۱۸۶۵۸۶
۲۰۶۹
۲۰۶۹

کمک به ایستادن نوزاد، چه کاری ازم برمی آید؟

کودک نه ماهه ام نمی تواند به خوبی بایستد ، حتی با کمک. چه کار می توانم بکنم؟

کودک نه ماهه ام نمی تواند به خوبی بایستد ، حتی با کمک. چه کار می توانم بکنم؟! قبل از اینکه نگران شوید، پیشرفت نوزادتان در چند ماه اخیر را مد نظر بگیرید. علاوه بر این که پیشرفت مهم است، زمانبندی آن نیز اهمیت دارد، بنابراین اگر کودکتان در حال پیشرفت در بخش های مهم های دیگری (مثل توانایی فشردن اجسام در دست، غان و غون کردن- اغو اغو کردن- و اجتماعی شدن) است، جای تعجب نیست که نسبت به بقیه کودکان هم سنش، دیرتر بتواند بایستد.
توجه کنید که برخی از کودکان به طور طبیعی، بیشتر به پشت خوابیده اند و علاقه زیادی به بلند شدن و ایستادن ندارند.
در بیشتر موارد، تمام چیزی که کودکتان نیاز دارد، مقداری انگیزه است. اسباب بازی هایش را در یک بلندی قرار بدهید تا تشویق شود که خودش را بلند کند. اگر مدتی است که کودکتان از روروک استفاده می کند، الان بهترین وقت است که آن را کنار بگذارید.
بهتر است، اجازه بدهید ماهیچه های پای نوزاد کار لازم برای ایستادن را انجام دهند. اسباب بازی ای تهیه کنید که کودک بتواند دستش را به آن بگیرد و بایستد (اطمینان حاصل کنید که عروسک محکم و استوار باشد، چون کودک در ابتدا کنترل لازم را ندارد). بعضی اوقات تنها چیزی که کودک برای پیشرفت نیاز دارد، طمع عروسک یا اسباب بازی ای است که دور از دسترسش قرار داده شده است.
اگر این روش ها هم موثر نبود، می توانید از تمرین هایی که برای قوی کردن پای کودک هستند، استفاده کنید. کودک را روی دو پا بلند کنید و به صورتی او را نگه دارید که پاهایش وزن بدن را تحمل کنند (هنوز سعی نکنید او را وادار به قدم برداشتن کنید، فقط تمرکزتان بر این باشد که به او اموزش دهید وزنش را تحمل کند).
ممکن است کودک شما در ابتدا مقاومت کند، اما عقب ننشینید و تلاش کنید. او را وادار کنید که حداقل روزی چند دقیقه تمرین کند. برای مدت طولانی کودک را در حالت به شکم خوابیده بگذارید تا بتواند بلند شدن را تمرین کند و ماهیچه های شکمی اش را تقویت کند. این در نهایت به او کمک می کند که بتواند بلند شود و بایستد.
بیشتر کودکان خودشان بلند شدن را می آموزند و از ۹ تا ۱۲ ماهگی شروع به راه رفتن می کنند. اگر کودک شما در طی چند هفته یا چند ماه به نظر هیچ پیشرفتی نکرده است، بهتر است که با متخصص کودکان مشورت کنید. او می تواند شما را به فیزیوتراپ ارجاع دهد تا مهارت های حرکتی کودک شما را تقویت کند.
منبع: سرسره

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.