۱۶۹۲۶۰
۱۳۷۶
۱۳۷۶

ناباروری در حاملگی دوم، من که مشکلی نداشتم

لوله‌های فالوپ یک جفت لوله هستند که تخمک‌ها از طریق آن‌ها از تخمدان به رحم منتقل می‌شوند.

لوله‌های فالوپ یک جفت لوله هستند که تخمک‌ها از طریق آن‌ها از تخمدان به رحم منتقل می‌شوند. هر ماه، در طول فرآیند موسوم به تخمک گذاری، یکی از تخمدان‌ها تخمکی آزاد می‌کند که از یکی از لوله‌های فالوپ پایین می‌آید که ممکن است به‌وسیله اسپرم بارور شود.
ممکن است شما در اثر جراحی لگن ناشی از یک عفونت یا تومور یا حاملگی خارج از رحم در گذشته، فقط یک لوله فالوپ داشته باشید. گاهی هم بعضی از خانم‌ها به‌صورت مادرزادی یک لوله دارند. با این حال، در شرایط زیر فقط با یک لوله هم می‌توانید باردار شوید:
-یک یا هر دو تخمدان‌ را داشته باشید؛
-همچنان تخمک گذاری می‌کنید؛
-لوله فالوپ باقی مانده سالم باشد.
اگر بعد از یک سال تلاش باردار نشدید، برای بررسی مسئله به متخصص زنان یا متخصص غدد تناسلی مراجعه کنید.

آیا رابطه‌ای بین کم کاری تیروئید و ناباروری در زنان وجود دارد؟
اگر شما تیروئید کم کار دارید، غده تیروئید شما بعضی از هورمون‌های مشخص مهم را به میزان کافی تولید نمی‌کند. در زنان، گاهی بین کم کاری غده تیروئید و ناباروری ارتباط وجود دارد. سطح کم تولید هورمون تیروئید ممکن است در رهاسازی تخمک از تخمدان (تخمک گذاری) تأثیرگذار بوده و منجر به ناباروری شود. به علاوه، بعضی از دلایل ضمنی کم کاری تیروئید، مانند اختلالات خودایمنی خاص یا هیپوفیز، ممکن است باروری را تضعیف نماید.
در زنان، درمان کم کاری تیروئید بخش مهمی از تلاش برای درمان ناباروری است. اگر ناباروری بعد از اصلاح کم کاری تیروئید همچنان وجود داشت، مداخلات دیگری برای درمان ناباروری لازم است.
اگر شما کم کاری تیروئید دارید و امیدوارید باردار شوید، با پزشک‌تان مشورت کنید تا مطمئن شوید کم کاری تیروئید شما تحت کنترل است. در صورت لزوم، کمک‌های بیشتری از یک متخصص ناباروری مطالبه کنید.
اگر کم کاری تیروئید دارید و باردار شدید، بی‌درنگ به دکترتان اطلاع دهید. نظارت دقیق بر سطح هورمون تیروئید در طول دوران بارداری می‌تواند رشد طبیعی جنین را بهبود داده و خطر سقط جنین را کاهش دهد.

من برای حامله شدن بار دوم مشکل دارم. چرا بعد از یک زایمان، ناباروری رخ می‌دهد؟
ناباروری ثانویه، عدم توانایی باروری به رغم رابطه جنسی مکرر محافظت نشده برای زوج‌هایی است که در گذشته بچه‌دار شده‌اند (حداقل یک سال برای زنان زیر ۳۵ سال و شش ماه برای زنان بالای ۳۵ سال). بسیاری از دلایل ناباروری کلی با ناباروری ثانویه مشترک است. از جمله دلایل محتمل برای ناباروری ثانویه عبارت‌اند از:
-اختلال در تولید، عملکرد یا رساندن اسپرم در مردان؛
-آسیب لوله فالوپ، اختلالات در تخمک گذاری، شرایط رحمی و آندومتریوز در زنان؛
-عوارض ناشی از حاملگی قبلی؛
-تغییر در عوامل خطر آفرین مانند سن، وزن و استفاده از داروهای خاص.
اگر دچار ناباروری ثانویه شده‌اید، با مشاور پزشکی‌تان صحبت کنید. بسته به شرایط، هم شما و هم همسرتان به آزمایشات پزشکی نیاز دارید. متخصص زنان و زایمان برای زنان و ارولوژیست برای مردان، می‌توانند کمک کنند که مشخص شود آیا موردی هست که نیازمند درمان در کلینیک ناباروری باشد یا خیر.
ناباروری ثانویه می‌تواند تعجب‌انگیز و اضطراب‌آور باشد. سعی نکنید به‌تنهایی با این مشکل مقابله کنید. در این فرآیند، به دنبال جلب حمایت همسر، خانواده و دوستان‌تان باشید.

اغلب بعد از انزال شوهرم، در واژن خود احساس سوزش و گرگرفتگی می‌کنم. متخصص زنان و زایمان معتقد است به مایع منی آلرژی دارم. آیا این مسئله در توانایی بارداری من تأثیرگذار است؟
در موارد نادر دیده شده که بعضی زنان نسبت به پروتئین موجود در مایع منی همسرشان واکنش‌های آلرژیک نشان می‌دهند. آلرژی به مایع منی علت مستقیم ناباروری نیست. نشانه‌ها و علایم آلرژی شامل قرمزی، سوزش و تورم در ناحیه تماس منی با پوست به‌طور معمول در نواحی تناسلی خارجی می‌شود. تعداد کمی از مردم ممکن است پاسخ سیستماتیک مانند کهیر، خارش و تنگی نفس بروز دهند. اگر شما نیز این علایم را تجربه کردید، به دکتر مراجعه کنید تا مشخص کند آیا به منی آلرژی دارید یا خیر. شاید تست آلرژی نیاز باشد.
اگر حساسیت شما به منی حاد باشد، ممکن است برای جلوگیری از واکنش، از طریق لقاح مصنوعی با استفاده از اسپرم‌های عاری از پروتئین‌های مایع منی یا از طریق لقاح آزمایشگاهی قادر به بارداری باشید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.