آموزش ماساژ نوزاد، قدم به قدم
ماساژ می تواند برای نوزاد آرامش بخش باشد. اطمینان حاصل کنید که اتاق گرم است، کودکتان آرام و ساکت است، کامل استراحت کرده و هوشیار است و شما هم در آرامش کامل هستید.
ماساژ می تواند برای نوزاد آرامش بخش باشد. اطمینان حاصل کنید که اتاق گرم است، کودکتان آرام و ساکت است، کامل استراحت کرده و هوشیار است و شما هم در آرامش کامل هستید. سعی کنید ماساژ را پس از یک چرت و زمانی که کودکتان را عوض کرده اید یا وقتی که داخل رخت خواب است یا پس از حمام کردن انجام دهید. شما می توانید به مدت ده تا سی دقیقه او را ماساژ دهید.
چند قطره روغن ماساژ کودک یا یک مرطوب کننده ساده را کف دستتان بریزید و کف پای کودک را ماساژ دهید. با آرامی و ملایمت ،از پاشنه تا پنجه پا را مالش دهید. همواره با یک دست تان کودک را نگه دارید. اگر متوجه نشانه های حساسیت به روغن ماساژ شدید ،آن را پاک کنید و به پزشک مراجعه کنید.
با ملایمت تا بالای پای کودک را مالش دهید،از مچ پا تا ران و کفل.هر دو پا با هم یا هر کدام را در یک دفعه ماساژ دهید .ناحیه تناسلی را نادیده بگیرید .پای او را از زیر زانو بگیرید و به آرامی به سمت شکمش جمع کنید تا به او در رها کردن باد شکمش کمک کند.
ماساژ قسمت بالایی بدن
ماساژ قسمت بالایی بدن کودک را با قرار دادن دست ها روی شانه های کودک شروع کنید با ملایمت از شانه ها به سمت سینه را مالش دهید.
با مالش دادن از شانه ها تا مچ دست بازو های کودک را ماساژ دهید. سعی کنید دست های او را روغنی نکنید ،اگر روغنی شد ،انگشتانش را قبل از اینکه داخل دهانش کند پاک کنید.
اگر احساس کردید که شکم کودک نرم است ،با مالش های دایره وار در جهت جهت عقربه های ساعت ماساژ دهید. اگر کودک احساس ناراحتی کند ،مرحله بعد را اجرا کنید. اگر ناف کودک هنوز التیام پیدا نکرده، قسمت پایین شکم او را نادیده بگیرید.به دیافراگم ( ناحیه ای پایین ریه ها و بالای معده ) کودک فشار وارد نکنید .
ماساژ صورت و پشت کودک
برای ماساژ صورت کودک ،از نوک انگشتان تان استفاده کنید. مالش دادن را از وسط پیشانی او شروع کنید و به سمت ناحیه بیرونی صورت تا لب های حرکت کنید. پوست سر کودک را نیز به صورت دایره وارهای کوچک ماساژ دهید.
اگر زمانی که ماساژ قسمت جلویی بدن را تمام کردید ،هنوز کودک آرام بود ،می توانید او را به شکم بچرخانید و به آرامی از سر تا پنجه پا را مالش دهید.
او را به آرامی و با ملایمت لمس کنید و اگر کودک احساس ناراحتی کرد ،ماساژ دادن را متوقف کنید. اگر کودک ناراحت است یا خودتان آرامش ندارید ،از ماساژ دادن پرهیز کنید .اطمینان حاصل کنید که ناخن های دستتان کوتاه باشند.
برای ارسال نظر کلیک کنید
▼