۱۲۲۱۳۸
۲۱۵۸
۲۱۵۸

ورزش متناسب با سن، انتخابی مهم برای کودک

همان‌طور که فرزند شما ورزش‌های مختلفی را امتحان می کند، شما نیز با او همراه باشید.

فعالیت‌هایی متناسب با سن کودک
کودک شما در سنین مختلف توانایی انجام فعالیت‌های ورزشی مختلفی را دارد که شما باید با آنها آشنا باشید. به احتمال زیاد کودک بعد از گذشت چندین هفته از شروع ورزش، استعداد طبیعی و توانایی خود را بروز می‌دهد.

کودکان دو تا پنج سال
کودکان نوپا و پیش‌دبستانی‌ها می‌توانند ورزش‌های پایه‌ای و حرکات ساده را انجام بدهند. این در حالی است که آنها برای انجام ورزش‌های حرفه‌ای و سازمان‌یافته بسیار کوچک و کم سن و سالند.

بهترین ورزش‌ها برای این سنین، حرکاتی ساده است که به بازی شباهت دارد و شما می‌توانید بدون اینکه او را به کلاس ورزشی خاصی بفرستید با او ورزش کنید.

حرکات مناسب برای این کودکان دویدن، بالا رفتن از سراشیبی‌ها، لگد زدن، غلت زدن، رقصیدن، بازی کردن با یک توپ سبک ،پدال زدن با یک دوچرخه یا سه چرخه کوچک و بازی کردن در آب است.

کودکان شش تا هفت سال
همان‌طور که کودکان بزرگ‌تر می‌شوند، قدرت هماهنگی و توجه آنها بیشتر و بهتر می‌شود و می‌توانند جهت و مفهوم کار تیمی‌ را درک کنند. اگر می‌خواهید کودکتان را در این سنین به کلاس‌های ورزشی بفرستید،‌ فعالیت‌های ورزشی تیمی ‌بهترین انتخاب هستند.فوتبال، ژیمناستیک، شنا، تنیس، گلف، دو و میدانی و هنرهای رزمی برای این سنین مناسبند.

کودکان هشت سال و بالاتر
کودکان وقتی به سن هشت سالگی می‌رسند،‌ توان انجام طیف وسیعی از ورزش‌ها را دارند که شما می‌توانید با توجه به علاقه و سلیقه کودک و همچنین مشورت با مربی‌های این رشته‌ها او را به کلاس ورزشی بفرستید. البته‌ این را فراموش نکنید که انجام ورزش‌های حرفه‌ای،‌ تنها راه داشتن یک اندام مناسب برای کودک‌تان نیست. اگر متوجه شدید فرزند شما به ورزش علاقه‌مند به نظر نمی‌رسد،

نباید او را مجبور کنید. در این شرایط باید برای او فعالیت‌های فیزیکی دیگری در نظر بگیرید. برای مثال شما می‌توانید دوچرخه بخرید و به همراه هم به دوچرخه‌سواری تفریحی بروید. یا اینکه مسیرهایی برای پیاده‌روی در نظر بگیرید و هر روز کودک‌تان را به پیاده‌روی ببرید. علاوه بر اینها می‌توانید برنامه منظمی ‌برای کوهنوردی در نظر بگیرید و او را همراه خود به کوه ببرید. البته فراموش نکنید نباید او را مسافت زیادی پیاده ببرید و خسته کنید.

شرایط کلاس ورزش را بررسی کنید
اگر رشته‌های ورزشی مختلفی در باشگاه‌های ورزشی محل زندگی‌تان آموزش داده می‌شود، قبل از اینکه کودک‌تان را به عضویت یک تیم درآورید یا در یکی از کلاس‌های ورزشی انفرادی ثبت‌نام کنید، اجازه بدهید کودک شما هر یک از آنها را برای چند مرحله امتحان کند.

سپس برای مقایسه کردن ورزش‌ها با یکدیگر موارد زیر را در نظر بگیرید:
- میزان و بهای تجهیزات مورد نیاز کودک برای انجام آن ورزش
- فرصت و توان کودک برای شرکت در این کلاس‌ها
- میزان فعالیت‌های فیزیکی
- تاکید بر مهارت‌های فردی در مقابل اجرای تیمی‌
- میزان زمانی که شما و فرزندتان می‌توانید به رفتن به کلاس‌های ورزشی اختصاص بدهید.
علاوه بر اینها برنامه هفتگی فرزند خود را نیز باید در نظر بگیرید. اگر کودک شما در طول هفته به کلاس‌های دیگری مانند زبان یا موسیقی می‌رود، اضافه شدن یک برنامه ورزشی سنگین مانند دو و میدانی،‌ در او ایجاد ضعف و خستگی می‌کند. مهم‌تر از همه ‌این است که باید مطمئن شوید فرزند شما واقعا می‌خواهد در کلاس‌های ورزشی شرکت کند چراکه با وجود مزایای فراوانی که ورزش کردن حرفه‌ای برای بدن دارد،‌ تنها راه داشتن سبک زندگی سالم نیست آنچه اهمیت دارد این است که کودک دریابد این فعالیت‌های ورزشی برای او مفید و سرگرم‌کننده است.

درگیر ورزش کودک‌تان باشید
همان‌طور که فرزند شما ورزش‌های مختلفی را امتحان می‌کند، شما نیز با او همراه باشید. برای مثال به دنبال پاسخ سوال‌های زیر باشید.

آیا بچه‌ها در کلاس ورزشی با توجه به سن و میزان مهارت‌هایشان گروه‌بندی شده اند یا نه؟
در کلاس ورزشی فرزند شما تا چه میزان به ‌ایمنی و سلامت آنها در زمان ورزش دقت می‌شود؟
مربی تا چه میزان فرزند شما را در فعالیت‌های تیم مشارکت می‌دهد؟
آیا مربی قواعد ورزشی و روش استفاده از تجهیزات ایمنی مناسب را به خوبی به کودک شما آموزش می‌دهد؟
آیا اعضای تیم با اصل گرم کردن و سرد کردن قبل و بعد از انجام حرکات ورزشی آشنا هستند؟
آیا مربی در جریان فعالیت‌های ورزشی، به هیدراته و کم آب نشدن بدن بچه‌ها توجه دارد؟
در کلاس ورزش حرفه‌ای،‌ آیا کودک‌تان انجام حرکات مناسب بدنی را آموخته است؟
شانس بروز توانایی و شرکت در فعالیت ورزشی کودک شما در زمان کلاس چقدر است؟

علاوه بر اینها یکی از مهم‌ترین عواملی که می‌تواند برای کودک شما در ادامه دادن به فعالیت ورزشی تعیین‌کننده باشد،‌ سبک مربیگری است. اگر یک مربی به طور مداوم به کودکان ماهرتر توجه کند و کودکان تازه‌کار را از دایره توجه خود خارج کند، کودک به سرعت دلسرد می‌شود و دیگر حتی به اجبار شما هم به کلاس نخواهد رفت.

علاوه بر آن انتخاب برنده و بازنده توسط مربی در پایان فعالیت ورزشی روزمره عاملی بسیار منفی برای طرد کودکان از کلاس است. به طور کلی، نگرش و رفتار شما به ورزش کردن کودک‌تان باید مثبت و دلگرم‌کننده باشد تا عملکردهای او را بهبود ببخشد و او را به سمت تداوم فعالیت‌های ورزشی سوق بدهد. تا آنجا که می‌توانید و برنامه هفتگی شما این اجازه را به شما می‌دهد، در برنامه‌های ورزشی به خصوص زمان مسابقات تیمی‌ فرزندتان شرکت کنید.

این را هم فراموش نکنید که شما بهترین الگو برای فرزندتان هستید. ورزش کردن مداوم شما تاثیر زیادی بر او خواهد داشت.
پیشنهاد
افزایش بیماری های ناشی از عدم تحرک ، اهالی ورزش را بر آن داشته که از روش های جدیدی برای ایجاد علاقه عموم و بخصوص کودکان به ورزش استفاده نمایند . پخش موسیقی در هنگام ورزش یکی از روش ها و حرکات کششی نمایشی ژیمناستیک همراه با موسیقی، یکی از ورزش هایی است که با هنر در هم آمیخته و ضمن ایجاد علاقه و شادی در ورزشکار موجب می شود تا کودکان بدنی انعطاف پذیر داشته و در سنین رشد به اندامی متناسب دست پیدا کنند.

گروه اسپین ، اولین و تنها گروه برگزار کننده حرکات نمایشی و ژیمناستیک به صورت آکادمیک و ترم بندی شده ، مطابق با آخرین متدهای آموزشی مؤسسه رویال آکادمی انگلستان . سالنی روشن و مرتب ، یک موسیقی آرام و ملایم و لباس های سفید کودکان کلاس اسپین را به فرشتگانی زمینی تبدیل می کند که با شور و هیجانشان همه را به وجد می آورند .

مربیان مجرب مجموعه اسپین همگی مدارک لازم و مجوز رسمی تدریس این ورزش را دارا بوده و CD های آموزشی مدارش این رشته در کشور های اروپایی توسط این مجموعه تهیه و در اختیار مربیان قرار داده شده و تئوری و متد های آموزشی آنه در این کلاس اجرا می گردد.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.