۱۰۰۵۸۵
۱۴۱۶
۱۴۱۶

کودکان بستری در بیمارستان، روش استاندارد تغذیه

بچه‌های بیماری که در هفته اول بستری شدند در بخش مراقبت‌های ویژه، مکمل دریافت نکنند، زودتر خوب می‌شوند تا آن‌هایی که از بدو ورود، مکمل می‌گیرند.

محققان بلژیکی می گویند، روش استاندارد غذا دادن به کودکانی که به بخش «آی سی یو» برده می‌شوند، نادرست است.

دانشمندان می گویند بچه‌های بیماری که در هفته اول بستری شدن در بخش مراقبت‌های ویژه، مکمل دریافت نکنند، زودتر خوب می‌شوند تا آن‌هایی که از بدو ورود، مکمل می‌گیرند.

هم اکنون فرض بر این است که بچه‌هایی که خودشان نمی‌توانند غذا بخورند، باید مواد مغذی مصنوعی (مکمل‌ها) وارد جریان خونشان شود تا عضلات بدن آن‌ها قوی شود و شانس بهبودشان افزایش یابد.

اکنون محققان دانشگاه لوون که قبلاً دریافته بودند، تغذیه بزرگسالان در آی سی یو با مکمل‌ها باید به تعویق بیفتد، در مورد کودکان هم به نتیجه مشابهی رسیده‌اند.

در این پژوهش، ۱۴۴۰ کودک شدیداً بیمار در بلژیک، هلند و کانادا تحت نظر گرفته شدند و به ۷۲۳ نفر در ۲۴ ساعت اول، مکمل‌های مصنوعی داده شد و ۷۱۷ نفر تا روز هشتم ورود به آی سی یو مکمل نگرفتند.

نرخ مرگ و میر در هر دو گروه یکی بود اما ۱۸.۵ درصد از بچه‌های گروه اول به عفونت جدیدی مبتلا شدند که این عدد در گروه دوم ۱۰.۷ درصد بود. مدت ماندن در بخش ویژه هم برای بچه‌هایی که دیرتر مکمل گرفتند، کوتاه‌تر بود و به طور متوسط ۶.۵ روز در این بخش ماندند. آن‌هایی که زودتر مکمل گرفته بودند، به طور متوسط ۹.۲ روز در آی سی یو بودند.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.