۱۴۶۳۴۵
۱۷۴۹
۱۷۴۹

روش های باهوش شدن کودک، طرز برخورد مهمه

برای کودک باهوش، باهوش ماندن دشوار است، زیرا هوش شک می‌آفریند. پرس و جو می‌کند.

برای کودک باهوش، باهوش ماندن دشوار است، زیرا هوش شک می‌آفریند. پرس و جو می‌کند. بحث و جدل می‌کند. عصیان می‌کند. هوش فردگراست. گاهی آری می‌گوید و گاهی نه. مطابق نظر خودش زندگی می‌کند، مقلد نیست و پدر و مادرها چنین چیزی را دوست ندارند. می‌خواهند کودک‌شان یک مقلد و یک «بلی قربان‌گو» باشد. می‌خواهند هرچه را که آنان می‌گویند، بدون هیچ بحث و منازعه‌ای بپذیرد. آنان می‌دانند ولی کودک نمی‌داند، پس آنان باید تصمیم بگیرند چه کاری باید انجام شود و چه کاری نباید انجام شود.
چنین است که کودک باهوش، خود را در موقعیتی دشوار می‌یابد. اگر بخواهد باهوش بماند به دردسر می‌افتد. در خانه، در مدرسه، در دانشکده، در دانشگاه به دردسر می‌افتد. در واقع هرجا که برود دردسر هم همراه اوست. اگر کودک به آن اندازه شجاع نباشد که تمام دردسرها و مشکل‌های باهوش بودن را به جان بخرد، دیر یا زود مجبور به سازش خواهد شد.
فشاری که بر کودک وارد می‌شود بسیار زیاد است. کودک، ناتوان، کوچک و ظریف است و مردمی که بر او فشار وارد می‌کنند، قدرتمندند. او را وادار می‌کنند به شیوه‌ای مخالف عقل و هوشش عمل کند تا جایی که به تدریج هوشمندی او رنگ می‌بازد و به یک کودن تبدیل می‌شود. هرقدر کودن‌تر باشد مقبول‌تر است.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.