۵۶۷۹۸
۵۵۴۲
۵۵۴۲

کاهش وزن نوزاد، چطور می‌شود جلوگیری کرد؟

مشکلی که غالبا در سنین ۵-۶ ماهگی منجر به عدم وزن‌ گیری در شیرخواران می‌شود این است که مادر غذای تکمیلی به شیرخوار را یا زودتر از موعد مقرر شروع کرده است یا اینکه بعد از زمان مشخص شده، هنوز تغذیه تکمیلی را آغاز نکرده است.

سوال مخاطب نی‌نی‌بان: کودک شش ماهه‌ای که روز به روز وزن کم می‌کند بدون اینکه بیماری داشته باشد. چه طور می ‌شود وزنش را زیاد کرد؟

پاسخ دکتر رامین مظفری، متخصص کودکان و نوزادان و عضو هیات علمی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران:
مشکلی که غالبا در سنین 5-6 ماهگی منجر به عدم وزن‌ گیری در شیرخواران می‌شود این است که مادر غذای تکمیلی به شیرخوار را یا زودتر از موعد مقرر شروع کرده است یا اینکه بعد از زمان مشخص شده، هنوز تغذیه تکمیلی را آغاز نکرده است. توصیه می‌شود که تا شش ماهگی فقط شیرخوار شیر مادر را بخورد چراکه هنوز دستگاه گوارش تکامل پیدا نکرده که بخواهد موادغذایی دیگری جز شیر مادر را تحمل کند. دادن هرگونه غذا قبل از شش ماهگی ممنوع است و نه‌ تنها منجر به افزایش وزن‌گیری شیرخوار نمی‌شود بلکه باعث کاهش وزن او خواهد شد. از 6 ماهگی به بعد به دلیل تکامل کافی دستگاه گوارش، دادن غذا باعث رشد شیرخوار می‌شود. بنابراین بعد از 6 ماهگی شیرخوارتان تغذیه تکمیلی را شروع کنید و نگران وزن‌ گیری‌اش نباشید. البته اگر بنا به گفته خودتان آزمایش‌های مختلف انجام شده و مشکل خاصی وجود نداشته است، دادن غذا با کالری کافی باعث افزایش وزن او می‌شود.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.