پریدن غذا در گلو، نشانه های خفگی کودک را بشناسید
با اورژانس های اطفال مثل جسم خارجی روش های برخورد و مدیریت صحیح آن آشنا شوید.
جسم خارجی نشانههای کودک در حال خفگی
۱. ناتوانی در تنفس و صحبت کردن
۲. ناتوانی در سرفه کردن
۳. تغییر رنگ صورت به کبودی
۴. از دست دادن هوشیاری
مراقبت از کودکان
از آنجا که کودکان تمایل دارند اشیاء را به دهان بگذارند و ببلعند، پیشبینیهای زیر را در مورد آنها رعایت کنید:
۱. هرگز اسباب بازیهای کوچک را که ابعادشان ۴×۲ سانتیمتر و یا کوچکتر است، در اختیار کودکان قرار ندهید. به همین شکل مراقب قطعات کوچک جداشدنی اسباب بازیها نیز باشید.
۲. قرص های داروئی را پس از حل کردن در آب به کودکان بدهید.
۳. این اشیاء را از دسترس کودکان دور نگه دارید: سکه، دکمه، بادکنک باد نشده، نخود، لوبیا، دانه تسبیح، تیلههای شیشهای و سنگی...
۴. این خوراکیها را نیز از دسترس کودکان دور نگه دارید: ذرت بو داده، آجیل، یخ، شکلات، سبزیجات خام، هویج...
۵. کودک در حال خوردن خوراکی نباید بدود، راه برود و یا بازی کند. مانور هایملیخ در خردسالان در ابتدا سعی کنید جسم خارجی را - در صورتی که قابل مشاهده است - با گرداندن انگشت در داخل دهان نوزاد خارج نمائید.
باید مراقب باشید که این کار شما جسم خارجی را بیشتر در حلق کودک فرونبرد. در صورتی که با انگشت موفق به خارج کردن جسم خارجی نشدید، مانند شکل پنج بار با پاشنه دست به پشت نوزاد بزنید. سر نوزاد باید پائین تر از بدنش قرار بگیرد. در صورتی که با استفاده از روشهای قبلی مشکل برطرف نشد، دو انگشت میانی را مانند شکل، در وسط قفسه سینه نوزاد بگذارید و پنج بار به سرعت رو به پایین فشار دهید. سر نوزاد در این حالت نیز باید پائینتر از بدنش قرار بگیرد. کودکان همانگونه که پیشتر توضیح داده شد، ابتدا یک دستتان را مشت کنید و انگشت شست خود را بر روی شکم کودک - بین قفسه سینه و ناف - بگذارید. سپس این دست را محکم با دست دیگرتان بگیرید و هر دو دست را با حرکت سریع رو به بالا فشار دهید. شدت بالا کشیدن نباید به حدی باشد که کودک از روی زمین بلند شود.
برای ارسال نظر کلیک کنید
▼