‌تان خواهد بود.

در بعضی مواقع حتی بیشتر از یک کمک بزرگ تا جایی که عمده مسئولیت بچه را به عهده بگیرد. با این حال چیزی از بار مسئولیت شما حداقل پیش خودتان کم نخواهد شد. نظرتان چیست؟ آیا هنوز هم لبخند می‌زنید؟ پس به شما تبریک می‌گوییم چون شما آمادگی پدر شدن را دارید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.