۱۲۰۵۴۷
۵۴۹۴
۵۴۹۴

دایره لغات کودک، دوسالگی

برای بهتر صحبت کردن کودکانتان باید هر چه زودتر و قبل از ۲ سالگی ۲۵ کلمه ساده را به کودکتان بیاموزید.

بر اساس تحقیقات انجام شده، کودکان به طور متوسط ۱۵۰ کلمه می دانند، البته، بین ۷۵ تا ۲۵۵ لغت دانستن هم مسئله ای عادی است. اگر کودکی تنها ۵۰ کلمه یا کمتر از آن می دانست، این نشانه ای خطرناک است.دانشمندان ۲۵ کلمه ای را که هر کودکی تا دو سالگی باید از آن استفاده کند را مشخص کرده اند.

این ۲۵ کلمه عبارتند از:
مامان، بابا، نی نی، شیر، آب میوه، سلام، توپ، بله ، خیر، سگ، موش، بینی، چشم، موز، بیسکویت، ماشین، داغ، ممنون، حمام، کفش، کلاه، کتاب، همه اش تمام شد، بیشتر و خداحافظ.این 25 کلمه بخشی از 310 کلمه ای هستند که دانشمندان آن را به صورت لیستی در آورده و والدین می توانند آن را به فرزندان خود آموزش دهند.25 کلمه ی مذکور در میان رایج ترین و اولین کلماتی هستند که در ابتدای به سخن آمدن استفاده می شود.پروفسور لسلی رسکورلا می گوید: اگر کودکان در 24 ماه از این کلمات استفاده نکنند، این بدین معناست که انها دیر به سخن خواهند آمد.بر اساس این گزارش، اگر کودکی در سن 2/5 سالگی هنور در استفاده از کلمات دچار مشکل است، انها را باید به پزشک برای سخن تراپی نشان داد.
در ادامه ی این گزارش هشدار داده شده است که والدین نباید بگذارند که این مسئله از ۳ سالگی عبور کند.بر اساس این پژوهش، ۲۰ درصد کودکان از هم سن و سال های خود در به سخن آمدن، عقب هستند.

دانستن لغات کم در سن دو سالگی
می تواند نشانه ی مشکلات زیادی باشد که از جمله می توان به ناشنوایی و اوتیزم اشاره کرد.پروفسور رسکورلا، به مدت 15 سال 78 کودک دو ساله را مورد بررسی قرار داده است. نیمی از انها دیر به سخن آمدند، اما مشکل دیگری نداشتند.زمانی که این کودکان به سن 17 سالگی رسیدند، دایره ی لغات انها در حد خوب و متوسطی قرار داشت اما هنوز هم نسبت به کودکانی که زود به سخن می ایند، ضعیف تر هستند.همچنین، کسانی که دیر به سخن می ایند، در انجام دادن کارهایی که در ان نیاز به حافظه ی کلامی و یا گوش دادن به کلمات، جملات و شماره ها است، ضعیف هستند.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.