۹۶۱۳۴
۲۷۳۲
۲۷۳۲

کاهش قدرت باروری مردان، قاتلان اسپرم را بشناسید!

تعداد، تحرک و غلظت اسپرم‌ها در مردانی که به مدت طولانی از تلفن همراه استفاده می‌کنند کمتر از حد طبیعی است؛ خاصیت ترموژنیک این امواج توان و بارورسازی در مردان را کاهش می‌دهد.

روزنامه گاردین نوشته است؛ نسل بشر به‌ وسیله تلفن همراه در حال انقراض است؛ گوشی‌های موبایل دارای فرستنده‌های رادیویی ضعیفی هستند که توانایی آسیب زدن به DNA را ندارند اما این فرستنده‌ها می‌توانند بافت‌هایی را که از آن عبور می‌کند را به میزان دو دهم درجه سانتی گراد گرم کنند زیرا این امواج دارای خاصیت ترموژنیک یا گرمازایی هستند.

تحقیقاتی که اخیراً انجام شده است نشان می‌دهد، تعداد و تحرک اسپرم‌ها در مردانی که خیلی زیاد از موبایل استفاده می‌کنند کمتر از حد طبیعی است، این تحقیقات بیانگر این است که کاهش غلظت اسپرم یکی از اثرات نامطلوب استفاده از تلفن همراه است بنابراین استفاده طولانی مدت از تلفن همراه می‌تواند تاثیرات منفی بر روی تولید اسپرم، توان و بارورسازی مردان داشته باشد.
مطالعات پیشین دانشمندان نیز نشان داده بود، گرمای ناشی از فرستنده‌های رادیویی موبایل بر تولید اسپرم اثرگذار است؛ ۱۰۶ مرد در تحقیقاتی جدید با انجام تست اسپرموگرام مورد آزمایش قرار گرفتند؛ البته گرچه اثرگذاری فرستنده‌های رادیویی موبایل ثابت شده اما این اثر بسیار ضعیف است و بیشتر مردانی را تحت تاثیر قرار می‌دهد که ساعات زیادی از این وسیله ارتباطی استفاده می‌کنند و آن را در ناحیه کمر و جیب شلوار قرار می‌دهند.

در مورد اثرات موبایل بر ناباروری مردان دلایل محکمی وجود دارد و اکثر مطالعات انسانی و حیوانی چنین رابطه‌ای را نشان داده‌اند.
در مطالعاتی که در هند انجام شده و نتایج آن در سال ۲۰۱۰ منتشر شده است، دیده شد که در موشهای نری که به مدت ۳۵ روز، روزی دو و نیم ساعت در مجاورت امواج موبایل از فاصلۀ نزدیک قرار گرفتند، تعداد اسپرم‌شان به طور قابل توجهی پایین‌تر آمد.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.