۷۹۶۰۰
۳۸۴۶
۳۸۴۶

قرص های پیشگیری از بارداری، چه فوایدی دارند؟

زنانی که قرص‌ های ضدبارداری استفاده می‌کنند، سلامت عمومی بیشتری دارند و کمتر احتمال دارد به سرطان و بیماری‌ های قلبی و عروقی مبتلا شوند.

مطالعاتی که پیش‌ از این انجام‌ شده است، ارتباط شاخص‌های باروری زنان را با عواملی که سبب مرگ آنها می‌شود مورد آزمایش قرار داده‌اند. البته این تحقیقات هنوز منجر به دریافتن تأثیر این عوامل بر سلامت عمومی زنان نشده‌اند. گروهی از محققان، به خصوصیت‌های باروری و ارتباط آنها با دلایل مرگ زنان از جمله سرطان و بیماری‌های قلبی و عروقی توجه کرده‌اند.

این گروه که توسط ملیسا مریت از کالج سلطنتی لندن مدیریت می‌شود، اطلاعات مربوط به ۳۲۲۹۷۲ زن از ۱۰ کشور مختلف را که در تحقیقات آینده‌نگر اروپا با موضوع تغذیه و سرطان شرکت کرده بودند، موردبررسی قرار داده است. اطلاعات هریک از این زنان برای بیش از ۱۲ سال پیگیری شدند.

قرص های پیشگیری از بارداری، چه فوایدی دارند؟

به‌طورکلی، در این گزارش دریافت شد زنانی که زایمان می‌کنند (به‌خصوص اگر این اتفاق بین سنین ۲۶ تا ۳۰ سالگی آنها بیفتد)، زنانی که به فرزندانشان شیر می‌دهند، زنانی که بعد از سن ۱۴ سالگی عادت ماهانه می‌شوند و زنانی که قرص‌ های ضدبارداری استفاده می‌کنند، سلامت عمومی بیشتری دارند و کمتر احتمال دارد به سرطان و بیماری‌ های قلبی و عروقی مبتلا شوند.

به‌طورکلی، خطر مرگ در بین زنانی که در سنین بین ۲۶ تا ۳۰سالگی زایمان می‌کردند کمتر بود و این احتمال برای زنانی که در سن ۲۰ سالگی و کمتر یا ۳۱ سالگی و بیشتر زایمان می‌کردند افزایش می‌یافت.

نکته دیگر این است که کاهش خطر مرگ در بین زنانی که خود به فرزندشان شیر می‌دادند در مقایسه با زنانی که این کار را نمی‌کردند وجود داشت. در ضمن زنانی که دوره ماهانه‌شان از ۱۵ سالگی و بیشتر شروع‌شده بود، کمتر از سایرین در معرض خطر مرگ قرار داشتند. گفتنی است استفاده از قرص‌های ضدبارداری و نکشیدن یا ترک سیگار از جمله عوامل تأثیرگذار بر کاهش خطر مرگ بودند.

تاثیر شاخص‌های باروری بر سرطان و بیماری‌ قلبی
بر اساس این تحقیق خطر ابتلا به سرطان در بین زنانی که زایمان کرده بودند کمتر از سایرین وجود داشت؛ به‌علاوه مشاهده شد زنانی که 2 یا 3 فرزند داشتند در برابر زنانی که تنها یک فرزند داشتند کمتر در معرض ابتلا به سرطان قرار داشتند. در ضمن مصرف قرص‌های ضدبارداری و هرگز سیگار نکشیدن هم احتمال ابتلا به سرطان را در بین زنان کاهش می‌دهد. کاهش خطر بیماری‌های قلبی و عروقی با زایمان کردن، شیر دادن به نوزاد و شروع دوره ماهانه از سنین 15 سالگی و بالاتر همراه بود و تحقیقات تکمیلی دریافتند که زنانی که زایمان می‌کنند و به فرزندشان شیر می‌دهند کمتر از بیماری‌های ایسکمیک قلب می‌میرند.

تمامی شاخص‌های باروری با تغییراتی در سطح هورمون‌ها همراه هستند و این تحقیق نشان می‌دهد که مکانیسم‌های هورمونی می‌تواند سبب کاهش خطر مرگ افراد شود. ملیسا مریت می‌گوید: «ما پس از کنترل کردن سایر عواملی که گفته می‌شود روی خطر مرگ تأثیر می‌گذارد مانند شاخص توده بدنی، سیگاری بودن و میزان فعالیت فیزیکی، مشاهده کردیم بین بسیاری از شاخص‌های باروری و کاهش خطر مرگ در افراد ارتباط وجود دارد و بسیاری از آنها مربوط به عواملی مانند سرطان و بیماری‌های ایسکمیک قلب می‌شوند. پس شاخص‌های عمومی باروری بر سلامت عمومی یک زن تأثیر می‌گذارد.»

روشن است، درک بهتر تأثیری که این عوامل بر سلامت عمومی یک زن می‌گذارد، می‌تواند به بهبود استراتژی‌های پزشکان بالینی برای بهبود سلامت زنان کمک کند.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.