۱۲۰۴۰۷
۱۷۶۰
۱۷۶۰

مشکلات چشمی در کودکان، مادران بخوانند

به گفته کارشناسان مشکلات مربوط به بینایی اغلب در کودکان تشخیص داده نمی‌شود و از آنجایی که چشم‌ها تاثیر قابل توجهی در میزان یادگیری کودک دارند.

نزدیک به ۸۰ درصد یادگیری کودکان در ۱۲ سال نخست زندگی از طریق بینایی صورت می‌گیرد و به همین دلیل مراقبت از سلامت چشم‌های آنان و معاینات به موقع به ویژه پیش از آغاز سال تحصیلی جدید ضروری است.

به گفته کارشناسان مشکلات مربوط به بینایی اغلب در کودکان تشخیص داده نمی‌شود و از آنجایی که چشم‌ها تاثیر قابل توجهی در میزان یادگیری کودک دارند لازم است این مراقبت‌ها و کنترل‌ها با دقت بیشتری از سوی والدین انجام شود.

"ایلین گیبل" از دانشگاه "لویولا" در شیکاگوی آمریکا گفت: مشکلات بینایی چهارمین عارضه شایع در کودکان است در حالی که اغلب تشخیص داده نمی‌شود.

ارزیابی وضعیت بیناییِ کودک برای اعضای خانواده، پروسه‌ای پیچیده و تاحدودی مشکل است. عدم برخورداری از بینایی مناسب می‌تواند بر میزان درک و یادگیری کودک تاثیر بگذارد و در صورتی که درمان نشود در تمام طول عمر اثرات مخرب خود را به جا خواهد گذاشت.

به همین دلیل به والدین توصیه می‌شود به رفتارهای کودکشان که می‌تواند نشان‌دهنده وضعیت سلامت چشم‌های او باشد دقت داشته باشند.

به گفته کارشناسان در صورتیکه کودک هنگام نگاه کردن چشم‌های خود را به حالت نیمه بسته در می‌آورد، یا یکی از چشم‌های خود را کامل می‌بندد یا برای دیدن حالت بدن خود را تغییر می‌دهد، این احتمال وجود دارد که دچار مشکل در بینایی شده باشد.

همچنین کودکانی که دچار مشکلات بینایی هستند تمایلی به فعالیت ندارند. در واقع کودکان از تار بودن دید شکایت نمی‌کنند اما از آنجایی که انجام فعالیت‌های بصری سخت می‌شود تمایل خود را برای انجام این فعالیت‌ها از دست می‌دهند. تغییر در رفتار کودک در مدرسه یا افت نمرات تحصیلی نیز از دیگر علائم مشکلات چشمی در کودکان است.
منبع: ایسنا

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.