روش درمان نازایی، قابل توجه سیگاریها!
اگر دنبال درمان نازایی هستید، همین امروز سیگار را کنار بگذارید، زیرا این ماده مخدر می تواند شانس موفقیت شما را به شدت پایین بیاورد.
مجله سیب سبز: اگر دنبال درمان نازایی هستید، همین امروز سیگار را کنار بگذارید، زیرا این ماده مخدر می تواند شانس موفقیت شما را به شدت پایین بیاورد. محققان می گویند، زنانی که در دهه ۲۰ و ۳۰ زندگی شان قرار دارند، با کشیدن سیگار، ۱۰ سال از عمر باروری خود را کم می کنند.
اگر دنبال درمان نازایی هستید، همین امروز سیگار را کنار بگذارید، زیرا این ماده مخدر میتواند شانس موفقیت شما را به شدت پایین بیاورد.
محققان میگویند، زنانی که در دهه ۲۰ و ۳۰ زندگی شان قرار دارند، با کشیدن سیگار، ۱۰ سال از عمر باروری خود را کم میکنند. البته اگر این زنان باردار هم شوند، احتمال سقط جنین در آنها بسیار زیاد است.
در بررسی پژوهشگران هلندی، تنها ۱۳ درصد زنان سیگاری از درمان «آی وی اف» نتیجه گرفتند درحالی که این رقم در میان زنان غیر سیگاری ۲۰ درصد بوده است.
از نظر پژوهشگران سقط ناگهانی جنین یکی دیگر از مشکلاتی است که زنان سیگاری با آن دست و پنجه نرم می کنند. حتی اگر زنان تحت درمان نازایی هم قرار نداشته باشند، دود سیگار می تواند نوزادی کم وزن را به آنها هدیه کند یا باعث زایمان زودرس در این زنان شود.
بچه هایتان مجرم میشوند
سیگار کشیدن تنها روی جسم شما و فرزندانتان اثر نمی گذارد. این دود مرگبار میتواند از فرزند دلبند شما، یک مجرم بسازد. به گفته محققان فرزندان مادران سیگاری بیشتر از دیگر افراد در بزرگسالی به جرم و جنایت گرایش پیدا میکنند.
پژوهشگران دانشگاه هاروارد معتقدند، فرزندان زنانی که در روز دست کم ۲۰ نخ سیگار میکشند، ۳۱ درصد بیشتر از فرزندان مادرانی که سیگاری نیستند مرتکب جرم شده و بازداشت میشوند.
نه تنها این فرزندان بیشتر به سمت کارهای خلاف گرایش پیدا میکنند، بلکه حتی بعد از دستگیری هم ادب نمیشوند و بزهکاری هایشان را تکرار میکنند.
بررسی ها میگوید در این زمینه، تفاوتی میان فرزندان دختر و پسر وجود ندارد و مهم ترین عامل تعیین کننده، همان سیگاری بودن مادر است و این موضوع میتواند پرخاشگری و ناهنجاری را در آنها افزایش دهد.
فرزندان زنان سیگاری بیشتر به سمت کارهای خلاف گرایش پیدا میکنند، بلکه حتی بعد از دستگیری هم ادب نمیشوند و بزهکاریهایشان را تکرار میکنند
رشد جنین تان کند میشود
سیگار کشیدن زنان هزار و یک ضرر دارد اما این ضرر ها مادران باردار را بیشتر تهدید میکند. از نظر پژوهشگران جنین مادران سیگاری رشدی کند تر از مادران دیگر دارد.
به گزارش بی بی سی، بررسی ها نشان میدهد نطفه های مادران سیگاری در تمام مراحل رشد، چندساعت عقب تر از سایر نطفه ها هستند.
محققان میگویند این کند بودن، میتواند جنین را با اختلالات جدی و ماندگاری روبه رو کند و اگر مادران قبل از آنکه تصمیم به بچه دار شدن بگیرند، سیگار را کنار نگذارند، دیگر نمی توانند اثراتی که این دود روی فرزند شان میگذارد را جبران کنند.
از نظر محققان این کند شدن جنین، نه تنها بر آینده فرزند متولد شده تاثیر میگذارد، بلکه حتی قبل از به دنیا آمدن، میتواند باعث سقط جنین هم شود.
بیشتر درد میکشید
اگر سیگاری هستید و تاکنون درمانی برای درد های گاه وبیگاه تان پیدا نکرده اید، قبل از مصرف هر دارویی سیگار را کنار بگذارید. زنان سیگاری بیشتر از افراد دیگر در معرض درد های مزمن عضلانی و استخوانی هستند و تا زمانی هم که سیگار را ترک نکنند، نمی توانند جلوی این درد کشیدن های همیشگی را بگیرند.
از نظر پژوهشگران، مصرف دخانیات به مکانیسم های محافظتی طبیعی بدن آسیب میرساند و به همین دلیل است که زنان سیگاری به نسبت غیرسیگاری ها، دردهای مزمن شدیدتری را تجربه میکنند.
یافته های پژوهشگران نشان میدهد شدت دردهای مزمن در زنانی که قبلا سیگاری بودند ۲۰ درصد، در زنانی که تفریحی سیگار میکشند ۶۸ درصد و در زنانی که هر روز سیگار میکشند تا ۱۰۴ درصد افزایش مییابد.
کَر میشوید
سیگار هیچ عضوی از بدن شما را به حال خودش رها نمیکند و خطراتی را برایتان به همراه میآورد که شاید هیچ وقت فکرش را نمیکردید.
بررسی دیگری میگوید سیگار شنوایی را به مرور کم میکند و شما را به سمت کر شدن میبرد. به گزارش بی بی سی، پژوهشگران دریافته اند سیگار و چاقی، ۲ عامل مهم در کم شدن جریان خون گوش هستند و بنابراین اگر یک فرد در درازمدت اضافه وزن داشته باشد یا با دود سیگار مواجه باشد، تخریبی برگشت ناپذیر در سلول های حسی شنوایی اش ایجاد میشود و دیر یا زود کر میشود.
بررسی ها نشان میدهد صدای بلند در محیط کار شایع ترین علت کر شدن است و بعد از آن چاقی و سیگار در کنار هم سکوی دوم را اشغال کرده اند، زیرا سیگار علاوه بر تاثیرات گفته شده، مژک های مجرای تنفسی و گوش را هم فلج میکند و توانایی دفع مواد و ذرات سمی و زیان بار را از بین میبرد.
برای ارسال نظر کلیک کنید
▼