۱۱۹۹۹۰
۱۳۲۶۱
۱۳۲۶۱

علت درد زانو در کودکان، نکات مهم

شایع ترین اختلالات زانو که در کودکان رخ می دهد نرمی غضروف کشکک زانو و بیماری آسگود – اشلاتر است.

شایع ترین اختلالات زانو که در کودکان رخ می دهد نرمی غضروف کشکک زانو و بیماری آسگود - اشلاتر است. این اختلال ها عمدتا در نوجوانان رخ می دهد. هر دو آنها ممکن است استفاده ی بیش از حد از مفصل ، معمولا در اثر فعالیت جسمانی شدید ، ایجاد شود.
گاهی یکی از زانوها و گاهی نیز هر دو آنها مبتلا می شود.
نرمی غضروف کشکک زانو
در این عارضه ، غضروف پشت کشکک زانو نرم ، متورم ، و ناصاف میشود. دختران ۱۵ تا ۱۸ ساله بیش از همه در معرض این اختلال هستند.
علامت عمده ی این ناهنجاری ، درد در پشت کشکک زانو است. این درد در اثر ورزش ( به ویژه بالا رفتن از پله ها ) شدت می یابد و با استراحت بهتر می شود.
درمان چیست؟
درمان این بیماری استراحت است. کودک باید از هرگونه فعالیتی که درد را بدتر می کند یا مستلزم خم شدن مکرر زانو است. مانند دوچرخه سواری ، خودداری کند.
میتوانید برای کاهش درد استامینوفن بدهید. اگر درد شدید است یا پس از 24 ساعت بهتر نشود ، کودک باید مورد معاینه ی پزشک قرار گیرد تا مطمئن شوید که به اختلال شدیدتری مبتلا نیست.
چشم انداز
دوره های درد پشت کشکک زانو ممکن است در سراسر دوره ی نوجوانی رخ دهد. بیشتر کودکان ظرف یک سال بعد از اتمام رشد ، علائمی نخواهند داشت. در موارد اندکی ، ممکن است آرتریت زودرس رخ دهد.
بیماری آسگود - اشلاتر
در این اختلال ، استخوان ساق پا درست در زیر زانو در محلی که یک رباط بزرگ به آن متصل است ملتهب میشود. بیماری آسگود - اشلاتر عمدتا در پسران 10 تا 14 ساله رخ می دهد.
علائم اصلی بیماری عبارتند از دردناکی ، درد و تورم درست در زیر زانو ، که معمولا در اثر ورزش بدتر می شود. کودک باید مورد معاینه ی پزشک قرار گیرد ، که احتمالا او را به یک جراح ارتوپد ارجاع خواهد داد.
بیماری آسگود - اشلاتر
یک رباط بزرگ عضله ی چهار سر ران را به کشکک و از آنجا به استخوان ساق پا متصل می کند. ورزش ممکن است موجب التهاب این رباط در محل اتصال آن به استخوان ساق پا شود.
درمان چیست؟
جراح ممکن است از کودک بخواهد که چندین ماه از فعالیت های جسمانی شدید ، همچون فوتبال ، خودداری کند. اگر درد شدید باشد یا با وجود احتراز از فعالیت های شدید بیش از چند ماه ادامه یابد ، ممکن است لازم باشد که زانو به مدت ۶ تا ۸ هفته گچ گرفته شود. این درمان تقریبا همیشه مشکل را حل میکند.
اگر کودک تا حدود 14 سالگی از ورزش های سنگین خودداری کند ، بعید است مشکل عود کند.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.