۱۹۶۰۴۳
۴۰۰۳۱
۴۰۰۳۱

موهای پیشانی نوزاد کی می ریزد؟

بسیاری از نوزادان در زمانی که متولد می شوند، بر روی پیشانی، شانه و گوششان مقداری موی نازک و تیره رنگ قابل رؤیت است.

بسیاری از نوزادان در زمانی که متولد می شوند، بر روی پیشانی، شانه و گوششان مقداری موی نازک و تیره رنگ قابل رؤیت است که به این موها کرک گفته می شود و به مرور می ریزد، بنابراین مادران در مورد موهای پیشانی نوزاد شان نباید نگرانی داشته باشند.
موهای پیشانی نوزاد از جمله موهای زائد است که در هنگام تولد بچه ها در اکثر آنها دیده می شود و به مرور زمان رفع خواهند شد. اما عده ای از مادران ممکن است اقدام به تراشیدن و برداشتن موی پیشانی نوزاد خود نمایند که این کار به هیچ عنوان توصیه نمی شود، زیرا کرکها معمولا تا یک ماهگی می ریزند.

رشد موهای پیشانی نوزاد و زمان ریختن آن ها
وجود یک لایه نازک مو و کرک مانند بر روی پیشانی و برخی دیگر از قسمت های بدن نوزادان تازه متولد شده کاملا عادی است که این مساله اغلب در نوزادان نارس و نوزادانی که مادران آنها مبتلا به دیابت می باشند، شایع است. از آنجا که موهای پیشانی نوزاد در شکل ظاهری تاثیر زیادی دارند، بنابراین این مساله ممکن است موجب نگرانی برخی از مادران شود، اما باید بدانید که جای هیچ گونه ناراحتی و نگرانی وجود ندارد، زیرا این موها چند هفته بعد از تولد می ریزند و به جای این کرکها، موهای ریز و غیر دائمی جای آنها را خواهند گرفت.
عده ای از نوزادان در هنگام تولد سر پر مویی دارند، اما برخی دیگر نیر کاملا کچل به دنیا می آیند که این مساله می تواند در آینده آنها کاملا بر عکس باشد. به طور کلی مقدار موی نوزاد در زمان تولد به هیچ عنوان نمی تواند تعیین کننده مقدار موی وی در آینده باشد و جالب است بدانید که در اغلب موارد موی نوزاد می ریزد و موی جدید جایگزین آن می شود.
در ۶ ماهه اول زندگی نوزادان با تغییرات اساسی همراه است و ممکن است کودکانی که از موهای زیادی برخوردار بوده اند، بسیاری از موهای خود را از دست داده و به کودک کم مو تبدیل شوند که این مساله به دلیل از بین رفتن هورمون های بارداری است که بعداز تولد نوزاد از بین رفته و رشد موی نوزاد متوقف شده است و در چنین مواقعی، گاهی به طور همزمان رشد موهای جدید شروع شده، اما موی در آمده ممکن است نازک و با تغییر رنگ همراه باشد؛ به طور کلی در صورتی که هورمون های مورد نیاز برای رشد موها در بدن وجود داشته باشند، موهای نوزاد سلامت و شادابی خود را حفظ کرده و نیز رشد مناسبی خواهند داشت. لازم است بدانید که فرآیند رشد و تغییر حالت مو در نوزادان ۶ ماه به طول خواهد انجامید، اما در برخی از نوزادان این زمان به ۲ تا ۳ سال نیز می رسد. در ادامه مبحث موهای پیشانی نوزاد ، به معرفی راهکارهایی برای حفاظت موی نوزاد پرداخته ایم که آگاهی از آن می تواند برای شما سودمند واقع شود.
مو های نوزاد را نباید هر روز بشویید، بلکه ۲ بار در هفته حمام بردن کودک و شستن موی نوزاد با شامپوی بچه کافی است.
در هنگام ماساژ دادن شامپو با پوست سر کودک، این کار را به آرامی و دقت انجام دهید، زیرا پوست سر نوزاد بسیار حساس و نازک است و ماساژ زیاد و خشن موجب آسیب رساندن به فولیکول های مو شده و در نتیجه باعث ریزش مو خواهد شد.
بستن موهای نوزاد با کش یا هر وسیله دیگری که موها را به عقب بکشد، موجب آسیب دیدن موهای نوزاد و در نتیجه ریزش مو خواهد شد.
نوزادانی که از مو های زیادی برخوردارند و احتیاج به کمی اصلاح مو دارند، مادران می توانند در زمانی که کودکشان خواب است و یا با سرگرم کردن وی با اسباب بازی و با مراقبت، اقدام به کوتاه کردن موهایشان کنند.

منبع: آرگا

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.